• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

gunaydin iyi haftalar.masallah sonucun cok guzel cikmis.insallah boyle devam edecek.hicbir sikinti yok merak etme.seker yuklemesi bende yaptirdim.75 lik 2 saatlik olandan.sukur hic hi sikintim olmadi.cok rahattim.sadece son 10 dk cok ama cok acikmistim.sonuc temiz cikti.senin doktordan ses cikmadi mi.50 lik mi 75 lik mi yapmislardi
canim gunaydin sana da. Cok sukur bu sefer de atlattik. Dr. Ikina sika bu bir ayi atlatmamiz lazim diyor 28 i hayirlisiyla gorelim. Sonrasi da guzel gelir ins. Hepimiz icin.
Canim troid seker yuklemesi ve idrar tahlili vardi. Sadece mailde troidi yorumlamis demekki digerlerinde sorun yok. Seker yuklemesi 75 lik yapildi. Ama suan elmadan da sekerden de nefret ediyorum. Gozlerimnfilan karardi bildigin suurumu kaybediyordum. Esim uyumamam icin ugrasti resmen. niye oyle oldum anlamadim. Cok sukur cikan deger referans degerleri araliginda cikti.

gunesli bır gunden herkeze merheba.......
merhabalar canim o gunesten bize de gonderir misin . Istanbul bugun cok basik kapali

Ayni agri bende de var. Demin C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. a yazarken o gogsumun oradaki agriyi tarif edemem diye uzatmamistim. Benim de aynisi. Bir haftadir var. Ozrllikle oturus pozisyonuyla alakali diye dusunuyorum ben. Resmen kaburgamin orada bisey batiyor. Gecen bir kafeye gittik. Koltuga oturdum rahat diye batmaya basladi sirtim ve gogsumun alti. Sandalyeye gecip dik oturdum arkama yaslandim onumdeki agri gitti sirtim azaldi. Oturusumuzla filan biyerlere baski yapiyoruz galiba. Ben skolyozuma bagliyordum ama demekki degil. Senin varmi skolyoz filan.
Günaydın güzel anneler,
O ağrıları bende çekiyorum ve artık dayanılmayacak bir hal almaya başladı. sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor. azıcık ayakta durayım hemen şiddetli ağrılar başlıyor. 10 dk ayaktaysam yarım saat dinlenmem gerekiyor neredyse. Bugün doktorda görüş günümüz, bakalım bu ağrılara ne diyecek. Umarım artık geçer :110: Bu gün oğlumuzu göreciğiz, nasıl oldu acaba çok merak ediyorum :KK36:

Ayni agri bende de var. Demin C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. a yazarken o gogsumun oradaki agriyi tarif edemem diye uzatmamistim. Benim de aynisi. Bir haftadir var. Ozrllikle oturus pozisyonuyla alakali diye dusunuyorum ben. Resmen kaburgamin orada bisey batiyor. Gecen bir kafeye gittik. Koltuga oturdum rahat diye batmaya basladi sirtim ve gogsumun alti. Sandalyeye gecip dik oturdum arkama yaslandim onumdeki agri gitti sirtim azaldi. Oturusumuzla filan biyerlere baski yapiyoruz galiba. Ben skolyozuma bagliyordum ama demekki degil. Senin varmi skolyoz filan.

Hayır bende yok canım. Senin yazdıklarını okuyunca, belirtilerde aynı olunca acaba bende demi var diye düşünmüştüm :110: ama hepsi bebeğin büyümesi ile alakalı aslında. Benim her gün biraz daha ağrının gelme sıklığı artıyor. Bakalım nereye kadar artacak.

