canim gunaydin sana da. Cok sukur bu sefer de atlattik. Dr. Ikina sika bu bir ayi atlatmamiz lazim diyor 28 i hayirlisiyla gorelim. Sonrasi da guzel gelir ins. Hepimiz icin.gunaydin iyi haftalar.masallah sonucun cok guzel cikmis.insallah boyle devam edecek.hicbir sikinti yok merak etme.seker yuklemesi bende yaptirdim.75 lik 2 saatlik olandan.sukur hic hi sikintim olmadi.cok rahattim.sadece son 10 dk cok ama cok acikmistim.sonuc temiz cikti.senin doktordan ses cikmadi mi.50 lik mi 75 lik mi yapmislardi
merhabalar canim o gunesten bize de gonderir misin . Istanbul bugun cok basik kapaligunesli bır gunden herkeze merheba.......
Günaydın güzel anneler,
O ağrıları bende çekiyorum ve artık dayanılmayacak bir hal almaya başladı. sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor. azıcık ayakta durayım hemen şiddetli ağrılar başlıyor. 10 dk ayaktaysam yarım saat dinlenmem gerekiyor neredyse. Bugün doktorda görüş günümüz, bakalım bu ağrılara ne diyecek. Umarım artık geçerBu gün oğlumuzu göreciğiz, nasıl oldu acaba çok merak ediyorum
Ayni agri bende de var. DeminC A N O a yazarken o gogsumun oradaki agriyi tarif edemem diye uzatmamistim. Benim de aynisi. Bir haftadir var. Ozrllikle oturus pozisyonuyla alakali diye dusunuyorum ben. Resmen kaburgamin orada bisey batiyor. Gecen bir kafeye gittik. Koltuga oturdum rahat diye batmaya basladi sirtim ve gogsumun alti. Sandalyeye gecip dik oturdum arkama yaslandim onumdeki agri gitti sirtim azaldi. Oturusumuzla filan biyerlere baski yapiyoruz galiba. Ben skolyozuma bagliyordum ama demekki degil. Senin varmi skolyoz filan.
Merhaba canım yüksek yaşla birlikte değerlerin yüksek çıkması yada referans aralıklarında olmaması normal.Benimde yüksek çıkmıştı direkt 4lü test yaptılar ondada yüksek düşük çıktı 1/32 yani benim yaşımda ( 39 yaşındayım bu arada)Kizlarrr merhabalar ikili testimi ancak alabildim dr kandegerin yuksek cikmis dedi baska bisey demedi. Bende testten bisey anlamadim. Sizce iyimi kotumu. 4lu yapacakmisim 2 hafta sonra
Free beta hcg: 76.890
Equivalent to 1.8647 Mom
PAPP-A: 2.359 equivalent to 0.7455 Mom
Trisomy21 - Trisomy13/15
Background risk: 1:298 1:536
Ultrasound risk: 1:5953 1:3590
Biochemistry risk: 1:181 1:3797
Adjusted risk: 1:4177 1:10718
Hayır bende yok canım. Senin yazdıklarını okuyunca, belirtilerde aynı olunca acaba bende demi var diye düşünmüştümama hepsi bebeğin büyümesi ile alakalı aslında. Benim her gün biraz daha ağrının gelme sıklığı artıyor. Bakalım nereye kadar artacak.
ama canım tek tarafımdaki kaslarım mı büyüyor hepsi birden büyümüyor mu ben anlamadım bunu ama kas ağrısı mantıklı geldi çünkü ultrasona da girdim bişey çıkmadı ben böbrekten korktum açıkcası sağ böbreğimde büyüme vardı onunla alakalı bişey mi dedim ama buradaki bir çok arkadaşta varsa demekki olağan bi durum korkulacak bişey yok o zaman :)Bende de 1 aydır var. Her gün bir tık artarak gidiyor bakalım. Ben ilaç içmem bu ağrılar için. dediğin gibi nedensiz ağrı, dinlenince geçiyor. hoş aya kalkıp biraz iş yapınca tekrar başlıyor ama katlanacağız artık. Eşimin bir doktor arkadaşı bu ağrıların kasların büyümesinden kaynaklandığını söyledi. yakında bıçak gibi kesilir geçer dedi. Ama sonrasında bel ağrısı başlayacakmışBugün kendi doktorumla randevumuz var. Bakalım o ne diyecek
Canım Merhaba,
Bugün seninle keşke karşılaşabilsek :) aramz da 2 saat varmış. neyse bugün olmasa bile başka bir kontrolde mutlaka karşılaşırız. Benimde ağrılarım çok fena. bakalım ne diyecek doktor.
mesainin bitmesini bekliyorum... gidip mamalar alıcam, eve gidip pişirip yiycem oğlumla :):)Napiyosunuz annisler
Âmin âmin âmin taaa ciğerden âmin sesleri geliyorCok guzel duygular Rabbim olmayan herkese nolur evlat ver
Amin insallaah amin rabbim herkese versin insallah insallah sonucun iyi cikacak olumlu dusunelim olumlu olsun :)Bugun panaroma test yaptirdim. 3 hafta sonra cikcak sonucum
Allah razi olsun inşallah banada duymak nasip olur yarin inşallah buraya kocaman bende duydum yazarım Rabbim yavrunu korusun sagsaglim kucağına nasip etsin kuzunu aminİnsallah duyarsin cnm bebeginin kalp atisini duyarsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?