• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benimde göğüslerim kaşınıyo yaa :) ben hissediyorum hareketlerini bacakları ve elleri oynuyor. Hiperaktif olacak herhalde
ben de çok kaşınıyorum son günlerde, artık farkında değilmişim her yerde karnımı kaşıyomuşum arkadaşlarım ters ters bakıyolar napıyosun insan içinde der gibi :KK70::KK70: ben hareketlerini hissetmiyorum hala kilodan olabilir mi acaba diye düşünüyorum...

ben de çok kaşınıyorum son günlerde, artık farkında değilmişim her yerde karnımı kaşıyomuşum arkadaşlarım ters ters bakıyolar napıyosun insan içinde der gibi :KK70::KK70: ben hareketlerini hissetmiyorum hala kilodan olabilir mi acaba diye düşünüyorum...
Aynen kız uyuz gibi kaşımaktan yara olacak. Kilolu isen geç hissedersin. Zayıflar daha çabuk hissedermis. Bide çalışıyorsanız iş temposundan hissetmiyebilirsiniz. Ben evdeyim uzun vakit oturup yatmaktan erken hissettim :KK76:

Aynen kız uyuz gibi kaşımaktan yara olacak. Kilolu isen geç hissedersin. Zayıflar daha çabuk hissedermis. Bide çalışıyorsanız iş temposundan hissetmiyebilirsiniz. Ben evdeyim uzun vakit oturup yatmaktan erken hissettim :KK76:

uyuz gibi valla haklsın.... :KK70: evet çalışıyorum bütün gün oturuyorum oturmaktan yoruluyorum ondan mı hissedemedim diyosun... nasıl hissettin ya biraz tarif etsen nasıl bi duygu :):)

uyuz gibi valla haklsın.... :KK70: evet çalışıyorum bütün gün oturuyorum oturmaktan yoruluyorum ondan mı hissedemedim diyosun... nasıl hissettin ya biraz tarif etsen nasıl bi duygu :):)
:KK70: Evet şeker bende hiç ayakta yada bi iş yaparken hissetmedim. Otururken yatarken karnımın ortasında sağ tarafta seyirmeler hissediyorsun. Farklı bir duygu iyi olduğunu biliyorsun için rahat ediyor. Inşallah en kısa sürede sizde hissedersiniz:KK60:

Bende çok kasiniyorum her tarafım catlayacak ödüm kopuyor:63: ama onları bi hissediyorum diyorum ki heryerim parçalansa ne olur:KK36: Allah isteyen herkese versin :KK33: sürekli kremle nemlendirmeye çalışıyorum inşallah işe yarar daha çok var şimdiden karnim davul gibi ikiz bide nasıl sigacaklar karnima merak ediyorum kuzucuklarim :KK60:

Bende çok kasiniyorum her tarafım catlayacak ödüm kopuyor:63: ama onları bi hissediyorum diyorum ki heryerim parçalansa ne olur:KK36: Allah isteyen herkese versin :KK33: sürekli kremle nemlendirmeye çalışıyorum inşallah işe yarar daha çok var şimdiden karnim davul gibi ikiz bide nasıl sigacaklar karnima merak ediyorum kuzucuklarim :KK60:
Maşallah canım :nazar:annelik fedakarlık ister varsın catlasin bebeklerimiz iyi olsun yeter:KK19:

Cnmmmmm sen beni tanudinmi ben seni biliyom 2014 temmuz agustos tup bebek sayfasindan ilk denimemi yazin yapmistim oda tutundu ve gene dustu iki ay bekledim donmus bebislerle tekrar denedim gene hamisim zaten heppp tutuyo heppp dustu insallah bu surer sen ne yapiyon cok sevgiler
canım ben seni sanki 2014 te tüp bebek yapacaklardan topiğinden hatırlıyorum egunalin topik :) allahım bu sefer sağlıkla gebeliğinin devamını ve kucağına alayı nasip etsin canım :) benim oğluşum büyüyor teyzesi :) heyecanla martı bekliyoruz :)

kızlar ben çok fena kaşınıyorum göbeğimin altı bi de bacaklarım çook kötü kanattım hep kaşımaktan :KK43: birde göğüs uçlarımı çok hafifçe sıkınca acayip bi sıvı geliyo renksiz bişe ama çok gelmeye başladı... hastaneye gidemiyorum herkes gülüyo dalgaya alıyo beni çok gidiyorum diye :KK12: bunları yaşayanlar var mı aranızda. birdeee bu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissedcez bi fikri olan var mı ya. elim karnımda saatlerce bekliyorum konuşuyorum oğlumla filan ama tınlamıyo bile beni :KK46: eşimde takılıyo kız halaya oğlan dayıya çekermiş diye.. benim kardeşim çok gamsızdır dünya yansa umrunda olmaz dayısı kılıklı filan diyo sen burda kendini yırtıyosun hareketini hisedeyim diye adam içerde yayıldı keyfine bakıyo diyo.. inşallah iyidir paşam... o iyi olsunda tek başka bişe önemli değil aslında :D
canım gögüslerine dokunma sakın erken doğumu tetikliyor geçmiş olsun canım :)

Günaydın kızlar:KK55:
heryer bembeyaz ve okullar gene tatil.bende bu sayede bayagi dinlenmis oldum evde.ama sanirim hareketsizlikten habire kilo aliyorum.moralim bozuluyo.forumlari okuyorum insanlar ilk 3 ay ya 1 yada 2 kilo aliyorlarmis cogunlukla.tup bebek tedavisi sirasindada cok hormon ilaci kullandigim icin heralde diyorum.artik daha dikkatli olmam lazim.