Kizlarrr merhabalar ikili testimi ancak alabildim dr kandegerin yuksek cikmis dedi baska bisey demedi. Bende testten bisey anlamadim. Sizce iyimi kotumu. 4lu yapacakmisim 2 hafta sonra :KK43:
Free beta hcg: 76.890
Equivalent to 1.8647 Mom
PAPP-A: 2.359 equivalent to 0.7455 Mom
Trisomy21 - Trisomy13/15
Background risk: 1:298 1:536
Ultrasound risk: 1:5953 1:3590
Biochemistry risk: 1:181 1:3797
Adjusted risk: 1:4177 1:10718
Merhaba canım yüksek yaşla birlikte değerlerin yüksek çıkması yada referans aralıklarında olmaması normal.Benimde yüksek çıkmıştı direkt 4lü test yaptılar ondada yüksek düşük çıktı 1/32 yani benim yaşımda ( 39 yaşındayım bu arada)
hamile olan 32 bayandan birinde down sendromlu çocuk sahibi olma ihtimali var onlardan biride benim :( ya amniyosenteze yada prenatal tarzı yurt dışına gönderilen fahiş fiyatlı testlere yönlendiriyorlar.ben ikisinide kabul etmedim artık rabbim ne verirse dedim çünkü asla aldırmayı düşünmüyorum ve sağlıklı bebek olacağına sonsuz inancım var.Bir de bu testler 2,3,4 lü tarama testleri istatiksel değerler kesin şöyle böyle diyemezler net sonuç vermiyor ve o yüzden içini ferah tut bol bol dua et.
Neye inanırsan onu yaşarsın unutma bunu şeker anne:anneadayı:

Otururken mutlaka bel boslugunu destekle . En rahat pozisyonda otur. Yururken yada mutfakta is yaparken dik durmaya calis. Karnim agirlastikca ben dik duramiyorum. O da yapiyor farkindayim. Daha cok yoruyor aslinda. Dr.una sorup sirt egzersizleri yapabilirsin. Ben iki tane oldugu icin kasilma korkusuna yapamiyorum. Gecirmez ama rahatlatir bunlara dikkat et. He bir de magnezyum ya da kalsiyum iceren biseyler kullaniyorsundur heralde onlari da ihmal etme. Icebilirsen gubde bir tane de maden suyu. Icerigindeki minerallerin en yeterlisi sirma imis arkadaslar. Aklinizda olsun.
Hayır bende yok canım. Senin yazdıklarını okuyunca, belirtilerde aynı olunca acaba bende demi var diye düşünmüştüm :110: ama hepsi bebeğin büyümesi ile alakalı aslında. Benim her gün biraz daha ağrının gelme sıklığı artıyor. Bakalım nereye kadar artacak.

Bende de 1 aydır var. Her gün bir tık artarak gidiyor bakalım. Ben ilaç içmem bu ağrılar için. dediğin gibi nedensiz ağrı, dinlenince geçiyor. hoş aya kalkıp biraz iş yapınca tekrar başlıyor ama katlanacağız artık. Eşimin bir doktor arkadaşı bu ağrıların kasların büyümesinden kaynaklandığını söyledi. yakında bıçak gibi kesilir geçer dedi. Ama sonrasında bel ağrısı başlayacakmış :110:Bugün kendi doktorumla randevumuz var. Bakalım o ne diyecek :110:
ama canım tek tarafımdaki kaslarım mı büyüyor hepsi birden büyümüyor mu ben anlamadım bunu ama kas ağrısı mantıklı geldi çünkü ultrasona da girdim bişey çıkmadı ben böbrekten korktum açıkcası sağ böbreğimde büyüme vardı onunla alakalı bişey mi dedim ama buradaki bir çok arkadaşta varsa demekki olağan bi durum korkulacak bişey yok o zaman :)

Canım Merhaba,
Bugün seninle keşke karşılaşabilsek :) aramz da 2 saat varmış. neyse bugün olmasa bile başka bir kontrolde mutlaka karşılaşırız. Benimde ağrılarım çok fena. bakalım ne diyecek doktor.

canım aynen valla ilk kez bu kadar denk geldi randevularımız:) malesef yine karşılaşamıycaz ben 6 da cıktığım için hep akşam gidiyorum..
doktordan cıkınca yaz bana merak ederim..

Arkadaşlar yarin bebegimin kontrolüne gitcez inşallah bu kez kalp sesi duyarız allah rızası için bu mesajima cevap vermesenizde bizim içinde bir amin dermisiniz çok tedirginim cok inşallah herşey yolundadır Rabbim hepimizin yavrularını korusun sagliksihhat nasip etsin inşallah amin

Back