2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba kızlar, bugün oğlumuz olacağını öğrendik. Çok mutluyuz:)
Maşallah canım bu sene paşa senesi :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizlar benim sag yumurtalik tarafinda cok agrim var dayanilmaz hal aldi artik kalcama ve bacagima vuruyo gitgide sanirim bu gece yine dr yolu gozuktu :KK43:
Geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme. Benim agrimayan yerim yok :( sırtım ın sağ tarafında ve sağ göğüs umun altimda ağrı var kalça kemigimde ağrı var göğüslerim feci kaşınıyo. Şu 4 ay hayırlısı ile gecsede sağlıkla kucağımıza alsak bebeklerimizi

Maşallah canım bu sene paşa senesi :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme. Benim agrimayan yerim yok :KK43: sırtım ın sağ tarafında ve sağ göğüs umun altimda ağrı var kalça kemigimde ağrı var göğüslerim feci kaşınıyo. Şu 4 ay hayırlısı ile gecsede sağlıkla kucağımıza alsak bebeklerimizi

Çok teşekkürler, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.

Geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme. Benim agrimayan yerim yok :KK43: sırtım ın sağ tarafında ve sağ göğüs umun altimda ağrı var kalça kemigimde ağrı var göğüslerim feci kaşınıyo. Şu 4 ay hayırlısı ile gecsede sağlıkla kucağımıza alsak bebeklerimizi

Hayirlisiyla bi gecsin hepimizin duasi bu oldu inanki simdi biraz daha iyiyim anlamadimki neyden oluyo bi geliyo kitliyo beni sonra geciyo benim dr m gece calismiyo baska yerede gitmek istemiyirum persembe aksamina kendi dr mdan randevu aldim iki gun yaticam surekli gerekirse ona gidiyim diyorum

Hayirlisiyla bi gecsin hepimizin duasi bu oldu inanki simdi biraz daha iyiyim anlamadimki neyden oluyo bi geliyo kitliyo beni sonra geciyo benim dr m gece calismiyo baska yerede gitmek istemiyirum persembe aksamina kendi dr mdan randevu aldim iki gun yaticam surekli gerekirse ona gidiyim diyorum
Anladım canım doktoruna gidersin o zman :)

Merhaba güzel anneler bgn üçlü tarama sonucum kötü çıktı 1:50 yüksek risk doktor hemen amniyosrntez önerdi ama aldırmayı düşünmediğim için yaptırmayacağım moralim çok bozuk sizin sonuçlarınız nasıldı

Merhaba güzel anneler bgn üçlü tarama sonucum kötü çıktı 1:50 yüksek risk doktor hemen amniyosrntez önerdi ama aldırmayı düşünmediğim için yaptırmayacağım moralim çok bozuk sizin sonuçlarınız nasıldı
Ben ne 2 li, ne 3 lü yaptırmadım. Yaştan ötürü risk ihtamali olduğundan direk Harmony testi yaptırdım. Haftaya çıkacak sonuç. Amniyosentez yerine yapılıyor. Kan Amerika ya gidiyor. En azından amniyosentezdeki düşük riski yok. Ama tabii ne olursa olsun doğurmayı düşünüyorsanız, hiçbirini yaptırmayın derim.

Kizlar benim sag yumurtalik tarafinda cok agrim var dayanilmaz hal aldi artik kalcama ve bacagima vuruyo gitgide sanirim bu gece yine dr yolu gozuktu :KK43:
canım Allah kolaylık versin. Ben de 6. ve 13. haftalar arası aynı yerlerde çok fena ağrılar çektim. 3 gün hastanede yattım .Sonunda o bilgedeki kaslarda ağrılı tetik nokta diye bir problem çıktı. Bilgin olsun.

merhaba arkadaslar kulüpte gezerken bu sıteyı gordum ve yazmak sızlerden bılgı almak ıstedım benım kardesım bu ay rabbım nasip ederse tup bebek yapıcak su anda donmus 3 embırıyo var transferıde ay sonu ınsallah sorum sukı kardesımde yumurta rezervı azlıgı esındede morfolojı bozuklugu var boyle olupta hamıle kalan arkadaslar varmı cok kafaya takmıs durumdayız bılgısı olan varmı
bizde bu iki problemin ikisi de vardı. çok şükür hamileyim. denemekten vazgeçmesinler.

arkadaşlar 3 hafta sonra ayrıntılı USG için Perinatolog Dr. H. Fehmi YAZICIOĞLU'na yönlendirdi doktorum. aranızda Fehmi Beye giden var mı? sizler nerelerde yaptırdınız? memnun kaldınızmı?
Ben Prof.Dr. Atıl Yüksel'e yaptırdım. Maslak Acıbadem'de de Prof.Dr. Cem Batukan var o da çok iyidir.

Canlarim Duaniza ihtiyacim vaR cok. Acilden geldim Simdi kanamam vardi. bi Serum Taktilar progestan basladim. Yarin da tekrar gidip Yine kan uyusmazligi ignesi yaptircam. Ultrasonla bakildi oglum iyi kalp Atimi var ve hareketliydi. Ne olur dua edin bize. sizlerin ictenliginize samimiyetinize inancim cok. Insallah Allahim Oglumu bana bagislar. Bunu da atlatiriz insallah.

Canlarim Duaniza ihtiyacim vaR cok. Acilden geldim Simdi kanamam vardi. bi Serum Taktilar progestan basladim. Yarin da tekrar gidip Yine kan uyusmazligi ignesi yaptircam. Ultrasonla bakildi oglum iyi kalp Atimi var ve hareketliydi. Ne olur dua edin bize. sizlerin ictenliginize samimiyetinize inancim cok. Insallah Allahim Oglumu bana bagislar. Bunu da atlatiriz insallah.
Cok geçmiş olsun canim rabbim yardımcin olsun dua et surekli ve insirah suresini cok oku benim 2 hafta onceki problemimi hatirliyorsundur rabbim içimi bu sureyle ferahlatti sende oku rabbim yrdmcn olsun.nedeni bellimi peki?

Çok ama çok geçmiş olsun güzel arkadaşım.Allahin izni ile hicbir seyiniz kalmayacak sapasağlam Ayaz oğlumuzu kucağına alacaksın.çok dikkat et bebeklerimız çok kıymetli annesi.kanamanın sebebi ne canım.yordun mu kendini?

Canim sen sikma canini Rabbim onu sagsalim insallah kucagina verir burda okuyoruz goruyoruz öyle denilip saglikli bi suru bebek var
Cok sukur sen sikilma

gecmis olsun canim noldu kenidni cok mu yordun ki? Istirahat et gonlunu ferah tut.
Yine kan uyusmazligi ignesi yaptiricam demissin.
ikinci kez mi yapacaklwr ben mi yanlis anladim.

Back