Benim skolyozum var bel fitigim var onun icin az ayakta kalnca sirt agrilarim oluyor ozellikle sag kurek kemigimin oldugu yer sanki kopuyor. Ama yine de yatarak dinlenerek geciyor. Sanki boyle bir yeri varmis gibi elli bir sekilde yatinca daha rahat geciyor canim. Sen de dene yastikla destekli desteksiz duz sekilden sekile giriyorum rahat ettigim pozjsyonu bulunca tik diye geciyor :)Günaydın kızlarsizde geceleri sırt ağrısı oluyor mu yaa ben uyuyamiyorum. Sağa dön sola dön zor Sabah Ediyorum
Annenin sekere yatkınlığı var mı yok mu o arastiliyor canım. Bence herkes gittiğinde doktora merak ettiğimiz soruları sorsa ve paylassa bir birimize ışık tutmuş oluruz.
Bende tüp bebek doktorunu bırakıp tam teşekkülü bir hastaneye geçeceğim ama tüp doktorun bana hala corasprin kulkandırıyor geçen kendi kurumumdaki doktora söyledim biraz anlamsız buldu yeni gittiğim doktorda öle anlamsız bulur bıraktırır sonra da birşey olursa çok pişman olurum yeni doktora geçenler böyle bişey yaşadı mı corasprine hala devam eden var mu aranızda bana bi akıl verin lütfen, bırakanlar kaçıncı hafta da bıraktı acaba ?
en az ilaç alan benim sanırım sadece decavit ve ferrum vitamin hapları kullanıyorum ben. ama midemdeki aşırı yanmadan dolayı gaviscon şurup verdi. şarap şişesi diker gibi kafama elimden düşmüyo şişesini kemirip yicem nerdeyse. su içsem midem yanıyo
kızlar balenli sütyen kullanmamak gerekmiş.
süt bezlerinin gelişimi için.bende hep böyle kullanıyorum..
Merhaba canımmm :) Epeydir gelmiyordum çok vakit harcıyorum diye uzak duruyordum.20 haftalık oldu kızımız teyzesi4lü tarama testi biraz sıkıntılı çıktı azda olsa üzüldük ama iyiyim canım .Renkli dobler yapılacak onun zamanını bekliyoruz.
Mecitefendi markasının doğal kakao yağı kremi aldım bir kere kullandım,hem makul fiyat hemde misss gibi çikolata kokuyorsun
Sen nasılsın canım cinsiyeti ney yavrumuzun,sağlığınız nasıl .
Maşaallah barekallah ALLAH güç kuvvet versin çalışırken çok yorma kendini gün geçtikçe yorgunluklar artıyor...Rabbim bizi üzmeyecek inşaallah umudum çok yüksek ki rabbim bize neyi uygun görürse onu yaşayacağız kısmet artık.Çarşamba günü yavrumuzu göreceğiz bakalım nasılmış :) seni ve bebişleri çok öpüyorum.ALLAHa emanetsinizcanım çalıştığım için bende bezen giremiyorum..
Benim bebişler iki tane.. biri kız biri erkek allaha emanet olsunlar yavrularımız.. hiç kendini strese sokup bebeğini de üzme..
Sonucu kritik çıkıp hersey normal doğan o kadar cok insan var kii... (çevremde de çok şahit oldum)
eminim bebeğini saglıkla kucagına alacaksın.. sende hep böyle düşün..
kendine ve bebeğine iyi bak..
evet onun içinmiş :) ben eski mesajlarıma dönüp bakıyodum o yüzden bu noktaların ne işe yaradığını bilmiyodum :)Ay o noktalar onun icin miymiss
:))))
kızlar günaydınnn
hepiniz iyisinizdir umarım...
benim sag omurga kemiğim batıyor biraz uzanınca gecer gibi oluyor ama iş yapmak cok zor..
eğilirken doğrulurken acıyor
bugün doktor randevumuz var bakalım nedenmiş?
