• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canm hiç takılma o mide bulantısına benim doğru düzgün bulantım olmadı bile bi 1 haftalık bi sürede 3 4 kez bulandı ve bugüne kadar da toplamda 3 kez çıkardım :KK39: şuan da bebişin hareketlerini bi gün hissediyor gibiyim sonra bi kaç gün tık yok. dr herşey gayet normal dedi. o yüzden çok evhamlanmamaya çalışıyorum. Allaha emanet bebişlerimiz :KK39:
Bu internet mahvediyor beni her yazıya inanıp belirti ariyorum o yüzden oluyor daha okumicam herkesin belirtisi farklı bende hic kusma olmadi sadece bulanti var ama soyle diyolar eger bi defa bulantin basladiysa 3 4 ay bulanti olmasi gebeligin saglikli ilerledigine isaret eder eger hic bulanti yasamadiysan birsey yok Rabbim nasip ettiyse büyüyecek orda inşallah çok tesekkur ederim cevabın için allah saglicakla bebeğini kucağına nasip etsin amin

iyi olmana sevindim. Kotu dusunmemek lazim. Bir de o tuvalet ihtiyaci hissin icin idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi. Bir test yaptirsana canim. Dr.un demesine gerek yok kendin gidip tit yaptiracam de. Surekli simdi enfeksiyon olup olmadigina baktirmamiz gerek
Test yaptirmadim ama bu doktorum isi sıkı tutuyor fitil verdi kullaniyorum ama kullanmakta cok zorlaniyorum donaxyl diye bi fitil kupkuru iceri gönderirken hayli zorlaniyorum:KK48:

Gunaydin canim size de
cok sukur biz iyiyiz. Ben de pozitif uyandim bugun. Hava da guzel aklimda sahil var. bir kac gundur sabil deniz aseriyorum galiba gozumu kapatinca deniz ve sahil hayali geliyor hep :kk77:
Nasib olursa bugun ineriz ins. Sahile
biraz babamizla ugrastik ama adamcagizi o kadar yoruyoruz ki gozunu acamiyor:KK23:
Herkese hayirli pazarlar:KK15:
Deniz'i olan bir şehirde yaşayanlar çok şanslısınız ben Deniz'i sadece senede bir hafta görebiliyorum tadını çıkarın

gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor.
,aradığın zaman ulaşabileceğin.
canım rahim ağzı kısalığı kaçıncı haftadan sonra belli oluyor.
ben 11.haftadayım.ve ikiz....
inşallah sağlıklada kucağımıza alırız.....
Cnm ne zamannbelli olur bilmiyorum ama 13-14 haftalarda batirmak sonrasinda daher kontrolde boyunu ogrenmek lazım bana kalirsa cunku olasi bir müdahale gerekecek gibiyse l3. Haftalarda olmasi gerekmis daha iyi sonuc verirmis rahim agzinin dikilmesinden bahsediyorummm kimse yasamasin insallah 20 gündür evde yatiyorumm ben 23. Haftaya girmek uzereyim ve Allah izin verirse yolumuz uzun rabbim sabir versin

Cnm ne zamannbelli olur bilmiyorum ama 13-14 haftalarda batirmak sonrasinda daher kontrolde boyunu ogrenmek lazım bana kalirsa cunku olasi bir müdahale gerekecek gibiyse l3. Haftalarda olmasi gerekmis daha iyi sonuc verirmis rahim agzinin dikilmesinden bahsediyorummm kimse yasamasin insallah 20 gündür evde yatiyorumm ben 23. Haftaya girmek uzereyim ve Allah izin verirse yolumuz uzun rabbim sabir versin
teşekkür ederim canım.
Allah sabır güç kuvvet versin.
sayılı gün çabuk geçer ....
eğer bakıcak biriside varsa...

İyi aksamlar yok bastan beri cozdumde bekliyorum biri anlar gecmisten bakar diye hayir birimizden msj var saniyorum bildirimi gorunce hemen giriyorum bi bakiyorum nokta :KK66:
:KK70::KK70::KK70::KK70: Sana da iyi akşamlar canım. Aynen beyde öyle sanıyorum. Noktaya anlam veremiyordum sadece. Arkadaşların tekniği ilgincmis:KK53:

hayattt21 .!.:
:)) yont em a killica evet ama gecmisteki yazilarimizda aynen her gun degisiyor sonradan bunuda arastirip buldum :) bende bazen yaziyor ya su kisi yazini begendi diye direk oraya giriyorum okuyorum ki girdigim zaman yazarim muhakkak zaten
Neyse canım noktalı virgüllüde anlasiyoruz. Sen Yinede yaz biz
uyuyoruz iyigeceler :)

Back