• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba arkadaslar benim de 3. Tedavimde 5. Gun embriyosu yuklendi. 9. Gun kanim 660- 11.gun 1.519 Ve 14.gun 8.000 cikti dr keseyi goremedi kanda bakinca çogul gebelik olabilir dedi ayin 10unda 19. Gun tekrar cagirdi insallah keseleri gorurum dualariniza beni de ekleyin.

Amin canım inşallah çok erken zaten kese için daha yanlış bilmiyorsam en erken 5+larda görünüyor kese,sen anca 4 haftalık hamilesindir, Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım:nazar::nazar::nazar:

hımmm bişi dha sormak isterim arkadaşlar yaaa. cahillik işte şimdi benim dondurulmuş embiryo ile şimdilik kanda da çıktı gebelik . şimdi biz de diğer normal yolla hamile olanlar gibimi saycaz haftaları yoksa biliyoz ya transfer gününü ordan mı saycaz :) karar veremedim

Transfer günü 2 haftalık hamilesin gibi hesaplanıyor yani son adet tarihine göre hesaplama yaptığında da hemen hemen aynı çıkıyo..

slm kızlarr bugün 12. gün transferin betahcg 760 çıktı 10. günde 416 idi az mı katlamış kı iiyimi ki sizlerin kaçtı . ikiz mi acabaaaaa sizde paylaşın merak ediyorum öptüm hepiniziiii
Slm canım. Değerin çok güzel ikiz diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::anneadayı::KK46:

Merhaba arkadaslar benim de 3. Tedavimde 5. Gun embriyosu yuklendi. 9. Gun kanim 660- 11.gun 1.519 Ve 14.gun 8.000 cikti dr keseyi goremedi kanda bakinca çogul gebelik olabilir dedi ayin 10unda 19. Gun tekrar cagirdi insallah keseleri gorurum dualariniza beni de ekleyin.
Merhaba canım inşallah keseleri bebişler i görmek de nasip olur. Hakkimizda hayırlısı ;)

Slm canım. Değerin çok güzel ikiz diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::anneadayı::KK46:
Tesekkur ederim heppimizin insallah herseyi yolunda gitsin benim hamilwlik olusuyor zaten hep sorun dusuyor bebislerim o yuzden 9 ay dolup kycagima saglkkla almadikca pek emin olamiyorum 2 defa dusuk oldu da. Neyse peki sanada sorim ben dondurulmus embiryo tranf. Lldum gebelik haftami son adetten mi sayicam transfer gunjnden mi ki optum

canım hayırlı olsun :) çok güzel değerin :)ikiz mi tek mi ancak keseyi görünce hatta kalp atışlarını duyunca anlarsın :) benimki sıfırdandı normal gebeliklerle aynı :) ama donmuşlarda farklı oluyor gibi çünkü görümcemin donmuştu dr onun adetini 5 gün sonraya atmıştı mesela son adeti 9 kasımdı 14 kasım diye söylemesini istemişti :) keseyi görmeye gittiğinde dra sor canım :)
Cnmmmmm sen beni tanudinmi ben seni biliyom 2014 temmuz agustos tup bebek sayfasindan ilk denimemi yazin yapmistim oda tutundu ve gene dustu iki ay bekledim donmus bebislerle tekrar denedim gene hamisim zaten heppp tutuyo heppp dustu insallah bu surer sen ne yapiyon cok sevgiler

Tesekkur ederim heppimizin insallah herseyi yolunda gitsin benim hamilwlik olusuyor zaten hep sorun dusuyor bebislerim o yuzden 9 ay dolup kycagima saglkkla almadikca pek emin olamiyorum 2 defa dusuk oldu da. Neyse peki sanada sorim ben dondurulmus embiryo tranf. Lldum gebelik haftami son adetten mi sayicam transfer gunjnden mi ki optum
Son adet tarihinden hesaplaniyo canım fark etmiyo. Insallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur:KK19:

Cnmmmmm sen beni tanudinmi ben seni biliyom 2014 temmuz agustos tup bebek sayfasindan ilk denimemi yazin yapmistim oda tutundu ve gene dustu iki ay bekledim donmus bebislerle tekrar denedim gene hamisim zaten heppp tutuyo heppp dustu insallah bu surer sen ne yapiyon cok sevgiler
Insallah allahim karnindaki melegi sana bagislasin. Cocugunu dusurmekten korkan veya endişe eden hamile kadin bu duayı: Ya mübdiü celle celalühü diye sag elini karnina koyup 99 kere tekrarlarsa allahu teâlâ bebegini her turlu kotulukten korur. Cnm bende okuyorum hep, sende oku. Insan rahatliyor.

[QCanım trana"minim, post: 38733339, member: 549872"]Valla bisi anlamadim genede tesekkurlerr su an taransferimden 10 gun gectiya neyse opt sagol cnm[/QUOTE]

Canım transfer olduğun gün doktorlar iki haftalık hamile gözüyle görüyorlar yani sen transferden sonra 10 gun geçtiyse 3 hafta 3 günlük gebesin..

29 Aralık transfer tarihinse sonuç bu...

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-07-21-29-14.png
    Screenshot_2015-01-07-21-29-14.png
    211,5 KB · Görüntüleme: 56
slm kızlarr bugün 12. gün transferin betahcg 760 çıktı 10. günde 416 idi az mı katlamış kı iiyimi ki sizlerin kaçtı . ikiz mi acabaaaaa sizde paylaşın merak ediyorum öptüm hepiniziiii

canım benim ikiz. 12. gün 860, 14. gün 2400 ve 16. gün 6900 lü bişeydi..sana da allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Back