• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

[QUOTEpost: 38708677, member:istediğim malesef ki bu ikiz arabalarını kullanmak zormuş.
ayrı ayrı alınıp gerektiğinde bi aparatla da birleştirebiliyormuşssun.
mecbur kalıp tek çıkacağımız zamanlar da olacaktır bu sebeple yap yan yana olandan ya da aparatla birleştirilebilir olanlardan alırım ben de büyük ihtimal.daha tam bakamadım
.
shopping

beşiği böyle basit bişey alıcam sallanır ve beyaz.
ileride elden çıkarır iki tane yatak alırım çünkü.
ama dolapları sağlam bişeyle düşünüyorum ve de bilerek büyük olsun istyiorum.
bebekken ihtiyaç değil ama ileride askıya asılan kıyafetler çoğalıcak vs.
ikide bir dolap almyayım diye bi müddet yani okul çağına kadar-nasipse inşallah tabi- kullanmalarını isterim

bunun gibi 2 tane dolap yaptırmayı düşünüyorum aynen bu model:))

bir de tek bir şifonyer böyle.
bakalım hesaplar uyarsa tabi.:))[/QUOTE]

canım bunlar çok güzel tam benim istediğim tarz şifonyer ve dolap kolay ama beşik yaptırılmaz sanırım onu da hazır bulabiliriz zaten :)

Maaşallah maaşallah Rabbim tamamına erdirsin :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK46::nazar:

Çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah

Kaç hafta kaç günlük arkadaşım
ben daha duymadım da

7 hafta 1 günlük çıktı beybik canım bende aynıymışım

[QUOTEpost: 38708677, member:istediğim malesef ki bu ikiz arabalarını kullanmak zormuş.
ayrı ayrı alınıp gerektiğinde bi aparatla da birleştirebiliyormuşssun.
mecbur kalıp tek çıkacağımız zamanlar da olacaktır bu sebeple yap yan yana olandan ya da aparatla birleştirilebilir olanlardan alırım ben de büyük ihtimal.daha tam bakamadım
.
shopping

beşiği böyle basit bişey alıcam sallanır ve beyaz.
ileride elden çıkarır iki tane yatak alırım çünkü.
ama dolapları sağlam bişeyle düşünüyorum ve de bilerek büyük olsun istyiorum.
bebekken ihtiyaç değil ama ileride askıya asılan kıyafetler çoğalıcak vs.
ikide bir dolap almyayım diye bi müddet yani okul çağına kadar-nasipse inşallah tabi- kullanmalarını isterim

bunun gibi 2 tane dolap yaptırmayı düşünüyorum aynen bu model:))

bir de tek bir şifonyer böyle.
bakalım hesaplar uyarsa tabi.:))

canım bunlar çok güzel tam benim istediğim tarz şifonyer ve dolap kolay ama beşik yaptırılmaz sanırım onu da hazır bulabiliriz zaten :)[/QUOTE]
beşiği de yapıyorlar canım hem de çok daha güzellerini.
ama ben biraz daha ucuzunu bulup hazır alıcam muhtemelen.
beşikleri kısa süreli kullanıcaz nihayetinde.
burada bir mobilya ustasının dükkanında inceledim ürünleri.
mdf den hepsi ve çok güzel işçilik var.hayran kalıyor insan.
bu dolap gibi daha ne güzel modeller yapıyorlar.
dolabın modeli çok şirin değil mi:))

