- 10 Aralık 2014
- 24
- 40
- 8
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese günaydın. Bu cuma kalp atışı veya atışlarını görmeye gideceğiz:) Ilk karşılaşmamız olacak, çok heyecanlıyım.
Cnm cok sagol dr.dan geldik bebek saglikli dedi cnm benim sirt ustu yatiyordu ve kanamalar devam etcekmis korkma panik yapma dedi. Hergun igne yazdi bakalim insallah kanamalar durur. Dualaraniz icin cok cok tesekkur ederim.Dualarım seninle canım . Kolay değil biliyorum ama moralini yüksek tutarsan herşey daha güzel olur canım. Herşey gönlüne göre olsun
Cnm allah gonlune gore versin insallah guzel bebisinin kalp atislarini duyarsin coookkk mutlu olunHerkese günaydın. Bu cuma kalp atışı veya atışlarını görmeye gideceğiz:) Ilk karşılaşmamız olacak, çok heyecanlıyım.
Ben ilk üç gün hiç kalkmadım nerdeyse birde kabız olmamaya gayret et înşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz :)Günaydın kızlar bebişlerinizin tutunması için transferden sonra özel bişiyler yaptınız mı?
Gözün Aydın canım maaşallah bebişimize de :)Cnm cok sagol dr.dan geldik bebek saglikli dedi cnm benim sirt ustu yatiyordu ve kanamalar devam etcekmis korkma panik yapma dedi. Hergun igne yazdi bakalim insallah kanamalar durur. Dualaraniz icin cok cok tesekkur ederim.
geçmiş olsun canım.Cnm cok sagol dr.dan geldik bebek saglikli dedi cnm benim sirt ustu yatiyordu ve kanamalar devam etcekmis korkma panik yapma dedi. Hergun igne yazdi bakalim insallah kanamalar durur. Dualaraniz icin cok cok tesekkur ederim.
Ay sevindim hadi gecmis olsun tatlim.lekelenmen devam edecek.endiselenme.mumkun oldugunca dinlenCnm cok sagol dr.dan geldik bebek saglikli dedi cnm benim sirt ustu yatiyordu ve kanamalar devam etcekmis korkma panik yapma dedi. Hergun igne yazdi bakalim insallah kanamalar durur. Dualaraniz icin cok cok tesekkur ederim.
tebriklerrrrr.Kızlar çok şükür hamileyimmmm değerim 420.6 çıktı doktorum da çok sevindi Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok şükür
canım çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin :):)Kızlar çok şükür hamileyimmmm değerim 420.6 çıktı doktorum da çok sevindi Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok şükür
Fatos hnm dan bahsediyorsunuz. Benim adana baskente yattigim gun vefat etti. Ondan korkularindan bu kadar uzun sure yatirdilar beni de. Cok uzgunum basiniz sagolsun.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür hamileyimmmm değerim 420.6 çıktı doktorum da çok sevindi Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok şükür
Ben ilk üç gün hiç kalkmadım nerdeyse birde kabız olmamaya gayret et înşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz :)
Ay nasıl tuhaf oldum okurken gerçekten muciZen canım benım kervana hg nasıl mutlu oldum Rabbim ol der olur tekrar gözün aydınHepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100
17.gün 11 ve ağlamakla geçen 3ay... Adet düzensizliğide cabası... Hergün ağlayarak yalvardım rabbime mutlu yuvamıza bir melek göndersin diye. Geçen hafta rutin kontrole gıttığimde mucizemle karşılaştım. Mucizem diyorum çunkü 12haftalık olmuştu bebeğim içimde:) evet tutmuş sımsıkı tutunmuş annesine. Tahliller niye oyleydi bilmiyorum hala şaşkınız evde bi bayram var sanki hersabah uyandığımda şukrediyorum rabbime... Şuan tek dileğim sağlıkla doğduğu günü görebilmek... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)
tüyler ürperten bir hikâye Rabbim şimdi takdir etti demekki gözün Aydın :)Hepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100
17.gün 11 ve ağlamakla geçen 3ay... Adet düzensizliğide cabası... Hergün ağlayarak yalvardım rabbime mutlu yuvamıza bir melek göndersin diye. Geçen hafta rutin kontrole gıttığimde mucizemle karşılaştım. Mucizem diyorum çunkü 12haftalık olmuştu bebeğim içimde:) evet tutmuş sımsıkı tutunmuş annesine. Tahliller niye oyleydi bilmiyorum hala şaşkınız evde bi bayram var sanki hersabah uyandığımda şukrediyorum rabbime... Şuan tek dileğim sağlıkla doğduğu günü görebilmek... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100