canım sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor demişsin ya aynı ağrı 1 haftadan fazladır bende de var deli olucam sırtıma doğru vuruyo arada.. ne ağrısı olduğunu çözemedim sinir oluyorum doktora gittim böbrek büyümesi var demisti geçen gidişimde onunla mı alakalı acaba diye hayır onunla da alakalı değil ama sinir hastası olucam nedensiz ağrır mı insanın bi yerleri doktor parol içeceksin başka yapacak bişey yok dedi onu da içmiyorum öyle çekiyorum bakalım nereye kadar gidecek bu ağrıGünaydın güzel anneler,
O ağrıları bende çekiyorum ve artık dayanılmayacak bir hal almaya başladı. sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor. azıcık ayakta durayım hemen şiddetli ağrılar başlıyor. 10 dk ayaktaysam yarım saat dinlenmem gerekiyor neredyse. Bugün doktorda görüş günümüz, bakalım bu ağrılara ne diyecek. Umarım artık geçerBu gün oğlumuzu göreciğiz, nasıl oldu acaba çok merak ediyorum
Bende sonradan kesfettim ama acelemiz varken yada saat gec vakitken ise yarıyor:)) yontem akillica evet ama gecmisteki yazilarimizda aynen her gun degisiyor sonradan bunuda arastirip buldum :) bende bazen yaziyor ya su kisi yazini begendi diye direk oraya giriyorum okuyorum ki girdigim zaman yazarim muhakkak zaten
gunaydin iyi haftalar.masallah sonucun cok guzel cikmis.insallah boyle devam edecek.hicbir sikinti yok merak etme.seker yuklemesi bende yaptirdim.75 lik 2 saatlik olandan.sukur hic hi sikintim olmadi.cok rahattim.sadece son 10 dk cok ama cok acikmistim.sonuc temiz cikti.senin doktordan ses cikmadi mi.50 lik mi 75 lik mi yapmislardicanim tum sikintilarima ragmen rahim boyuna normal dedi. gecen ay 4.1 demisti. 15 gun ce 4.5 dedi. Bu sefer de 3.9 dedi. Kisaliyor o zaman dedim. Bu kadari normal kilolari arttikca olur dedi. Ama bilmiyorum. 15 gunde bir cagirdi. Onun disinda seker yuklemesi yapildi bugun cok kotu bisey. O iki saati anlatamam. Elim ayagom bosaldi bayiliyorsum. Butun sesler filan cok rahatsiz etti. Degisik biseydi. Sen yaptirdin mi seker yuklemesi. Sonuc galiba normal cikti. Dr.a mail attim donmedi daha bilemiyorum. bugunum bundan ibaret. InsaAllah buradaki tum isteyenlerle birlikte hepimiz evlatlarimizi kucagimiza saglikla aliriz.
diger topige yazamadim. Insanlar olumsuz seyler yasarken uzmek istemedim kimseyi. Rabbim sonumuzu hayra cikarsin. Hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza.
Ayy inanmiyorum.o yuzden mi o noktalar.bende telefonlarin falan azizligine ugruyorlar sanmistimKizlar onceki yazilariniza bakarsaniz bebegin gelisimini ordanda okursunuz nokta yazmaniza gerek yok
canım sağ kürek kemiği hizası ve özellikle sağ göğsümün alt kısmı çok ağrıyor demişsin ya aynı ağrı 1 haftadan fazladır bende de var deli olucam sırtıma doğru vuruyo arada.. ne ağrısı olduğunu çözemedim sinir oluyorum doktora gittim böbrek büyümesi var demisti geçen gidişimde onunla mı alakalı acaba diye hayır onunla da alakalı değil ama sinir hastası olucam nedensiz ağrır mı insanın bi yerleri doktor parol içeceksin başka yapacak bişey yok dedi onu da içmiyorum öyle çekiyorum bakalım nereye kadar gidecek bu ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?