- 8 Temmuz 2013
- 164
- 235
- 63
ilk bebek ondan herhalde. çok pipirikleniyo. bana ve bebeğe zarar gelmesinden korkuyoeşin niye bu kadar katı canım :) bebişe hiçbişey olmaz Allahın izniyle bu kadar mola yeter bence![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebek ondan herhalde. çok pipirikleniyo. bana ve bebeğe zarar gelmesinden korkuyoeşin niye bu kadar katı canım :) bebişe hiçbişey olmaz Allahın izniyle bu kadar mola yeter bence![]()
o zaman maaşallah diyelim düşünceli bi eşin olduğu içinilk bebek ondan herhalde. çok pipirikleniyo. bana ve bebeğe zarar gelmesinden korkuyo![]()
sabah sabah ne güldüm amakızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanımaaklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda
bende bu koca oldukça bana daha çook malzeme çıkar
![]()
Alemsin valla nerden de aklına geldi çok güldürdün beni, benim ki lavaboya giderken bile nereye diyo bende sıkıldım artık evden kaçıyom ya da avm ye gidiyorum diyorum bi gün gerçekten söyleyip gitsem hiç anlamaz :)kızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanımaaklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda
![]()
Biz etli butlu hatunlarin kan değerleri düşük ben günde iki defa içiyorum düşün ki nekadar durum sıkıntılı
Vay eşek seni vay kız yapma öyle şeyler senin o atarlarin oğluna yansır sonra sen çekersin.Ee bu arada annene de aşkolsun yanikızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanımaaklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda
![]()
Günaydın tatlım :) hayırlı cumalar dilimizde duâlar olsun.birbirimiz için dualar edelim inşaallah ♥Gunaydin hayirli cumalar bebisler,kankiler, yaramazlargunesli bir gunden hepinize sevgiler
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin.yüce Rabbim senide çok üzmeden çok yormadan ilk tedavide evlat sahibi eder inşaallah.kızlar merhaba bir saattir yazılanları okuyorum ne tatlısınız ne güzel samimi yazıyorsunuz. benide alın aranıza:) gerci ben henüz hamile değilim tüp bebek tedavisi aşamasındayım ama cok samimi bi arkadaşlık olmuş aranızda her konu böyle değil ... bu arada hepinizin bebişi hayırlı olsun darısı başıma:)![]()
Ay masallah kuzuya.boyle buyumeye devam insallah.ya nasil uyuyosun annesi.bende evdeyim su an.cogunlukla yatiyorum ama uyku gunluk max.6 saat.surrkli yattigimdan vucudum hic yorulmuyor.yorulmadigi icin herhaldr uykum gelmiyor.herkes bol bol uyu ileride cok arayacaksin bu gunleri diyor.tamam anliyorum ama kesinlikle uyuyamiyorum.bi yolu yontemi varsa bana da anlat kuzum yaaBen bu aksam dr a gittim kizlar gittimde neler oldu bi bilseniz 1 ayda 4 kilo almisim ve dr o kadar kizdiki böyle devam etmesin yapma etme faln dedim bende istermiyim ama aliyorum iste ben cok uyuyorum sanirim yiyip icip uyumak sisiriyo beni ama napiyim ben butun gun evdeyim anlamiyolar benineyse kizim buyumus teyzeleri 306 gr olmus boyda 22 cm kocaman kiz olmus artik o dr ne guzel renkli ult. Poz yakiliim sana verim dedi kiz arkasini donmesinmi
5 dk bekledik yuzunu donmedi neyse dedim kismet bu arada bool yuruyus yapcakmisiz artik mecbur ha bide rahimde sağ tarafta hafif kasilma gördüm dedi onu takip etcek sanirim servikal de iyimis oyle dedi hepinizi optuk teyzeleri iyi uykular
![]()
Ay masallah kuzuya.boyle buyumeye devam insallah.ya nasil uyuyosun annesi.bende evdeyim su an.cogunlukla yatiyorum ama uyku gunluk max.6 saat.surrkli yattigimdan vucudum hic yorulmuyor.yorulmadigi icin herhaldr uykum gelmiyor.herkes bol bol uyu ileride cok arayacaksin bu gunleri diyor.tamam anliyorum ama kesinlikle uyuyamiyorum.bi yolu yontemi varsa bana da anlat kuzum yaa
Gecmis olsun cnm ultrasonun zarari yok diye biliyorum ben ama cunku bizlerde cok sık girdik baslarda kanama falan olunca gonlunu ferah tut hic korkma bunun icin bence az kalmis bebegine kavusacaksin bizden once insallahArkadaşlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz çok çok sevinirim. Ben ilk 3 ayda çok ağrı çektim nedenini bulamadılar hastanede bile yatmak zorunda kaldım. Ve bu süreçlerde sürekli ultrasona girip çıkmak zorunda kaldım. Sonra da bi trafik kazası geçirdim yine fazlasan ultasonlar oldu ve o kadar çok ultrasona girdim ki anlatamam. Acaba sizler kaçıncı haftalarınızdasınız, ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz ve acaba toplam kaç kere ultrasona girmişssinizdir. Eğer hatırlayabiliyorsanız paylaşır mısınız benimle bu bilgileri.
öncelikle hayırlı olsun diyelim Rabbim sağ salim oğluna kavuşmayı nasip etsin :) ben de ultrasonun bi zararının olmadığını biliyorum ses dalgaları sonuçta bi sıkıntı olmaz merak etme :)Arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz çok çok sevinirim. Ben ilk 3 ayda çok ağrı çektim nedenini bulamadılar hastanede bile yatmak zorunda kaldım. Ve bu süreçlerde sürekli ultrasona girip çıkmak zorunda kaldım. Sonra da bi trafik kazası geçirdim yine fazlasan ultasonlar oldu ve o kadar çok ultrasona girdim ki anlatamam. Acaba sizler kaçıncı haftalarınızdasınız, ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz ve acaba toplam kaç kere ultrasona girmişssinizdir. Eğer hatırlayabiliyorsanız paylaşır mısınız benimle bu bilgileri.
kızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanımaaklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda
![]()
Gecmis olsun arkadasim.ultrasonun net bi zarari yok ama kalp atislarini dinlersen o zaman biraz zararli hale geliyo demisti benim dr.lar.ben neredeyse haftada bir girdim.en gec 10 gunde bir muhakkak girdim.yarisi keyfiyse yarisi sorun olabilecegi icindi.merak etme allahin izniyle bisey olmazArkadaşlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz çok çok sevinirim. Ben ilk 3 ayda çok ağrı çektim nedenini bulamadılar hastanede bile yatmak zorunda kaldım. Ve bu süreçlerde sürekli ultrasona girip çıkmak zorunda kaldım. Sonra da bi trafik kazası geçirdim yine fazlasan ultasonlar oldu ve o kadar çok ultrasona girdim ki anlatamam. Acaba sizler kaçıncı haftalarınızdasınız, ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz ve acaba toplam kaç kere ultrasona girmişssinizdir. Eğer hatırlayabiliyorsanız paylaşır mısınız benimle bu bilgileri.