• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cok uzgunum ama ben nufusta calisiyorum.ve dogum belgesi olmadan yani sadece baba gelip benim cocugum oldu diyerek cocuguna kimlik cikartabilir.istedigi adi koyar.hatta adamin biri onumde esiyle konusup tabii hayatim senin istedigin gibi koyuyorum diyip kizinin adini nermin koydu.annesinin adiymis:KK57:
sahte beyan veren olmuyor mu öyle :KK61:

Cnm cok cok gecmis olsun. insallah saglikla mutlulukla ve zamaninda alirsin oğluşunu kucagina. Ultrason konusunda hic merak etme cnm hic zarari yokmus cunku benim komsum var o da yeni dogum yapti oglu oldu cok tatli, onun doktoru 8 aylik hamile hergun ise gelince ultrasonla bebegini izliyormus :) yani zararli olsa yaparmiydi hemde doktor kadin dogumcu. Icin rahat olsun cnm. Bende de doppler var bende iki gunde bir oglusumun kalp sesini dinliyorum cok mutlu oluyorum.
sağol mesajın için canım inşallah hepimizin evladını aklen, bedenen, ruhen, sosyal olarak her anlamda sağlıklı hayırlı nasip eder inşallah yüce Rabbim...

Maşallah canım ne güzel büyümüş. :KK24: sende büyümüşsün demek ki :KK48: kilo alacağız tabi kaçışı yok bunun. bende 5-6 kilo falan aldım. Demek kızın göstermedi yüzünü. Gösterseydi kime benzediğini görürdün. Bizim doktor bize cd verdi. şimdi onu izleyip duruyoruz. çok güzel oluyor :KK36:

Saol canim gostermedi ama 11 subatta renkli ultrason var ogun ins. Gosterir Allahim kucagimizda gostersin insallah hepimize :*

amin canım Allah bizimkilerin tamamına erdirsin inşallah seninde yanında olsun yardımcın olsun tedavin güzel sonuçlansın önce göbüşler sonra kucaklar bebeciklerle dolsun :KK49::anneadayı::KK46:
teşekkür ederim amin. sizleri okudukca cok heyecanlanıyorum buraya bende hamileyiiiim yazmak icin:anneadayı:
sizlere maşallah tekrar:)

günaydınnnn kızlar:anneadayı::anneadayı:

bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?
Günaydın canım
Mümkün oldukça sağlıklı şeyler yemeye calışıyorum.Her sabah uyanınca iki bardak su,kahvaltıda az yağlı peynir,3 zeytin,haşlanmış yumurta,domates salatalık,iki dilim tambugday ekmeği,açık çay iki bardak vede şekersiz,Bir adet ceviz.
Ara öğünler 1 adet meyve belki galeta,(tuzsuz badem,ceviz,çiğfındık da olabilir)
Yemeklerde ise porsiyonlar az olarak ne pişiriyorsam onu yiyorum.Mutlaka yogurt ve salata oluyor
Yatarken laktozsuz süt içiyorum çünkü normal sütler muazzam gaz yapıyor
7 ila 10 bardak arası su içiyorum
Canım ne çekerse yiyorum ama AZICIK gözüm kalmasın diye:KK33:
Zararlı hiç bir şeyi yemiyor içmiyorum.Hazır gıdalar,mayonez,cips,kola,salam,sosis,kahve (gerçi kahveyi hiç sevmem:KK24:)
Tuz,yağ oranlarına dikkat ediyorum,Tuz ödem yapıyor ki turşu bile tadımlık yiyorum.
Bende durum böyle arkadaşlar:KK31:

Kırkbin kere maaşallah Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler versin çok güzel bu ya :

Masallah subhanAllah tosuna yeriimmm :KK66:

canımmmm maşallah allah nazardan korusun:nazar::nazar::nazar:

Gözlerim dolu dolu izledim yaradanın mucizesini.Maşaallah barekallah:nazar::nazar:.Allah tamamına erdirsin tatlım:KK15:

sağolun teyzeleri :KK52:hepimiz sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah mucizelerimizi kucaklarımıza alalım.:KK46::KK46::KK46:

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum ben daha öncede de yazdığım gibi tüb bebek tedavisi görüyorum. suan gonal iğnesi oluyorum bilmiyorum ondan mı ama akşamları midem bulanıyor ellerim şişiyor?
sebebini bilen varmı ödem oldu resmen:KK43:

canım bende aynı iğneleri kullandım ama hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. doktorunla mutlaka görüş bence. önemli birşey olabilir.

günaydınnnn kızlar:anneadayı::anneadayı:

bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?

Günaydın canım,

ben sabah kahvaltılarında her gün mutlaka yumurta yiyorum. Ara öğün olarak meyve yiyorum. az az ceviz yiyorum. onun dışında özellikle yediğim bir şey yok. çayı ve kahveyi normal ölçülerde içiyorum. süt pek sevmiyorum ara sıra içiyorum. yoğurt yemeye çalışıyorum. Mahallemizin sütçüsünden aldığımız sütle yoğurt yapıyoruz, güzel oluyor:KK24: bir de doktorun yeme dediklerinden uzak duruyorum. Hepsi bu kadar. aslına bakarsan ben yeme alışkanlığım da pek değişiklik yapmadım. eskiye göre biraz daha fazla meyve yiyip, biraz daha fazla süt ve yoğurt tüketiyorum.

Back