• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

oooohhh... yarasın, afiyet olsun canım:KK15: ben kola içmiyorum gerçi, ayran içiyorum. normalde de pek sevmem zaten. arada bir böyle kaçamaklardan hiç bişi olmaz:KK48:
Sağol canım benim sana da afiyet olsun. Esim içirmiyordu. Hamileyim bir kere den bişey olmaz dedim kandırdım. Ve ictimmm:KK53::KK48:

Günaydın tatlım nasılsın ?
Çalışmama rağmen pazar günleri erken uyanmaktan nefret ediyorum:KK34:Aynı durum bizde de var. Kocam benden daha hızlı kilo alıyor ve dün canı tavuk dürüm çekmiş,geçende havuçlu cevizli kek yaptırdı.Bazı akşamlar arıyor" canının çektiği birşey varmı alayım" diye,"senin canının istediği birşey varsa al ben yerim çünkü benim canım birşey istemiyor" diyorum:KK70::KK70:Akşamları karşıladığımda sarılırken göbekler bizden önce buluşuyor vallahi:KK45::KK45: Bide "sen dogumu yap beraber kilo veririz" diyor alem yaaa:KK70:
Bu arada kurabiyenin foto ve tarifini de isterim :KK31:
Benim kocada ayni durmadan benden biseler istiyo. bu gece saat 1 e dogru hamur mayalattirdi bana sabaha mayali corek yap dedi. Biz de ikimiz birden sisiyoruz bakalim ama kocacik cok zayifti iyi oluyo o. Gecen yil ge irdigi kazadan sonra 18 kilo vermisti birden. sabah kardesimde gelmis kahvaltiya gelim dedi unv okuyo baska sehirdeydi. Geldi cok dalga gecti benimle ordek gibi yuruyon tosba gibisin diye. Bende kurban ol bana dedim. Yegenin dogunca severken hatirlatirim bunlari dedim :) tmm diyo sen dogur da yaza spor yapariz beraber yayalada diyo :)

Kizlar bisey sorabilirmiyi. Aramizda bu konuda bilgili olan vardir muhakkak dr bana o gun dediki rahimin sag tarafinda ufak bi kasilma.gordum ama ben bisey hissetmiyorum arada sanci oluyo o tarafta peki nolacak yani kasilma deyince benim kafama.takildi simdide yemeklerden sonra farkettim sanci cogaliyo bu kasilma erken dogum falan deniyor ya korktum ben yardimci olurmusunuz iki gundur kafama takildi :KK43:
canım kasılma için drun iğne ilaç falan verdi mi :) eğer vermediyse önemli birsey değildir :) verdiyse o iğne koruyor tatlım :)
Sağol canım benimmm.. :KK60:
bebişini bende izledimmmm :) maşallah süper canımmmm :) allahım korusun size bağışlasın sağlıkla :)

Kızlar ben rüyamda hep yiyecek şeyler görüyorum. Hatta bugun gördüğüm ruyada internetten yemeklere bakiyodum ve kokusu bile geliyodu.hicde goruntusu guzel olmayan biseydi üstelik. sonrada kurabiye bakmaya calisiyodum ama onu goremiyodum:KK43:dun kurabiye mevzusu gecmisti ordan mi aklimda kalmiski :kk77:

Benim ki de suya atılan canım adı magvital

canım kasılma için drun iğne ilaç falan verdi mi :) eğer vermediyse önemli birsey değildir :) verdiyse o iğne koruyor tatlım :)

bebişini bende izledimmmm :) maşallah süper canımmmm :) allahım korusun size bağışlasın sağlıkla :)

Saolun kizlar cevaplariniz icin yok bisey vermedi bana da bende aksamlari kaburga altinda sanci oluyo karnim kup gibi sisiyo ve kasiklarda sanci oluyo soyluycem bunlari gidince

