- 14 Ekim 2011
- 484
- 898
- 158
- 38
senin bebeğine de masallah canımMaşallah canım çok sevindim iyi olmanıza. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
inşallah sorunsuz bir şekilde son haftalarımıza geliriz hepimiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bebeğine de masallah canımMaşallah canım çok sevindim iyi olmanıza. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Valla ben iki ayrı hastaneye gidiyorum. Testleri takibi devlet hastanesinde rutin kontrolleri ve doğumu özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum. 15 20 dk falan sürdü. Yüzü yarık dudak damak var mı, böbrekler, mesane,kalp ve kalp kapakciklari, beyin elleri bacaklari, cigerleri, ense ölçümü heryerine bakıyorlar. Ücret ödemedim sigorta Hastanesi olduğu içinCanım ultrasonda ne kadar kaldın ,neler gördün ,maliyeti ile bilgi verir misin? Birde nerede yaptırdın
aman iyi yapmıssın canım vur dibine gitsinGünaydın canım :) Bende şimdi diyetisyenden geldim 2 haftada 600gr almışım oldukça iyi dedi,oysaki kekler ,börekler,şekerpareler havada uçuşuyordu hele geçen gün kendimi nutella kaşıklarken buldumminik minik yiyebilirsin dedi.Doğuma kadar kilomu stabil tutmaya calışacak ama nedense pek inanamıyorum hayırlısı olsun.
Yarın da kısmetse detaylı ultrasona girip fındık tanesini göreceğiz,çok özledim kızımıı![]()
teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah:) fotoğraf yükleyemedim bi sıkıntı var sanırım halleder halletmez paylaşıcam cicilerimizi :)Gule gule giysin oğluşun canım :) foto yükle de görelim cicileri![]()
hadi gözün aydın canım :) ne kadar sürdü peki bu sefer ki kontrol renkli ultrasonla mı baktı ?Merhaba kızlarbugün ayrıntılı ultrason günümüzdü. Cok şükür hersey yolunda. Bir sorun çıkmadı. Oğlum da bende iyiyiz
. Tetanos aşısı da oldum. Sonraki randevu Şubat 27 ve ikinci tetanos aşısı da o gün olacak. Rabbim bebeklerimizi korusun
![]()
cederizst: 39099007 .!.:Gule gule giysin oğluşun canım :) foto yükle de görelim cicileri![]()
Yukledim :)Gule gule giysin oğluşun canım :) foto yükle de görelim cicileri![]()
yaa ayrıntılı ultrasonda o kadar belli oluyo mu ki ben çok heyecanlandım simdi :)Bebis geçen gittiğimde kafası göğüs hizamda poposu asagidaydi. Şimdi paşa yan gelip yatmis yüzü ağızı gözleri sanki babaya benziyor gibi![]()
Hadi bana kilonu söyleseneeeeaman iyi yapmıssın canım vur dibine gitsinben artık tartıya bile çıkmıyorum Allahtan doktorum her gittiğimde tartıya çıkarmıyo yoksa rezilliğin dibi valla.. sadece çok kilo alma kaç kilo aldın diye soruyor direk kilomu sorsa zoruma gider heralde
ayrıntılı ultrasonu ben de çok merak ediyorum yanında birini götür videoya çeksin ben öyle yapıcam 3 hafta sonra benim ki :)
burda söylerim canım siz benim halimden anlarsınızHadi bana kilonu söyleseneeee![]()
![]()
Ayyy sen yat kalk dua et haline ben senin şuanki kilonda hamile kaldım var gerisini sen hesaplaburda söylerim canım siz benim halimden anlarsınız77 ile tedaviye başladım ben simdi en son tartıldığımda 88 olmuştum
![]()
ama desen ki kilonu takıyor musun inan ki takmıyorum bugün iş yerindeki arkadaşlar bana takılıyolar yok dr ultrasonda görebiliyomu bebeği yağ tabakasından nasıl görecek falan sanki çok da umurumda biz ne zorluklarla elde ettik bu bebekleri çok sükür ki nasip oldu kilo ileride verilir canım yeterki insan azimli olsunAyyy sen yat kalk dua et haline ben senin şuanki kilonda hamile kaldım var gerisini sen hesapla![]()
Hayirli olsun cnm allah tamamini erdirsinBende yeni anne adaylarindanim:)
Hahaa :) çenesi uzun gibi babası da öyle.ciciler güzelmiş. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :)yaa ayrıntılı ultrasonda o kadar belli oluyo mu ki ben çok heyecanlandım simdi :)
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Bende yeni anne adaylarindanim:)
Hayırlı olsun canım hoşgeldinBende yeni anne adaylarindanim:)