• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cnm zaten her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor azoda.. kimisi hemen tese diyor.. kimisi bazı iğneler veriyor.. bazılarıda aylarca proxed plus kullandırıyor.. aslında sizde ne fayda edecek bunlarıda ancak yıllar içinde deneme yanılmalarla anlayabiliyorsunuz.. senin için önemli olan cnm arkadaşın dediği gibi yumurtalarına yetecek kadar canlı sperm bulunması 10 tane bulunsa bile yeter ama bunun için kendiniz hayatınızı tamamen değiştirmelisiniz.. örneğin ben ve eşim bu tedaviden önce 6 ay saf arı sütü kullandık.. eşim 6 ay proxed kullandı.. asla sigara ve alkol almadı vs.. yani doğal takviyeler çok önemli ama tabi hepside değil herkezin bünyesi farklı tepkiler verebiliyor..
sizin eşinizde mi azospermdi sperm sayısı kaçtı ve peki pozitif yönde gelişmeler olmuştur umarım...su an durum ne sizde..

Canım diyoruz ya doktorlar ilac vermeyecekler eşin kendini tedavi edecek ilaç beklentini bırak çünkü bu yediği içtiği deģişmedigi sürece hiç bir kimyasalın faydası yok!Sen benim yazdığım yiyecekleri not et kullan bunlar tedaviye cevap veriyor eşimle birlikte onlarca kişi uyguladı bunu sonuç hep olumlu kimyasallardan bir beklentiniz olmasın diyorum.
senin bitkisel ilaçları kullansak da yinede sansımız tüp bebek mi normal yönden mucize olmadan olmazz mı

sizin eşinizde mi azospermdi sperm sayısı kaçtı ve peki pozitif yönde gelişmeler olmuştur umarım...su an durum ne sizde..

eşim yıllar içinde hep değişim gösterdi cnm.. her 70 günde bir farklı çıktı sonucu.. hiç canlı hücre bulunamadığıda oldu bir ara tedavilerle 200 bin tane bulunduğuda oldu.. 1,5 milyona çıktığıda oldu.. tamamen yaşam tarzımızla ve tedavi öncesi yaptığımız ön hazırlıklarla doğru orantılı gittiğini gördük.. 8. tüp bebek denememde ilk defa hamileyim 9 haftalık oldu ama sıkıntı var cnm bebek geriden gitmeye başladı.. bakalım inşallah herşey yoluna girer yoksa ben kafayı yiyeceğim:))

eşim yıllar içinde hep değişim gösterdi cnm.. her 70 günde bir farklı çıktı sonucu.. hiç canlı hücre bulunamadığıda oldu bir ara tedavilerle 200 bin tane bulunduğuda oldu.. 1,5 milyona çıktığıda oldu.. tamamen yaşam tarzımızla ve tedavi öncesi yaptığımız ön hazırlıklarla doğru orantılı gittiğini gördük.. 8. tüp bebek denememde ilk defa hamileyim 9 haftalık oldu ama sıkıntı var cnm bebek geriden gitmeye başladı.. bakalım inşallah herşey yoluna girer yoksa ben kafayı yiyeceğim:))
Allah yardımcınız olsun. 8, tup deneme maşallah Allah tan ümidi kesmemişsiniz inşallah olur ve sıkıntı olmaz.peki bu tüp bebek çok masraflı olmuyor mu 1 tüp bebek 8 milyar olsa 8.tüp bbek 64 milyar baya bir mali yönden sıkıntıya girersiniz... tabi BEBEK için herseye değer..

senin bitkisel ilaçları kullansak da yinede sansımız tüp bebek mi normal yönden mucize olmadan olmazz mı
Yazmıştım ama yine yazayım normal yolla olabilir ama çok uzun bir zaman alabilir Siz 1 yılda tüp bebek seviyesine gelecekesiniz.Belki 2 yıl ve ya 3 yıl sonra hormon bozukluğunuz olmadiğı için konuşuyorum.Normale dönme ihtimali var.Lökosit var mı tahlilinde eşinin?

Bu arada benim söylediğim bitkiseller kimyasal ilaç değil bunlar ilaç değil sadece besin.Bitkinin kendisi ve kimyasal hiç bişey yok tablet olarak e vitamini ve c vitamini eczaneden alıyorsunuz takviye gerisi yiyecek.41 çeşit macun tüm aktarlada var polen de öyle...Digerleri de yazıyor geçmiş yazımda...