Benimde göğüslerim kaşınıyo yaa :) ben hissediyorum hareketlerini bacakları ve elleri oynuyor. Hiperaktif olacak herhalde
bi hafta önce filan bende değişik şeyler hissettim karnım seğiriyo gibi ama geçti ya inşallah bi sorun yoktur :( yarın gitsem mi diye düşünmeye başladım. off Allahım doğana kadar geçmiycek bu korkular sanırım. ya da belki de gerçekten dayısına çekmiştir :KK64:

Kizlar catlaklar icin nasil onlem aliyorsunuz sivi vazalin ve badem ygi karisimi cok iii dior internet siz nasil cozum buldunuz isimlerini ve ucretlerini yzarmisinizz
canım ben normal vazelini banyoya girmeden önce sobanın kenarına koyuyorum zaten yumuşayıp sıvı oluyo. bir de arada bebek yağı kullanıyorum. dr bi çatlak kremi yazdı ama verirken de hiç alma istersen bebek yağı da kullansan aynı şeyi yapar dedi. bende eczaneye sordum fiyatı 86 lira dedi. almadım hiç o yüzden. ben kıllanma tüylenme olur diye badem yağı ve zeytin yağını da diyenler oldu ama kullanmıyorum.

kızlar ben çok fena kaşınıyorum göbeğimin altı bi de bacaklarım çook kötü kanattım hep kaşımaktan :KK43: birde göğüs uçlarımı çok hafifçe sıkınca acayip bi sıvı geliyo renksiz bişe ama çok gelmeye başladı... hastaneye gidemiyorum herkes gülüyo dalgaya alıyo beni çok gidiyorum diye :KK12: bunları yaşayanlar var mı aranızda. birdeee bu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissedcez bi fikri olan var mı ya. elim karnımda saatlerce bekliyorum konuşuyorum oğlumla filan ama tınlamıyo bile beni :KK46: eşimde takılıyo kız halaya oğlan dayıya çekermiş diye.. benim kardeşim çok gamsızdır dünya yansa umrunda olmaz dayısı kılıklı filan diyo sen burda kendini yırtıyosun hareketini hisedeyim diye adam içerde yayıldı keyfine bakıyo diyo.. inşallah iyidir paşam... o iyi olsunda tek başka bişe önemli değil aslında :D
Canim göğüslerini kasima uclari yara olur hep ve sikma çünkü sut birikiyor ve biriken sut biraz kivami koyu oluyomus çok faydaliymis bebek için onemliymis ilk gelen sut cunki

ya ben çok kilolu da değilim aynen de hep evdeyim uzanıyorum oturuyorum bazen sese tepki verir mi diye tlf dan en hareketli parçayı açıp dadıyorum karnıma :KK75:saatlerce elim karnımda bekliyorum off benim oğluşum beni şimdiden üzüyo ya :(keşke kıpırtılarıyla uykularımdan uyandırsa.

o zaman acil çıkarmak istiyorum içimde bir sürü şey tutamam zaten hepimiz hamileyiz iyi insanlarız iyi insanın içinde kötü şey durmazmış

:KK70::KK70::KK70:çok güldüm sabah sabah ya hakkaten kötü seyleri içimizde tutmayalım salalım gitsin :KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]canim ben o kotu seyleri muayene sirasinda cikaracam diye odum kopuyor. Dr. Karnimdanbastirdikca nasil aklim cikiyor anlatamam

karı seviyorum ben de ama bu halde zor oluyor be canım yürümesi:))
sabah tip vardı resmen.
ve sibirya soğukları da kapıda yarından itibaren.
yağan karın altı buz tutumuş ve yürümesi çok zor.düşmeden geldiğime şükreder oldum vallahi
kac gundur okullar tatil olunca sen aklima geldin pazartesi ise baslamistim ben de. Bir g7n gittim cok sukur 3 gundur tatil. Ins. Sende guzelce dinlenme firsati bulmussundur

