• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Şekerciğim amma karışık yazmışsın soruyu yakalayamadım. soru cinsellik mi yoksa başka doktora gitmek mi:KK70::KK70:
başka dr a gitmek canımm :KK15:aldım zaten bugün randevuyu kimseciklere demeden :pyarın gidcem bakalım hem oğluşumu görmüş olurum diğer dr u beklemeden:KK46:annesinin bitanesi nasılmış napıyomuş bakalım bakim bi yarın. cinellik konusu annemin yanında şuan gittiğim dr a soramamam :oops:yarın onu da sorarım rahat rahat:KK49:

canım annenin hemşire olması senin için büşük avantaj bence.. devlet hastanelerinin imkanı bir çok özel hastanede yoktur, sanırım doğumunu annenin olduğu hastanede yaptırırsın anladığım kadarıyla sğennile de özel olarak ilgileniyor dr bu çok güzel bişey :) bırak boyunu kilosunu gelişimi nasıl bişe soramıyor insan devlet hastanelerindeki kalabalıktan, biri girip biri çıkıyor sürekli, o gün yoğunmuş drun aklındakileri soramamış olabilirsin için rahat edecekse başka dr a da git tabi ki son güne kadar ama insanın aklı da karışmıyor değil.. tüp bebek drumun tavsiye ettiği bi dr vardı ben hem ona gidiyordum hem de burada özel bi hastanede iyi bir dr var hem ona gidiyordum sonra kafam karışmaya başladı biri omega kullan dedi biri kullanma dedi, biri vitamin al dedi biri almana gerek yok simdilik dedi.. bide ikisi de özel hastaneydi ayda iki özel doktora gitmek de saçma geldi birden bizim devlet hastanesinde de iyi kadın doğum drları vardır ama birisi istifa etmiş birisi hamile kalmış izne çıkmış diğerleri desen zaten full dolu sana 5 dk ya ayırıyorlar ya ayıramıyorlar.. en sonunda tek dra gitmeye karar verdim aklım da karışmıyır böylelikle şimdilik iyi gidiyoruz ama iki dr varken kafam gerçekten çok karışıyordu.. bilmiyorum sen sadece rahat rahat bilgi almak için gideyim diyorsan git tabi ama sıkıntıları da yok değil canım :) eşin de haklı tabi insan farklı duygular yaşıyor bu dönemlerde daha yakın olmak istiyorsun ama biz rutine döndük sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür, hatta benim plesantanın yerinden dolayı drum uyarmıstı ilişki sonrası kanama olabilir korkmana gerek yok diye demek ki bi sıkıntı görmüyor :) ama senin drun ne der bilmiyorum..
çook tşk ederim ayrıntılı cvp için canım benim :KK36: evet doğumumu annemin çalıştığı hastanede yapcm. annem zaten eskiden ebeydi. sonradan unv bitirdi ebe hemşire oldu :KK70: doğal olarak arkadaşları çok ebe olup doğumuma gircek olan. özel hastaneden daha rahat olur benim için. aldım randevuyu bugün bakalım kimsenin haberi yok kaçıp gidecem yarın eşime de yarın çarşıya çıkcam işlerim var dedim :KK3:

Canim bence hic bekleme kimseye sormadan soylemeden sessizce kac git ve butuuun meraklarini gider kuzum aa olmazki bizde nice seyler atlattik bebisler icin tabiki aklina geleni sorman ve cevap alman lazim hakettigimizi düşünüyorum bu arada eslerinde dogal haklari adamlar merak edecek tabi :KK66:
aynen öyle yapıcam canım kaçıp gidcem :)

Bebis geçen gittiğimde kafası göğüs hizamda poposu asagidaydi. Şimdi paşa yan gelip yatmis yüzü ağızı gözleri sanki babaya benziyor gibi:-):-)
maşallah paşaya canım :) bu arada benim de eşime benziyo gibi kulaklarından öyle düşündüm benim eşimin kulakları kepçe oğluşumun da kulakları çıkkın çıkkın :KK70: keşke kız halaya oğlan dayıya derler ya öyle olsaydı kardeşim çook yakışıklı maşşallah :)

Bende 54 le kaldim simdi 62 nerdeyse on kilo aldim dr gorunce cok kizacak ama napiyim aliyorum iste :KK43:
56yla da ben başladım canım 63 kiloyum yapacak bişe yok Allahtan dr un beni ilk tarttığında 58 dim :KK70: çok bulantım olmadı ama ilk 3 ay severek yediğim tek şey börekti bide tost doğal olarak aldı başını gitti kilolar.