Yazmıştım ama yine yazayım normal yolla olabilir ama çok uzun bir zaman alabilir Siz 1 yılda tüp bebek seviyesine gelecekesiniz.Belki 2 yıl ve ya 3 yıl sonra hormon bozukluğunuz olmadiğı için konuşuyorum.Normale dönme ihtimali var.Lökosit var mı tahlilinde eşinin?
3-4 lökosit yazıyor

3-4 lökosit yazıyor
Canim son bir tavsiye sen de kwndine dikkat et sağlikli bealen sigara alkolu sıfırla..Folicasite hemen başla eşinde başlasın.Bebeğin tutunmasi için cok gerekli ve hamilelikten en az 6 ay önce annenin başlamasi gerekiyor ama bu durumda eşininde başlaması ona fayda sağlayacaktır.

Canim son bir tavsiye sen de kwndine dikkat et sağlikli bealen sigara alkolu sıfırla..Folicasite hemen başla eşinde başlasın.Bebeğin tutunmasi için cok gerekli ve hamilelikten en az 6 ay önce annenin başlamasi gerekiyor ama bu durumda eşininde başlaması ona fayda sağlayacaktır.
PEKİ 3-4 LÖKOSİT İYİ BİR SEYMİİ

Lökosit demek iltihap demektir işte tum spermleri yiyen şéy bu iltihap.Lökositi yok etmek için hafyada1 tarçıni sıcak suya koyup içsin hergun kabak çekirdeği yesin.iltihapi yani lökositi söküp atiyor.
YANİ LÖKOSİT 0 İNERSE SPERM SAYISINDA ARTIŞ OLUR MU VE BU ARTIS ÇOK AZ MI OLUR

N
PEKİ 3-4 LÖKOSİT İYİ BİR SONUC MU
Hangi sahada neye göre ? O kadarina yorum yapamam.İyi bir labaratuarda detayli bir test olmanız gerekiyor orada analizi iyice sorarsiniz.Benim yardimcı olabileceģim sey bu kadar.Ben size tecrubelerimizi yazdim uygulayip uygulamamak size kalmiş.Normalde yazmaya çok üşenirdim ama birden aklıma ilk günleeim geldi ve ayni sıkıntıyı sen de yaşama diye paylaşmak istedim.Sevgiler...Başarılar...

kolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit
aynı durum bizdede vardı iki yerde yaptırdık sıfır cıktı sonra azosperm topiginde celalettin hocayı duyduk igne tedavisiyle cıkıs oldu sizde olude olsa sperm var sakın mokrotese olmasın esiniz.. celalettin hoca bizi arif beye gonderdi ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm goruldu guzel bir tedavi ile beslenme ile sizde cıkıs olur rabbim yardım etsin....

Merhaba guzel anne adaylari.ben burayi yeni gordum bi hamlede 55 sayfayi okuyuverdim.cok guzel olmus bence cunku gebelikle ilgili sorularimi diger forumda sormaya cekiniyordum. Bende ikiz bebeklerim olan findikla fistiga hamileyim:KK19:su an mide yanmasi ve surekli agzimdaki aci tattan baska bi sikintim yok.dun dr.kontrolum vardi.birazcik kanamam varmis rahimde ama yeni degil eskiden kalan.dr.ikiz gebelikte ozellikle ilk 14 haftanun kritik donem oldugunu sonraki 12 haftanin gebeligimizin en guzel zamani oldugunu 26 haftadan sonra riskli durumun basladigini biliyosunuz erken dogum o yuzden max dikkatli olmam gerektigini anlatti.6.aya kadar 15 gunde bir sonrasinda haftada bir dr kontrolu ile surekli rahim agzini olcturmemi istedi.simdilik aklima gelenler bunlar.dr yeni bilgiler verdikce sizlerle paylasacagim.hepimize saglikli gebelikler :nazar::nazar::nazar:
hoş geldin canm ben orda link paylasmıstım ama gozden kacmıs olabilir :) rabbim bebeciklerimizi korusun

aynı durum bizdede vardı iki yerde yaptırdık sıfır cıktı sonra azosperm topiginde celalettin hocayı duyduk igne tedavisiyle cıkıs oldu sizde olude olsa sperm var sakın mokrotese olmasın esiniz.. celalettin hoca bizi arif beye gonderdi ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm goruldu guzel bir tedavi ile beslenme ile sizde cıkıs olur rabbim yardım etsin....
peki şimdi ne yapıyorsunuz tedavi filan

peki şimdi ne yapıyorsunuz tedavi filan
250 bin ile 450 bin arası sperm cıktı ikinci tüp bebekdenememde hamile kaldım cok sukur esim hala kullanıyor.. igne .. size iyi bir laboratuvar da üç ay arayla spermiogram yaptırmanızı önseririm istanbulda iseniz florya tıp merkezinde dr.celalettin peru beye görünmenizi öneriririm

Back