2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım sen niye çok sık giriyorsun ultrasona?
ilk 3 ay rutin 15 debir dedi. Sonra kanama oldu. 15 de bir dedi. Sonra kanama yoluna girdi ama hep biseyler cikti yok agriydi yok sertlikti kasilmaydi derken hep 15 de bir gittim. Hatta arada bir okuldan dolayi rapor almak icin gittim bir iki yere e onlar dwmuayene etti. Iki uc kerede haftada bir olmus oldu.

canım 20. haftadan sonra daha net oluyor. Bende daha önceleri anlayamasığım minik kas seğirmeleri gibi şeyler hissediyordum haftalar ilerledikçe hareketler belirginleşiyor. şimdi bebeğin pek minik hareket ediyor ama sen hissedemiyorsun. Biraz daha sabret. Ultrasonlarda hareketlerini görebiliyor musun?
evet canm ultrasonda hareketli. kolları bacakları oynuyo kıpır kıpır maşallah.:nazar::KK46: ama eşi de öndeymiş dr onunda etkisi var demişti.

canım kasılma için drun iğne ilaç falan verdi mi :) eğer vermediyse önemli birsey değildir :) verdiyse o iğne koruyor tatlım :)

bebişini bende izledimmmm :) maşallah süper canımmmm :) allahım korusun size bağışlasın sağlıkla :)

Sağol teyzesi :)) Hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza inşallah...

Canım anca cevap yazabildim iyiyim cok şükür sen nasılsın?
Kurabiyenin fotosunu atıyorum.. Tarifini lezzetli.com dan alıp yaptım kıtır oldu. Kocacım cok begendi.. Bugün kocamı mutlu etme günü :KK68:ona mercimek köftesi ve kıymalı börek yaptım..
Şimdi evi temizliyor her yeri siliyor:KK6:
Kurabiye güzel görünüyor ellerine sağlık canım:kk77:

Back