Kızlar ben rüyamda hep yiyecek şeyler görüyorum. Hatta bugun gördüğüm ruyada internetten yemeklere bakiyodum ve kokusu bile geliyodu.hicde goruntusu guzel olmayan biseydi üstelik. sonrada kurabiye bakmaya calisiyodum ama onu goremiyodum:KK43:dun kurabiye mevzusu gecmisti ordan mi aklimda kalmiski :kk77:
Canınız ne istiyorsa yiyin. Rüyamda görünce ben yiyorum ;)

Günaydın tatlım nasılsın ?
Çalışmama rağmen pazar günleri erken uyanmaktan nefret ediyorum:KK34:Aynı durum bizde de var. Kocam benden daha hızlı kilo alıyor ve dün canı tavuk dürüm çekmiş,geçende havuçlu cevizli kek yaptırdı.Bazı akşamlar arıyor" canının çektiği birşey varmı alayım" diye,"senin canının istediği birşey varsa al ben yerim çünkü benim canım birşey istemiyor" diyorum:KK70::KK70:Akşamları karşıladığımda sarılırken göbekler bizden önce buluşuyor vallahi:KK45::KK45: Bide "sen dogumu yap beraber kilo veririz" diyor alem yaaa:KK70:
Bu arada kurabiyenin foto ve tarifini de isterim :KK31:
Canım anca cevap yazabildim iyiyim cok şükür sen nasılsın?
Kurabiyenin fotosunu atıyorum.. Tarifini lezzetli.com dan alıp yaptım kıtır oldu. Kocacım cok begendi.. Bugün kocamı mutlu etme günü :KK68:ona mercimek köftesi ve kıymalı börek yaptım..
Şimdi evi temizliyor her yeri siliyor:KK6:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 85
Canım anca cevap yazabildim iyiyim cok şükür sen nasılsın?
Kurabiyenin fotosunu atıyorum.. Tarifini lezzetli.com dan alıp yaptım kıtır oldu. Kocacım cok begendi.. Bugün kocamı mutlu etme günü :KK68:ona mercimek köftesi ve kıymalı börek yaptım..
Şimdi evi temizliyor her yeri siliyor:KK6:
Birazdan yazarım ama kısaca ben yemek bile yapmadım dışarıda yedik ve şimdi eşim evi süpürüyor ben de çay demliyorum :)

bizim her gittigimizde kalp atisi sayimi yapiyor. Ben de cok sik giriyorum malesef :-(

bazen oluyor sebebini ben de cok merak etmistim.

:KK57::KK57::KK57:

izleyemediim tel. Acmadiii ama eminim cok tatlidir masallah

sut icemiyorum arada ayran iciyorum. Bir de maden suyu. Yumurtayi hergun yemeye calisiyorum. Balik ayda bir neredeyse. Malesef beslenmeden dertliyim ben. Kendi pisirdiklerimi cok istekli yiyemiyorum.

sut disinda kismen ayni

masallah, aldigin kilolar bebislere de yariyorsa salla gitsin sefan olsun :-)
o ates cagirmasin siiizziii lutfeen. Polemik konusu yapmak istemem ama sadece zararli fast food filan olmasi bir yana helalliginden de cok ciddi supheliyim. Yanlis hatirlamiyorsam evde sana yardimci annenler filan vardi evde yapin yaa. Bebislere yedirme bence :-(
canım sen niye çok sık giriyorsun ultrasona?

canım ben hala hissedemiyorum net olarak :KK12:bazen korkuyorum ama ultrasonda iyi içim rahatlıyo görünce. 4 5 günde bir belki bi hareket bi kıpırtı ancak. ondan da tam emin değilim ya neyse :KK30: o iyi olsunda diyorum napim geç hissetsemde az hissetsem de olur. dr lar da korkmanı telaşlanmanı gerektirecek bişe yok dediler kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum bende napim :KK50:
canım 20. haftadan sonra daha net oluyor. Bende daha önceleri anlayamasığım minik kas seğirmeleri gibi şeyler hissediyordum haftalar ilerledikçe hareketler belirginleşiyor. şimdi bebeğin pek minik hareket ediyor ama sen hissedemiyorsun. Biraz daha sabret. Ultrasonlarda hareketlerini görebiliyor musun?

Back