2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Allahım esirgesin canım benimde sıkıntılı ya şafi oku bol bol tesbih cek.ya musavvir oku bol bol.Allaım korusun

Üzme kendini bol bol dinlen atağının altına yastık koy bol su iç 3 ay lekelerle geçti benim düzelir inşallah

Bende nette okudum düşüğe karşı her gün 56 defa ya mübdi cella celaluhu okunacak sende oku canım Allah'ın izniyle kucağına alırsın inşallah :)

merhaba
benim 3. hamileliğim...
kızım normal yolla, normal doğumla oldu,
2.hamileliğim de normal yolla oldu malesef kötü bitti
uzunca bir zaman tekrar bebek düşünmedik...kızım yeter düşüncesi hakimdi..
taki kızım ben size yetebilrim ama siz bana yetmiyosunuz kardeş istiorum diyip hergün kardeş sorana kadar...
1.5 yıl korunmadık olmadı...
kontrolleridme eşimde sorun olduğu, tüp bebek önerildi.
3 membriyodan 1 i kalitesizdi 2 si transfer edildi..1 tanesi tutundu...
aynı kızımda yaşadığım hamileliğimi yaşıyorum.mide bulantısı yok denecek kadar az..
2015 temmuzu iple çekiyoruz kızımla beraber...
bizlerin bebeleri biraz özel, hassas ama abartmamak gerek...hamileliğin tadını çıkartmaya bakalım :)

Ayni seyler olmus ikimizdede limonlu sodanin bile agzimda biraktigi tatli tadi goturmek icin greyfurt yerdimki agzim aci tadsin senin bir kiz bir oglandi dimi benim biri göstermiyor cookk inatci

Eger yazdırabiteceğiniz kimse varsa hakka suresini yazdirip ustunuzde tasiyin

Üzme kendini bol bol dinlen atağının altına yastık koy bol su iç 3 ay lekelerle geçti benim düzelir inşallah
Bende nette okudum düşüğe karşı her gün 56 defa ya mübdi cella celaluhu okunacak sende oku canım Allah'ın izniyle kucağına alırsın inşallah :)
Kizlar desteginiz icin cok sagolun biraz olsun moral oldunuz.

Dualarım seninle canım . Kolay değil biliyorum ama moralini yüksek tutarsan herşey daha güzel olur canım. Herşey gönlüne göre olsun

Hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…