2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hayırlı olsunnnn...

Himm iide benim dondurulmus embiryo yumurta toplamam aylar onceydi yani
canım benimki de dondurulmuştu. son adet tarihimle ultrasonda dr un dediği nerdeyse aynı gidiyo. dr da zaten direk son adet tarihini soruyo. ben ilk gittiğimde tüp bebek ama demiştim. olsun dedi zaten normalde döllenmeninn olup bebeğin tuıtunabileceği günü hesaplayıp koymuşlardır dedi. sen de sata göre hesapla bence.. yine de içime sinsin diyosan dr una sorarasın :)

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı benim transferinin 8 günü kasiklarim dan duramiyorum bide gaz beni öldürecek iki büklüm yürüyorum Afedersiniz helede tuvalette sancidan kıvranıyorum sizdede böyle sorun yaşayan olmusmuydu bu normalmi sizce..benim 17 yumurta olmuştu. sizce hala onun acısı olabilirmi

kızlar ben çok fena kaşınıyorum göbeğimin altı bi de bacaklarım çook kötü kanattım hep kaşımaktan birde göğüs uçlarımı çok hafifçe sıkınca acayip bi sıvı geliyo renksiz bişe ama çok gelmeye başladı... hastaneye gidemiyorum herkes gülüyo dalgaya alıyo beni çok gidiyorum diye bunları yaşayanlar var mı aranızda. birdeee bu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissedcez bi fikri olan var mı ya. elim karnımda saatlerce bekliyorum konuşuyorum oğlumla filan ama tınlamıyo bile beni eşimde takılıyo kız halaya oğlan dayıya çekermiş diye.. benim kardeşim çok gamsızdır dünya yansa umrunda olmaz dayısı kılıklı filan diyo sen burda kendini yırtıyosun hareketini hisedeyim diye adam içerde yayıldı keyfine bakıyo diyo.. inşallah iyidir paşam... o iyi olsunda tek başka bişe önemli değil aslında

canm ohs olmuş olabilir misin acaba.. benim gaz sıkıntım olmamıştı ama kasıklarımda ağrılar olmuştu. 17 yumurta az değil benmde 21 taneydi. ohss olmuştum. çok geçmiş olsun.

Merhaba kizlarr.
Ayni sikayetler bendede vardi.kambur yuruyodum resmen.bende birde hafif ohss sendromu olmustu.hem o hem gaz sancisi baya zordu.gerci yemekten sonra hala siskinlik ve gazptoblemim var.

sensizim89 benimde çok değil ama karnim kasiniyor bide kasimamaya calisiyorum hafif tirnaklrimin değdiği yerler bile kizariyor.gogus lerini sakin sıkma erken doğuma sebep oluyor benim dr um öyle demisti
tamam sıkmam canım tşk ederim. ben daha dr a soramadım o sıvıyı. kaşıntıya da kaşınma çatlağın çok olur diyolar çevreden hamilelik yaşamış arkadaşlar filan ama mümkün değil kaşınmamam. öyle bi kaşınıyo ki bacaklarım yara yara oldu yan tarafları çatlaklar için bebe yağı vazelin nemlendirici krem filan kullanıyorum ama yine de çatlaklarım çok olcak sanırım..

Dini ,dili , irki ne olursa olsun farketmez dunya uzerinde ki anne olmayi isteyen tum kadin kullarina annelik duygusunu taddir ya rabbim ;hamile olan tum kadinlarin akil,ruh ve beden sagligi yerinde evlatlarini kucaklarina almalarina yardim et ya rabbim; dogacak ve dogmus tum yavrularimiza hayirli anneler olmamiz icin kalbimizden sevgiyi yolumuzdan dogrulugu eksik etme ya rabbim.(Amin)

Benimde göğüslerim kaşınıyo yaa :) ben hissediyorum hareketlerini bacakları ve elleri oynuyor. Hiperaktif olacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…