• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Moralim cok bozuk coookkkk... Kizlaar sizden bir ricam var. sizden dua istiyorum ne olur bana dua edermisiniz. Cuma gecesi yogun bir kanama gecirdim dr.gittik hemen kontrol etti nöbetçi dr. bebegimin kalbi atiyordu cok sukur. Dun kanamam kesilmisti ama gece yine basladi cok yogun olmasa da hala devam ediyor. Yarin sabah kontrolum var gidicez. Allahim hayirlisi olsun. Allahim inşallah hastaneden mutlu donmeyi nasip etsin hepimize. Sagolun kizlar.
Rabbim bebeğini korusun canım

merhaba
benim 3. hamileliğim...
kızım normal yolla, normal doğumla oldu,
2.hamileliğim de normal yolla oldu malesef kötü bitti
uzunca bir zaman tekrar bebek düşünmedik...kızım yeter düşüncesi hakimdi..
taki kızım ben size yetebilrim ama siz bana yetmiyosunuz kardeş istiorum diyip hergün kardeş sorana kadar...
1.5 yıl korunmadık olmadı...
kontrolleridme eşimde sorun olduğu, tüp bebek önerildi.
3 membriyodan 1 i kalitesizdi 2 si transfer edildi..1 tanesi tutundu...
aynı kızımda yaşadığım hamileliğimi yaşıyorum.mide bulantısı yok denecek kadar az..
2015 temmuzu iple çekiyoruz kızımla beraber...
bizlerin bebeleri biraz özel, hassas ama abartmamak gerek...hamileliğin tadını çıkartmaya bakalım :)
Hayırlı ugurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :):nazar::nazar::anneadayı:

Ayni seyler olmus ikimizdede limonlu sodanin bile agzimda biraktigi tatli tadi goturmek icin greyfurt yerdimki agzim aci tadsin senin bir kiz bir oglandi dimi benim biri göstermiyor cookk inatci:KK43:
Evet canim bir kiz bir erkek darisi basina. Burdaki ikizlerin genelde oyle cikti ins. Seninde oyle olur. Benim de gostermedi yazmistim dr. Neler etti . Erkegi 14. Hafta ogrendik digerini gostermedi sonra bakariz dedi 16 da gittik ultrason aletini koydugunda bacaklar caprazdi koyar koymaz arkasini dondu dr. Bekledi etti iii en fazla ters dondu onda da arkasini donerek. Artik 18 e dedik. 18. Hafta gidonce de kiz oldugunu ogrendik. Kizlar oyle oluyormus genelde hayirsi tabi

Evet canim bir kiz bir erkek darisi basina. Burdaki ikizlerin genelde oyle cikti ins. Seninde oyle olur. Benim de gostermedi yazmistim dr. Neler etti . Erkegi 14. Hafta ogrendik digerini gostermedi sonra bakariz dedi 16 da gittik ultrason aletini koydugunda bacaklar caprazdi koyar koymaz arkasini dondu dr. Bekledi etti iii en fazla ters dondu onda da arkasini donerek. Artik 18 e dedik. 18. Hafta gidonce de kiz oldugunu ogrendik. Kizlar oyle oluyormus genelde hayirsi tabi
Aslinda dr ikisininde kiz olma ihtimali yuksrk ama birtanesi kesin kiz dedi bakalım hakkimizda hayirlisi neyse o olur inşallah rabbim saglıkla dunyaya getirebilmeyi nasip eder insallah

Bugün test günüm 14.gun Rabbim utandırmasin inşallah 11.gun 164.5ti bakalım bugün ne olmuş sonuç çıkınca yazarım arkadaşlar dua edin bana değerim yükselmiş olsun.
Artık sonuc çıkmış canim hayirli olsun rabbim kucagina almayi sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin insallah

Günaydın kızlar bebişlerinizin tutunması için transferden sonra özel bişiyler yaptınız mı?

özel hiçbir şey yapmadım canım. transfer günü dinlenip ertesi gün işe başladım. Sadece 10 gün bayunca ağır iş yapmadım, süpürge açmadım, ağır kaldırmadım, yükseklere uzanmadım. Onun dışındakiler günlük standart işler. bir de akşamları taze sıkılmış nar ve portakal suyu içtim. faydası olmuş mudur bilmiyorum. Bol bol da dua;)

özel hiçbir şey yapmadım canım. transfer günü dinlenip ertesi gün işe başladım. Sadece 10 gün bayunca ağır iş yapmadım, süpürge açmadım, ağır kaldırmadım, yükseklere uzanmadım. Onun dışındakiler günlük standart işler. bir de akşamları taze sıkılmış nar ve portakal suyu içtim. faydası olmuş mudur bilmiyorum. Bol bol da dua:KK66:

Bende bir kaç gün izin alıp sonra işe başlayacağım canım. Öğle aralarımda yarm saatte yemeğimi yiyip yarım saatte yürüyüş yapacağım.

Günaydın. Ben 3. Gün işe başladım. Hergün en az 30dk yürüdüm. Her gece mandalina suyu içtim. Onun dışında ekstra birsy yapmadım.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ikinizede kızlar. Transferden sonra annem benimle kalacak bende hiç iş yapmamayı düşünüyorum. Her günde güzel beslenir, meyvesularımı içerim. Gerisi allahın takdiri.

Back