• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaşlar yarin bebegimin kontrolüne gitcez inşallah bu kez kalp sesi duyarız allah rızası için bu mesajima cevap vermesenizde bizim içinde bir amin dermisiniz çok tedirginim cok inşallah herşey yolundadır Rabbim hepimizin yavrularını korusun sagliksihhat nasip etsin inşallah amin
Duyarsin Allahin izniyle.. Daha ne seslerini duyacagiz hep birlikte buradan yaramazliklarini anlaticaz birbirimize ;) aklina kotu seyler getirme sakin ..

Arkadaşlar yarin bebegimin kontrolüne gitcez inşallah bu kez kalp sesi duyarız allah rızası için bu mesajima cevap vermesenizde bizim içinde bir amin dermisiniz çok tedirginim cok inşallah herşey yolundadır Rabbim hepimizin yavrularını korusun sagliksihhat nasip etsin inşallah amin
inşallah duyarsın canım :KK39:

kızlar 2 gündür kafamda bişe var bana bi akıl verin ya şimdi ben kontrollere devlet hatanesine gidiyorum ya.. aslında dr um iyi bi kadın. birde annem devlet hastanesi kadın doğum bölümnde hemşire tanıyo biliyo beni yakından ilgileniyo saolsun. son gittiğimde mesai bitimiydi o sırada da doğum yaptırıyordu. neyse doğuma aldığı kadının bebeği gelmemişti o ara çıktı bebek gelmiyo diye bi servisteki hastaları dolaştı.sonra doğum salonundaki odalardan birine benim için ultrason cihazını getirtti. ama benim aklım doğumdaki kadının çığlıklarındaydı bide dr koşturur gibiydi. benim tırsmamdan sesim çıkmadı zaten aklımdakileri soramadım. o da benim yanımdan çıkınca geri doğum yaptırdığı odaya girdi hemen. muhtemelen doğumumu bu dr yaptırcak ama ben mesela bebişimin boyunu ne kadar diye soramadım o da soylemedi.. bi de eşim sanırım artık dellenmeye başladı cinsellik konusunu sor diyip duruyo soramıyorum ki annemde geliyo ben muayene olurken bu gibi sıkıntılar var diyorum ki kimseye soylemeden bi kaçak olarak başka bi dra mı gitsem arada kontrollere. eşime de diyemiyorum ne evhamlısın diye homurdanıyo. annem de zaten soğuk kanlı bi kadın kimseye anlatamıyorum kendimi. aslında en başından başlamayı düşündüğüm bi dr vardı askere gidecek dediler o yüzden gitmemiştim. o dr da şimdi paralı yapmış askerliğini görev yapıyomuş özel hastanede. onu düşünüyorum..uzun yazdım ama çok kafama takılıyo ayrıntılı anlatmak istedim

kızlar 2 gündür kafamda bişe var bana bi akıl verin ya şimdi ben kontrollere devlet hatanesine gidiyorum ya.. aslında dr um iyi bi kadın. birde annem devlet hastanesi kadın doğum bölümnde hemşire tanıyo biliyo beni yakından ilgileniyo saolsun. son gittiğimde mesai bitimiydi o sırada da doğum yaptırıyordu. neyse doğuma aldığı kadının bebeği gelmemişti o ara çıktı bebek gelmiyo diye bi servisteki hastaları dolaştı.sonra doğum salonundaki odalardan birine benim için ultrason cihazını getirtti. ama benim aklım doğumdaki kadının çığlıklarındaydı bide dr koşturur gibiydi. benim tırsmamdan sesim çıkmadı zaten aklımdakileri soramadım. o da benim yanımdan çıkınca geri doğum yaptırdığı odaya girdi hemen. muhtemelen doğumumu bu dr yaptırcak ama ben mesela bebişimin boyunu ne kadar diye soramadım o da soylemedi.. bi de eşim sanırım artık dellenmeye başladı cinsellik konusunu sor diyip duruyo soramıyorum ki annemde geliyo ben muayene olurken bu gibi sıkıntılar var diyorum ki kimseye soylemeden bi kaçak olarak başka bi dra mı gitsem arada kontrollere. eşime de diyemiyorum ne evhamlısın diye homurdanıyo. annem de zaten soğuk kanlı bi kadın kimseye anlatamıyorum kendimi. aslında en başından başlamayı düşündüğüm bi dr vardı askere gidecek dediler o yüzden gitmemiştim. o dr da şimdi paralı yapmış askerliğini görev yapıyomuş özel hastanede. onu düşünüyorum..uzun yazdım ama çok kafama takılıyo ayrıntılı anlatmak istedim
Şekerciğim amma karışık yazmışsın soruyu yakalayamadım. soru cinsellik mi yoksa başka doktora gitmek mi:KK70::KK70:

