sahte beyan veren olmuyor mu öyleCok uzgunum ama ben nufusta calisiyorum.ve dogum belgesi olmadan yani sadece baba gelip benim cocugum oldu diyerek cocuguna kimlik cikartabilir.istedigi adi koyar.hatta adamin biri onumde esiyle konusup tabii hayatim senin istedigin gibi koyuyorum diyip kizinin adini nermin koydu.annesinin adiymis
sağol mesajın için canım inşallah hepimizin evladını aklen, bedenen, ruhen, sosyal olarak her anlamda sağlıklı hayırlı nasip eder inşallah yüce Rabbim...Cnm cok cok gecmis olsun. insallah saglikla mutlulukla ve zamaninda alirsin oğluşunu kucagina. Ultrason konusunda hic merak etme cnm hic zarari yokmus cunku benim komsum var o da yeni dogum yapti oglu oldu cok tatli, onun doktoru 8 aylik hamile hergun ise gelince ultrasonla bebegini izliyormus :) yani zararli olsa yaparmiydi hemde doktor kadin dogumcu. Icin rahat olsun cnm. Bende de doppler var bende iki gunde bir oglusumun kalp sesini dinliyorum cok mutlu oluyorum.
Nufusu baglamaz ki.kendisi ugrasir sonra.isim degistirecekse dava acar vs.hatta sevgilisinden olan cocugu karisinin ustune kaydedenler bile varsahte beyan veren olmuyor mu öyle
Maşallah canım ne güzel büyümüş.sende büyümüşsün demek ki kilo alacağız tabi kaçışı yok bunun. bende 5-6 kilo falan aldım. Demek kızın göstermedi yüzünü. Gösterseydi kime benzediğini görürdün. Bizim doktor bize cd verdi. şimdi onu izleyip duruyoruz. çok güzel oluyor
Cok sukur cnm :)Bugün şeker yüklemesi yaptırdık kızımıda gördüm geldim herşey yolunda şükğr
Kırkbin kere maaşallah Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler versin çok güzel bu ya :Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
Masallah subhanAllah tosuna yeriimmmKızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
teşekkür ederim amin. sizleri okudukca cok heyecanlanıyorum buraya bende hamileyiiiim yazmak icinamin canım Allah bizimkilerin tamamına erdirsin inşallah seninde yanında olsun yardımcın olsun tedavin güzel sonuçlansın önce göbüşler sonra kucaklar bebeciklerle dolsun
Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
Günaydın canımgünaydınnnn kızlar
bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?
Gözlerim dolu dolu izledim yaradanın mucizesini.Maşaallah barekallahKızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
Kırkbin kere maaşallah Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler versin çok güzel bu ya :
Masallah subhanAllah tosuna yeriimmm
canımmmm maşallah allah nazardan korusun
Gözlerim dolu dolu izledim yaradanın mucizesini.Maşaallah barekallah.Allah tamamına erdirsin tatlım
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum ben daha öncede de yazdığım gibi tüb bebek tedavisi görüyorum. suan gonal iğnesi oluyorum bilmiyorum ondan mı ama akşamları midem bulanıyor ellerim şişiyor?
sebebini bilen varmı ödem oldu resmen
günaydınnnn kızlar
bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?