maşallah paşaya canım :) bu arada benim de eşime benziyo gibi kulaklarından öyle düşündüm benim eşimin kulakları kepçe oğluşumun da kulakları çıkkın çıkkın :KK70: keşke kız halaya oğlan dayıya derler ya öyle olsaydı kardeşim çook yakışıklı maşşallah :)
Sağlıklı olsunda yeter canım. ;)

KNTMMM KNTMMM tam cubuk kraker hemde boyumda 1.70 ama simdi topkek olmaya dogru gidiyorum neyse bebisim iyi olsun da ben topkek oluyim :KK54:
Ama o boyla topkek olamazsın ki olsan olsan galeta olursun :KK70::KK70::KK70: Bende odun ekmeği tombalak :KK52::KK75::KK75: ayy kızım sağlıkla gelsinde veririm inşaallah kilolarımı:anneadayı:

dun herşey üstüste geldi bende patladım kendi kednim biranlık.herkes dün hamiş olduğumu unutmuş gibiydi..cok sessiz biriyim ama işte oldu birkere suan korkuyorum.bilmiyorum
canım benim üzülme sakın bizimde başımıza geliyor böyle şeyler, karşıdaki eğer bir İNSANSA senin hamile olduğunu bilip seni üzmüşse Allaha havale et senin hiç suçun yok inan ki zor bir süreç geçirdik hala da geçirmeye devam ediyoruz anlayışlı olmaları gerekiyor..

Anaaamm annesi ne büyük aldın sen o takımları öyle:KK48: .ama hastane çıkışı renklerine bayıldım ağız tadı ile giydir evladına sağlıkla inşaallah :):nazar:
amin canım insallah cümlemiz için :) çok büyük de değil aslında biri 6 ay biri 9 ay biri 12 ay :KK48: coştum sanırım :KK48:

çook tşk ederim ayrıntılı cvp için canım benim :KK36: evet doğumumu annemin çalıştığı hastanede yapcm. annem zaten eskiden ebeydi. sonradan unv bitirdi ebe hemşire oldu :KK70: doğal olarak arkadaşları çok ebe olup doğumuma gircek olan. özel hastaneden daha rahat olur benim için. aldım randevuyu bugün bakalım kimsenin haberi yok kaçıp gidecem yarın eşime de yarın çarşıya çıkcam işlerim var dedim :KK3:
iyi yapmışsın canım için rahat eder en azından :) bebişini de görmüş olursun yine :) insan özlüyo ya :KK36: haa bu arada hareketlerini hissetmeye başladın dimi biz seninle aynıyız hemen hemen :)

günaydınn kızlar
tetanoz aşımı oldum bugün:110:
biraz uyuşukluk hissi var onun dışında birşey yok.
5 kez yapılması gerekiyormuş aşı takvimi verdiler..ama 5 kez bana cok geldi doktoruma danışıcam..
bu arada bende 55 kiloydum şuan 64 kiloyum boyum 1.72 boydan kurtarıyorum:)
ya valla 100 kilo olalım nolcak ki bebeklerimiz geliyor çok şükür:) ne de olsa onlar doğunca koşturmaktan veririz kiloları hiç dert etmeyinnnnnn..

annişler butikbebeden verdiğim sipariş hala gelmedi tedarik sürecinde diyo. ordan alışveriş yapan var mı kaç günde geliyo bilgisi olan cvp verebilir mi :KK5:
günaydın canım ben yaptım ve ürünlerim geldi benimki tedarik süreci falan diyormuydu hatırlamıyorum ama 15 gün içerisinde geldi çok da güzeldiler :)

cok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin
canım veren de Allah alan da Allah.... ne insanlar var bebeklerini kucaklarına alıp, öpüp, koklayıp sonra da kaybeden Rabbim onlardan biri etmesin bizleri..kimse evladıyla nispet yapmamalı bence, yapanları da Allah' a havale et gitsin. sınav dünyası bugün onların yüzü gülüyorsa yarın ağlamayacakları ne belli ?? bugün sen üzgünsen yarın sevinmeyeceğin ne belli ?? Sen iyi ol, doğru yolda ol Rabbim boş bırakmayacak kucağını, dualarımız seninle olsun arkadaşım...

Back