Canim bence hic bekleme kimseye sormadan soylemeden sessizce kac git ve butuuun meraklarini gider kuzum aa olmazki bizde nice seyler atlattik bebisler icin tabiki aklina geleni sorman ve cevap alman lazim hakettigimizi düşünüyorum bu arada eslerinde dogal haklari adamlar merak edecek tabi ;)

canım annenin hemşire olması senin için büşük avantaj bence.. devlet hastanelerinin imkanı bir çok özel hastanede yoktur, sanırım doğumunu annenin olduğu hastanede yaptırırsın anladığım kadarıyla sğennile de özel olarak ilgileniyor dr bu çok güzel bişey :) bırak boyunu kilosunu gelişimi nasıl bişe soramıyor insan devlet hastanelerindeki kalabalıktan, biri girip biri çıkıyor sürekli, o gün yoğunmuş drun aklındakileri soramamış olabilirsin için rahat edecekse başka dr a da git tabi ki son güne kadar ama insanın aklı da karışmıyor değil.. tüp bebek drumun tavsiye ettiği bi dr vardı ben hem ona gidiyordum hem de burada özel bi hastanede iyi bir dr var hem ona gidiyordum sonra kafam karışmaya başladı biri omega kullan dedi biri kullanma dedi, biri vitamin al dedi biri almana gerek yok simdilik dedi.. bide ikisi de özel hastaneydi ayda iki özel doktora gitmek de saçma geldi birden bizim devlet hastanesinde de iyi kadın doğum drları vardır ama birisi istifa etmiş birisi hamile kalmış izne çıkmış diğerleri desen zaten full dolu sana 5 dk ya ayırıyorlar ya ayıramıyorlar.. en sonunda tek dra gitmeye karar verdim aklım da karışmıyır böylelikle şimdilik iyi gidiyoruz ama iki dr varken kafam gerçekten çok karışıyordu.. bilmiyorum sen sadece rahat rahat bilgi almak için gideyim diyorsan git tabi ama sıkıntıları da yok değil canım :) eşin de haklı tabi insan farklı duygular yaşıyor bu dönemlerde daha yakın olmak istiyorsun ama biz rutine döndük sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür, hatta benim plesantanın yerinden dolayı drum uyarmıstı ilişki sonrası kanama olabilir korkmana gerek yok diye demek ki bi sıkıntı görmüyor :) ama senin drun ne der bilmiyorum..

kızlarrr günaydın :):) umarım tüm anneler ve bebişler iyidir bugün :) ben yine dayanamadım hafta sonu oğluma bişeyler kanz da indirim vardı biraz büyüyünce giyebilecek ama olsun rahat bişeyler almak istedim şimdilik :)
Günaydın canım :) Bende şimdi diyetisyenden geldim 2 haftada 600gr almışım oldukça iyi dedi,oysaki kekler ,börekler,şekerpareler havada uçuşuyordu hele geçen gün kendimi nutella kaşıklarken buldum :KK70::KK70: minik minik yiyebilirsin dedi.Doğuma kadar kilomu stabil tutmaya calışacak ama nedense pek inanamıyorum hayırlısı olsun.
Yarın da kısmetse detaylı ultrasona girip fındık tanesini göreceğiz,çok özledim kızımıı :cry:

Merhaba canım yüksek yaşla birlikte değerlerin yüksek çıkması yada referans aralıklarında olmaması normal.Benimde yüksek çıkmıştı direkt 4lü test yaptılar ondada yüksek düşük çıktı 1/32 yani benim yaşımda ( 39 yaşındayım bu arada)
hamile olan 32 bayandan birinde down sendromlu çocuk sahibi olma ihtimali var onlardan biride benim :KK43: ya amniyosenteze yada prenatal tarzı yurt dışına gönderilen fahiş fiyatlı testlere yönlendiriyorlar.ben ikisinide kabul etmedim artık rabbim ne verirse dedim çünkü asla aldırmayı düşünmüyorum ve sağlıklı bebek olacağına sonsuz inancım var.Bir de bu testler 2,3,4 lü tarama testleri istatiksel değerler kesin şöyle böyle diyemezler net sonuç vermiyor ve o yüzden içini ferah tut bol bol dua et.
Neye inanırsan onu yaşarsın unutma bunu şeker anne:anneadayı:
Cnm teşekkür ederim cevabin icin bende 34 yasindayim dr.ile tekrar konustum bebekte bir sorun yok senle alakali bisey dedi kiymetli bebek oldugu icin bidaha test yapalim da rahatliyalim dedi. Neyse bir kere kurtlandim artik yapacak bisey yok. 9 subata cagirdi hayirlisiyla kotu bisey cikmaz insallah. Tekrar teşekkür ederim cnm .....

Merhaba kızlar :anneadayı::KK24:bugün ayrıntılı ultrason günümüzdü. Cok şükür hersey yolunda. Bir sorun çıkmadı. Oğlum da bende iyiyiz:nazar::nazar:. Tetanos aşısı da oldum. Sonraki randevu Şubat 27 ve ikinci tetanos aşısı da o gün olacak. Rabbim bebeklerimizi korusun:KK68::KK68:

kızlarrr günaydın :):) umarım tüm anneler ve bebişler iyidir bugün :) ben yine dayanamadım hafta sonu oğluma bişeyler kanz da indirim vardı biraz büyüyünce giyebilecek ama olsun rahat bişeyler almak istedim şimdilik :)
Gule gule giysin oğluşun canım :) foto yükle de görelim cicileri:KK19:

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım..:KK54:
dün kontrolüm vardı bebişlerim cok iyiler cok şükür kızım bana benziyor:KK68:
kaburga agrısını sordum ultrasonla baktı bişey yok
hamileliğin cilvesi yani korkulcak bir durum yokmuş.
İkiz olunca hersey daha zor..
Rahim uzunluğuna baktı 3,5-4 cm dedi. Normal dedi..
10 gun sonra erken doğum olmasın diye pruloton iğne olmaya başlıycam..
Tetanoz aşısını da bu hafta olucam..

Merhaba kızlar :anneadayı::KK24:bugün ayrıntılı ultrason günümüzdü. Cok şükür hersey yolunda. Bir sorun çıkmadı. Oğlum da bende iyiyiz:nazar::nazar:. Tetanos aşısı da oldum. Sonraki randevu Şubat 27 ve ikinci tetanos aşısı da o gün olacak. Rabbim bebeklerimizi korusun:KK68::KK68:
.
Cnm nasil bebis poz yakalayabilfinizmi ?

Ay bu aytintili ult. Bende vok merak ediyorum bebisler nasil

Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Ay bu aytintili ult. Bende vok merak ediyorum bebisler nasil
canım herseye detaylı bakılıyor bütün organlarına ellerine ayaklarına parmaklarına, dudak yarıgı varmı yokmu, kemik ölçümleri, herşey yapılıyor..
Bebişleri de daha net görüyosun yüz ifadeleri artık netleşmiş oluyor.
Çok tatlılar allah hepimizin bebeklerini korusun..

Canım ultrasonda ne kadar kaldın ,neler gördün ,maliyeti ile bilgi verir misin? Birde nerede yaptırdın

Back