valla ben heralde bi benim kocam diyordum böyle. demekki yalnız değilim benimkine de ben en son 1998 yılında kar gördüm o da tutmadı bile yerde. dedim ki şöyle bize 2 3 saatlik mesafelere kar yağıyo gidelim bi kar keyfi yapalım dedim sucuk pişirriz termosa da çayımızı alırız filan dedim. tm canım götürecem dedi oyaladı durdu. abisigil 15 tatil için geldi ya hemen diyo abimi yengemi yeğenimi de alıp gidelim diye. iyi gidin gezin dedim bende ben gelmem dedim. tamam o zaman bida gezdirmiyon diye sitem yapma diyo. ben götüreyim diyorum sen istemiyon diyo
sen devam et diyorum oğlum bi doğsun da alırım küçük erkeğimi istediğim yere giderim diyorum. eşim alıştı artık sanırım benim deliliklerime ehliyeti de ondan habersiz yazılıp almıştım yazılı sınava bi kaç gün kala öğrendi
bu arada annemle bi anlaşma daha yaptık eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz ya eşim bana sen hastanede yatarken ben gider istediğim ismi yazdırrım diyordu. anneme dedim tabi bütün hemşire arkadaşlarına da. kesinlikle bebişin doğum belgesini eşime vermeyin dedim tmm dediler. eşime sürpriz olcak bu da
doğum belgesi olmadan isim yazdıramıycak. o da bende olacagı için mecburen benimle gidecek
bazen diyorum ne cin fikirliyim ben boyle
ama hakediyo bende hakkını veriyorum