- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
canim tum sikintilarima ragmen rahim boyuna normal dedi. gecen ay 4.1 demisti. 15 gun ce 4.5 dedi. Bu sefer de 3.9 dedi. Kisaliyor o zaman dedim. Bu kadari normal kilolari arttikca olur dedi. Ama bilmiyorum. 15 gunde bir cagirdi. Onun disinda seker yuklemesi yapildi bugun cok kotu bisey. O iki saati anlatamam. Elim ayagom bosaldi bayiliyorsum. Butun sesler filan cok rahatsiz etti. Degisik biseydi. Sen yaptirdin mi seker yuklemesi. Sonuc galiba normal cikti. Dr.a mail attim donmedi daha bilemiyorum. bugunum bundan ibaret. InsaAllah buradaki tum isteyenlerle birlikte hepimiz evlatlarimizi kucagimiza saglikla aliriz.
diger topige yazamadim. Insanlar olumsuz seyler yasarken uzmek istemedim kimseyi. Rabbim sonumuzu hayra cikarsin. Hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza.Merhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi