- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
bizde bu iki problemin ikisi de vardı. çok şükür hamileyim. denemekten vazgeçmesinler.
ne guzel rabbım hayırlısıyla dogmasını nasıp etsın ınsallah bebegının, cok buyuk umut oluyor bıze boyle duydukca saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bu iki problemin ikisi de vardı. çok şükür hamileyim. denemekten vazgeçmesinler.
Canimmm gecmis olsun nazara mi geldiniz yoksa.kiyamam uzulme bak pasa da iyiymis.sende dinlen guzelce.kalkma yat agirlikli olarak.arkadaslarda sormuslar ama dr nedeni hakkinda bi aciklama yapti mi?Canlarim Duaniza ihtiyacim vaR cok. Acilden geldim Simdi kanamam vardi. bi Serum Taktilar progestan basladim. Yarin da tekrar gidip Yine kan uyusmazligi ignesi yaptircam. Ultrasonla bakildi oglum iyi kalp Atimi var ve hareketliydi. Ne olur dua edin bize. sizlerin ictenliginize samimiyetinize inancim cok. Insallah Allahim Oglumu bana bagislar. Bunu da atlatiriz insallah.
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninleCanlarim Duaniza ihtiyacim vaR cok. Acilden geldim Simdi kanamam vardi. bi Serum Taktilar progestan basladim. Yarin da tekrar gidip Yine kan uyusmazligi ignesi yaptircam. Ultrasonla bakildi oglum iyi kalp Atimi var ve hareketliydi. Ne olur dua edin bize. sizlerin ictenliginize samimiyetinize inancim cok. Insallah Allahim Oglumu bana bagislar. Bunu da atlatiriz insallah.
Gecmis olsun canimKizlar benim sag yumurtalik tarafinda cok agrim var dayanilmaz hal aldi artik kalcama ve bacagima vuruyo gitgide sanirim bu gece yine dr yolu gozuktu
Transfer tarihinden 12 gun oncesi ni yaptim ben oyle hesapliyorlar cunkuMerhaba kızlar birşey soracağım. Hamilelik takvimi yapanlar transfer tarihine göre mi blastokist tarihine göre mi hesaplama yaptınız yoksa son adet tarihine göre mi?
Transfer tarihinden 12 gun oncesi ni yaptim ben oyle hesapliyorlar cunku
Canım ben burdan hesapladım.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Kontrollerde daha geriden geliyor o zaman canım anladım. Çünkü ben dediğin gibi yaptığımda doğum tarihini 10 ekim olarak veriyor.Bende ilk öyle hesapladım 3 4 gun oynadi sonra dedigim gibi yaptım kontrollerdede bu sekilde çıkıyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini korusun. Inşallah birsey olmaz. Bizi haberdar etCanlarim Duaniza ihtiyacim vaR cok. Acilden geldim Simdi kanamam vardi. bi Serum Taktilar progestan basladim. Yarin da tekrar gidip Yine kan uyusmazligi ignesi yaptircam. Ultrasonla bakildi oglum iyi kalp Atimi var ve hareketliydi. Ne olur dua edin bize. sizlerin ictenliginize samimiyetinize inancim cok. Insallah Allahim Oglumu bana bagislar. Bunu da atlatiriz insallah.
Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi