2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

inşallah canım insan seneler sonra ve onca tedaviden sonra hamile kalınca herşeye takıyor işte. Demek sende girdin baya. şimdi ne sıklıkta gidiyorsun doktora?

Kizlar bu hamilelikte olan tuylere dokunmamak lazimmis sakın dokunmayin yaziyor bi yerde okumuştum.

inşallah canım insan seneler sonra ve onca tedaviden sonra hamile kalınca herşeye takıyor işte. Demek sende girdin baya. şimdi ne sıklıkta gidiyorsun doktora?
10 gunde birevet canim o yuzden burada muhabbet bu kadar tatli oluyor.bizi bizden baska kimse anlayamaz ki.o kadar ilac igne hormon vs.esin bile yarisini anlayamaz bence.onlar bizim kiymetlilerimiz.su an bile her daim icimde minik minik hareketler benim bundan aldigim keyfi hamile biri biraz anlar ama buradaki arkadaslarima soyledigimde tam olarak ne hissettigimi anliyorlar.onlar bizim kiymetlilerimiz.tabii ki herseyi kafaya takacagiz

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hoş geldin aramıza. :)

Maşallah canım ne güzel büyümüş. sende büyümüşsün demek ki kilo alacağız tabi kaçışı yok bunun. bende 5-6 kilo falan aldım. Demek kızın göstermedi yüzünü. Gösterseydi kime benzediğini görürdün. Bizim doktor bize cd verdi. şimdi onu izleyip duruyoruz. çok güzel oluyor

Canm napim az disari cikalim bi turlar geliriz dedim. Yorgunum ben dedi. bende cok daralmistim. ben cikim o zaman dedim. otur is cikarma dedi. Transfer sonrasi dahil daha direksiyona oturmamistim. Heyecan yaparim filan diye. Zaten soforlugumde 10 uzerinden 3 bilemedin 5 olsun :) ama el koyacam zatn bebis dogduktan sonra araba oglumla benim. Alissin baksin basinin caresine

Canm benimki arkamdan da yetisemiyo sol bacagi problemli hafif aksak ve yavas yuruyo ben arabaya binerken balkondan bakiyordu arkama dusse yetisemiycek de. O da ben daraldim sıkıldm dedigimde cikarsin napim

Cnm cok cok gecmis olsun. insallah saglikla mutlulukla ve zamaninda alirsin oğluşunu kucagina. Ultrason konusunda hic merak etme cnm hic zarari yokmus cunku benim komsum var o da yeni dogum yapti oglu oldu cok tatli, onun doktoru 8 aylik hamile hergun ise gelince ultrasonla bebegini izliyormus :) yani zararli olsa yaparmiydi hemde doktor kadin dogumcu. Icin rahat olsun cnm. Bende de doppler var bende iki gunde bir oglusumun kalp sesini dinliyorum cok mutlu oluyorum.

tüp bebek tedavisi sonrası peki sık baktılar mı sana da?
transfere kadar 2 günde bir girdim canım ultrasona.. bebeğimi aldıktan sonra da ilk 3 ay 15 günde bir gittim arada 1-2 sefer de başka doktora gittim. 3.aydan sonra 2 ay boyunca yine 15 günde bir gittim (bu benim isteğimle oldu iki ayrı doktora gittiğim için) ama şimdi ayda 1 kez gidiyorum..

Kiz gece gece guldurdun beni niye bole seyler yapip korkutuyosun adami yazik o da amma korkmustur hee sahsen ben cesaret edemem oyle biseye ama yaptiysanda vardir hakli bi sebebin eminim :)
Evet var canm hakli sebebim cok bunaliyoruM benim odun kocamda hic anlamiyo halimden.insan bi gun cikip demez mi gunlerdir evdesin suraya buraya gidelim diye. Demiyo arkadasiM. Zaten ben oyle cok boyun egen sozunden cikmayan biri deildim. Hamilelik beni azcik uysallastirmisti. Ama sonucta icimde bi erkek var. dik basli damarim tutuyo yine yavastan

Canim ben de ortalama 10 gunde bir girdim. Bana dr um ultrasonun zararinin bebise ulasmasi ici saatlerce tutmam lazm demisti. Gonlunu ferah tut bi zarari olmamistir. Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin yavrunu ins.

canım haklısın bu erkek milleti hiç anlamıyor hamile kadının psikolojisini.. yine senin eşin anlayışlıymış ben yapmış olsam senin yaptığını kapıyı kilitler, beni bidaha eve almaz, boşanma davasını da açardı heralde.. artık ben de pazar günü böyle bi patlama yaşadım da nasıl olduysa tek tatil gününü bana ayırıp ( tabi yine ikimiz değildik ablaları ve yeğenleriyle beraber ) bi yere balık yemeye götürdü.. ki ben de 8-5 çalışan bi insanım akşam eve gidip koştura koştura yemek yapıyorum, sofrayı topla, haftasonu da temizlik kahvaltı faslı derken kendim için ayırdığım zamanım yok denecek kadar az.. buna rağmen yine memnun edemiyoruz kendisini..

valla ben heralde bi benim kocam diyordum böyle. demekki yalnız değilim benimkine de ben en son 1998 yılında kar gördüm o da tutmadı bile yerde. dedim ki şöyle bize 2 3 saatlik mesafelere kar yağıyo gidelim bi kar keyfi yapalım dedim sucuk pişirriz termosa da çayımızı alırız filan dedim. tm canım götürecem dedi oyaladı durdu. abisigil 15 tatil için geldi ya hemen diyo abimi yengemi yeğenimi de alıp gidelim diye. iyi gidin gezin dedim bende ben gelmem dedim. tamam o zaman bida gezdirmiyon diye sitem yapma diyo. ben götüreyim diyorum sen istemiyon diyo sen devam et diyorum oğlum bi doğsun da alırım küçük erkeğimi istediğim yere giderim diyorum. eşim alıştı artık sanırım benim deliliklerime ehliyeti de ondan habersiz yazılıp almıştım yazılı sınava bi kaç gün kala öğrendi bu arada annemle bi anlaşma daha yaptık eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz ya eşim bana sen hastanede yatarken ben gider istediğim ismi yazdırrım diyordu. anneme dedim tabi bütün hemşire arkadaşlarına da. kesinlikle bebişin doğum belgesini eşime vermeyin dedim tmm dediler. eşime sürpriz olcak bu da doğum belgesi olmadan isim yazdıramıycak. o da bende olacagı için mecburen benimle gidecek bazen diyorum ne cin fikirliyim ben boyle ama hakediyo bende hakkını veriyorum

süpersin arkadaşım doğum belgesi muhabbetine bayıldım benim de hastanede çok yakın bi tanıdığım var ben de ona söyliim de belgeyi bana versin bari

Cok uzgunum ama ben nufusta calisiyorum.ve dogum belgesi olmadan yani sadece baba gelip benim cocugum oldu diyerek cocuguna kimlik cikartabilir.istedigi adi koyar.hatta adamin biri onumde esiyle konusup tabii hayatim senin istedigin gibi koyuyorum diyip kizinin adini nermin koydu.annesinin adiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…