2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın kızlar sizde geceleri sırt ağrısı oluyor mu yaa ben uyuyamiyorum. Sağa dön sola dön zor Sabah Ediyorum
Benim skolyozum var bel fitigim var onun icin az ayakta kalnca sirt agrilarim oluyor ozellikle sag kurek kemigimin oldugu yer sanki kopuyor. Ama yine de yatarak dinlenerek geciyor. Sanki boyle bir yeri varmis gibi elli bir sekilde yatinca daha rahat geciyor canim. Sen de dene yastikla destekli desteksiz duz sekilden sekile giriyorum rahat ettigim pozjsyonu bulunca tik diye geciyor :)

Günaydin ve güzel haftalar,

bizim buralarda hafta karla basladi ama napalim artik 8 gün daha idare edecegiz sonra zaten dogum izni basliyor kismetse. Cuma günü doktordaydik hem benim ikinci kez seker testimi yaptilar bir iyilesme kötülesme varmi diye hemde oglusumu gördüm. kizlar kocaman delikanli olmus prensim. 2400 gr ve 46 cm'lik bir delikanli. 2 hafta önden gidiyor dedi doktor sanirim oglum sürpriz yapip zamanindan önce gelecek. Yüce Rabbim hepimize hamileligimizi kazasiz belasiz tamamlamamizi nasip eylesin insallah.

Annenin sekere yatkınlığı var mı yok mu o arastiliyor canım. Bence herkes gittiğinde doktora merak ettiğimiz soruları sorsa ve paylassa bir birimize ışık tutmuş oluruz.

gebelik sekeri herkesde cikabilirmis. hem de hicbir neden olmadan. Almanya'da bu seker testini yaptirmak mecburi ve doktorlar testi kesinlikle zararli görmüyor. sonucta sadece seker yüklemesi yapiyorlar. düsünün ki baklavayi biraz kacirmissiniz gibi. veya cok cikolata yemis gibi. sonucu önemli ona göre önlem aliniyor. hersey bebislerimiz icin o yüzden bende gebelik sekeri diyetine harfi harfine uyuyorum.

bana 13 haftada biraktirdilar ama hafif kanama olmustu.

mide yanmasina en dogal ilac AYVA. bak dene kesinlikle faydasini göreceksin. bende cok olmustu ve burada doktorlar hamilelere cok nadiren ilac yaziyorlar. bende Ayva ve aksamlari yatarken ikinci yastigi kullanarak engel oldum. birde ögünlerde daha az yiyerek :). toplamda zaten 8 kilo almistim, simdi gebelik sekeri nedeniyle de 2 kilo verdim. sanirim dogum sonrasinda faydasini görecegim bunun :)

kızlar balenli sütyen kullanmamak gerekmiş.
süt bezlerinin gelişimi için.bende hep böyle kullanıyorum..

hic böyle birsey duymadim. bende balenli takiyorum hatta emzirme sütyeni aldim onda da balen vardi. balenin bir riski olsaydi eminim ki Almanya'da balenli emzirme / hamilelik sütyeni sattirmazlardi adama :)

[QUO TE="ve bahargeldi, post: 39074018, member: 304858"]Benim skolyozum var bel fitigim var onun icin az ayakta kalnca sirt agrilarim oluyor ozellikle sag kurek kemigimin oldugu yer sanki kopuyor. Ama yine de yatarak dinlenerek geciyor. Sanki boyle bir yeri varmis gibi elli bir sekilde yatinca daha rahat geciyor canim. Sen de dene yastikla destekli desteksiz duz sekilden sekile giriyorum rahat ettigim pozjsyonu bulunca tik diye geciyor :)[/QUOTE]
Bana fayda etmiyor canım Otururken de kuyruk sokumum agriyor bi ayakta iyiyim oda 10dk :)))))

canım çalıştığım için bende bezen giremiyorum..
Benim bebişler iki tane.. biri kız biri erkek allaha emanet olsunlar yavrularımız.. hiç kendini strese sokup bebeğini de üzme..
Sonucu kritik çıkıp hersey normal doğan o kadar cok insan var kii... (çevremde de çok şahit oldum)
eminim bebeğini saglıkla kucagına alacaksın.. sende hep böyle düşün..
kendine ve bebeğine iyi bak..

Günaydın güzel anneler,
O ağrıları bende çekiyorum ve artık dayanılmayacak bir hal almaya başladı. sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor. azıcık ayakta durayım hemen şiddetli ağrılar başlıyor. 10 dk ayaktaysam yarım saat dinlenmem gerekiyor neredyse. Bugün doktorda görüş günümüz, bakalım bu ağrılara ne diyecek. Umarım artık geçer Bu gün oğlumuzu göreciğiz, nasıl oldu acaba çok merak ediyorum

Maşaallah barekallah ALLAH güç kuvvet versin çalışırken çok yorma kendini gün geçtikçe yorgunluklar artıyor...Rabbim bizi üzmeyecek inşaallah umudum çok yüksek ki rabbim bize neyi uygun görürse onu yaşayacağız kısmet artık.Çarşamba günü yavrumuzu göreceğiz bakalım nasılmış :) seni ve bebişleri çok öpüyorum.ALLAHa emanetsiniz

Canım Merhaba,
Bugün seninle keşke karşılaşabilsek :) aramz da 2 saat varmış. neyse bugün olmasa bile başka bir kontrolde mutlaka karşılaşırız. Benimde ağrılarım çok fena. bakalım ne diyecek doktor.

canım sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor demişsin ya aynı ağrı 1 haftadan fazladır bende de var deli olucam sırtıma doğru vuruyo arada.. ne ağrısı olduğunu çözemedim sinir oluyorum doktora gittim böbrek büyümesi var demisti geçen gidişimde onunla mı alakalı acaba diye hayır onunla da alakalı değil ama sinir hastası olucam nedensiz ağrır mı insanın bi yerleri doktor parol içeceksin başka yapacak bişey yok dedi onu da içmiyorum öyle çekiyorum bakalım nereye kadar gidecek bu ağrı

:)) yontem akillica evet ama gecmisteki yazilarimizda aynen her gun degisiyor sonradan bunuda arastirip buldum :) bende bazen yaziyor ya su kisi yazini begendi diye direk oraya giriyorum okuyorum ki girdigim zaman yazarim muhakkak zaten
Bende sonradan kesfettim ama acelemiz varken yada saat gec vakitken ise yarıyor

gunaydin iyi haftalar.masallah sonucun cok guzel cikmis.insallah boyle devam edecek.hicbir sikinti yok merak etme.seker yuklemesi bende yaptirdim.75 lik 2 saatlik olandan.sukur hic hi sikintim olmadi.cok rahattim.sadece son 10 dk cok ama cok acikmistim.sonuc temiz cikti.senin doktordan ses cikmadi mi.50 lik mi 75 lik mi yapmislardi

Kizlarrr merhabalar ikili testimi ancak alabildim dr kandegerin yuksek cikmis dedi baska bisey demedi. Bende testten bisey anlamadim. Sizce iyimi kotumu. 4lu yapacakmisim 2 hafta sonra
Free beta hcg: 76.890
Equivalent to 1.8647 Mom
PAPP-A: 2.359 equivalent to 0.7455 Mom
Trisomy21 - Trisomy13/15
Background risk: 1:298 1:536
Ultrasound risk: 1:5953 1:3590
Biochemistry risk: 1:181 1:3797
Adjusted risk: 1:4177 1:10718

Bende de 1 aydır var. Her gün bir tık artarak gidiyor bakalım. Ben ilaç içmem bu ağrılar için. dediğin gibi nedensiz ağrı, dinlenince geçiyor. hoş aya kalkıp biraz iş yapınca tekrar başlıyor ama katlanacağız artık. Eşimin bir doktor arkadaşı bu ağrıların kasların büyümesinden kaynaklandığını söyledi. yakında bıçak gibi kesilir geçer dedi. Ama sonrasında bel ağrısı başlayacakmış Bugün kendi doktorumla randevumuz var. Bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…