canım bunlar çok güzel tam benim istediğim tarz şifonyer ve dolap kolay ama beşik yaptırılmaz sanırım onu da hazır bulabiliriz zaten :)
beşiği de yapıyorlar canım hem de çok daha güzellerini.
ama ben biraz daha ucuzunu bulup hazır alıcam muhtemelen.
beşikleri kısa süreli kullanıcaz nihayetinde.
burada bir mobilya ustasının dükkanında inceledim ürünleri.
mdf den hepsi ve çok güzel işçilik var.hayran kalıyor insan.
bu dolap gibi daha ne güzel modeller yapıyorlar.
dolabın modeli çok şirin değil mi:))[/QUOTE]
evet dolap çok güzel ben bebeğime dolap almak istemiyorum simdilik ama kendim için yaptırabilirim :-) bebişime de ileride yaptırabilirim, şifonyer kolay onu yaparlar da beşikten emin değilim canım ... ben Kanz' da beğendim aslında oda takımı çok da pahalı değildi sadece beşik ve şifonyer alacağımı düsünürsek daha ucuza gelir sanırım...

canım 1 hafta sonra hem görürsün hem duyarsın inşallah..
canım 1 hafta sonra hem görürsün hem duyarsın inşallah..

O YÜZDEN YAZDIM UMUTSUZ OLMA DİYE KORKMA sen keyfini çikar bebişinin kan tahlilinde varsa vardır suan erken

Canım hiç takılma günlere haftalara herkesin farklı çıkıyor. İnşallah haftaya görürsün kuzunu

Saolun arkadaşlar umut oluyorsunuz hepiniz.

hımmm bişi dha sormak isterim arkadaşlar yaaa. cahillik işte şimdi benim dondurulmuş embiryo ile şimdilik kanda da çıktı gebelik . şimdi biz de diğer normal yolla hamile olanlar gibimi saycaz haftaları yoksa biliyoz ya transfer gününü ordan mı saycaz :) karar veremedim

slm kızlarr bugün 12. gün transferin betahcg 760 çıktı 10. günde 416 idi az mı katlamış kı iiyimi ki sizlerin kaçtı . ikiz mi acabaaaaa sizde paylaşın merak ediyorum öptüm hepiniziiii
canım hayırlı olsun :) çok güzel değerin :)ikiz mi tek mi ancak keseyi görünce hatta kalp atışlarını duyunca anlarsın :) benimki sıfırdandı normal gebeliklerle aynı :) ama donmuşlarda farklı oluyor gibi çünkü görümcemin donmuştu dr onun adetini 5 gün sonraya atmıştı mesela son adeti 9 kasımdı 14 kasım diye söylemesini istemişti :) keseyi görmeye gittiğinde dra sor canım :)

Tedbir amaçlı iç dediklerini bilmiyordum önceden düşük mü yasadın acaba..ama iyi olmuş bence leke gelince ben başladım hala da geliyor..iyi bir önlem ..saglıcakla kal..
Sağol canım umarım seninki de biran önce geçer ben daha önce hiç hamile kalmadım sebepsiz infertiti ile iki yıl mücadele ettim ilk tüp denememde de tuttu Rabb'ime şükürler olsun :) aslında doktor bunları kullan derken tedbir amaçlı demedi o sadece kullan diyor ben tedbir amaçlı olarak yorumladım

slm kızlarr bugün 12. gün transferin betahcg 760 çıktı 10. günde 416 idi az mı katlamış kı iiyimi ki sizlerin kaçtı . ikiz mi acabaaaaa sizde paylaşın merak ediyorum öptüm hepiniziiii
Gözün Aydın canım hayırlı olsun bundan sonrası için strese girme bence gayet iyi değerinde iki gün sonra yaklaşık iki katı olması gerekiyor diyor doktorlar seninkide iki katı sayılır :KK66: Şimdi bebiş içerde kordonu eline almış var gücü ile sallıyor anneeeeeeee 3 ün 5 in hesabını yapma bak geldim diyor

hımmm bişi dha sormak isterim arkadaşlar yaaa. cahillik işte şimdi benim dondurulmuş embiryo ile şimdilik kanda da çıktı gebelik . şimdi biz de diğer normal yolla hamile olanlar gibimi saycaz haftaları yoksa biliyoz ya transfer gününü ordan mı saycaz :) karar veremedim

yumurta toplama gününden sayılıyormuş canım

Back