@umuts76 canım bende aynı seyleri düşünüyorum ve karar vermek gercekten zor. İkili olan bebek arabasını kullanmak zor diyolar tek tek iki tane daha kullanışlı oluyormuş ama ondada yalnz dışarı cıkma ihtimalin yok.. Ama zaten ikiz bebekle yalnız dışarı cıkılır mı bilemedim.
ben yinede ikiz bebek arabası alcam yanyana olanlardan..
İki tane de araba koltuğu şart..
Bende oda yapıcam 2 büyüyen beşik
Birde büyük dolap alırım şifonyere yerim olmaz sanırım..
bebeklerin durumuna göre davranırız ilerde belki odaları ayırırım..
ilk doğduklarında yatak odasına bi park yatak koysam ikisini bir arada yAtırsam 2 aylık olunca da odalarına yatırsam dururlar mı?
canim benim odam musait iki tane besik koyabiliyorum rahat rahat. Uzmanlar oyni odada olun dedikleri icin oda yapmayacam bir muddet. Ben ikizi olan bir auleyle gorustum onlu arkali olan arabalardan vardi. Cok kullanissiz oldugunu iki ayri arabanin mantikli oldugunu soylediler. Meseladedi adam biri hasta oluyor. Hastaneye gidecez birini evde birakacaz ama bir cocuk icin kocaman arabayla cikiyoruz filan dedi. Cok mantikli geldi. Ben hic ihtimal vermiyorum kendime zaten iki coxukla tek basima cikabilecegimi onun icin simdilik bize iki ayri araba almak mantikli geliyor. Dusun disari cikinca kendi cantami bile esim tasirdi. Ben tek cikamam iki cocukla.

malesef ki bu ikiz arabalarını kullanmak zormuş.
ayrı ayrı alınıp gerektiğinde bi aparatla da birleştirebiliyormuşssun.
mecbur kalıp tek çıkacağımız zamanlar da olacaktır bu sebeple yap yan yana olandan ya da aparatla birleştirilebilir olanlardan alırım ben de büyük ihtimal.daha tam bakamadım
.
shopping

beşiği böyle basit bişey alıcam sallanır ve beyaz.
ileride elden çıkarır iki tane yatak alırım çünkü.
ama dolapları sağlam bişeyle düşünüyorum ve de bilerek büyük olsun istyiorum.
bebekken ihtiyaç değil ama ileride askıya asılan kıyafetler çoğalıcak vs.
ikide bir dolap almyayım diye bi müddet yani okul çağına kadar-nasipse inşallah tabi- kullanmalarını isterim

bunun gibi 2 tane dolap yaptırmayı düşünüyorum aynen bu model:))

bir de tek bir şifonyer böyle.
bakalım hesaplar uyarsa tabi.:))
canim arabalari birlestirecek aparattan bahsetmissin o nasil bisey ve nereden bulabiliriz tam aradigim mantikta bisey. Bu arada oda icin hazirliklar icin bir topik acayim diyordum. Ben hic bisey bilmiyorum. Siz tecrubeli annelerden fikir almak icin. Hazirliklarimizi oradan konusalim ins. Ben hic bisey bilmiyorum gercekten. Yariyil tatilinde annemler gelecekler o zamna biseyler alacaz o zamana kadar biseyleri netlestirmem lazim

Yok canım Allah'a şükür baştan beri hiç kanamam olmadı sadece bu hafta rahimde kasılma gördü hafif o da, tamamen tedbir amaçlı kullanıyorum yani transfer olduğum günden bu yana da kullandım bakalım ne kadar daha devam edeceğiz
canim kacirdim sayfalarin arasinda kasilma gorunce ne verdi ki sana. Bir de kasilmani nasil farketti

Tesekkur ederim heppimizin insallah herseyi yolunda gitsin benim hamilwlik olusuyor zaten hep sorun dusuyor bebislerim o yuzden 9 ay dolup kycagima saglkkla almadikca pek emin olamiyorum 2 defa dusuk oldu da. Neyse peki sanada sorim ben dondurulmus embiryo tranf. Lldum gebelik haftami son adetten mi sayicam transfer gunjnden mi ki optum
canim adete bakma transfer oldugun gunun uzerine 14 gunkoy. Misal ayin 20sinde transfer olduysan gebelik haftani 5inden 6 sindan itibaren sayacaksin. Bu kesin bilgi bebegin gelisiminde bunu takip ediyorlar. Ama digum izninde filan tabi genel gecer olan sat gununu baz aliyorlar. Benim icin 5 gun oynuyor cok farketmiyor ama bazi arkadaslarda bi 10 gun filan farkediyormus.

canim arkadaslar da soylemis alintiladiktan sonra gordum. Sakin gogus uclarina dokunma. ozur dileyerek yaziyorum bizr yasak ama siz ozellikle iliskiye giriyorsaniz da esine de musaade etme. dogum kasilmalarina neden oluyormus hele de hala progestan kullaniyorsan. Bir de o gogus uclarindan gelen sut merak etme. Yavastan sutlerin olusmaya baslamis ne guzel. Ben de iltihap zannedip dr.uma gosterdim. Gogus kendini hazirliyor dedi.

canım ben seni sanki 2014 te tüp bebek yapacaklardan topiğinden hatırlıyorum egunalin topik :) allahım bu sefer sağlıkla gebeliğinin devamını ve kucağına alayı nasip etsin canım :) benim oğluşum büyüyor teyzesi :) heyecanla martı bekliyoruz :)

canım gögüslerine dokunma sakın erken doğumu tetikliyor geçmiş olsun canım :)
nasıl erken doğumu tetikliyomuş canım :KK17: ben de krem sürüyorum mecburen ellemek zorunda kalıyorum sıkıntı olurmu ki... ???

Back