Hadi bakalım rabbim gönlünden geçeni versin sağlıkla ve hayırlısı ileMuuuccckkkkk hamislerrrrr.. Canlarimm bnmmm cinsiytini ogrencez sabh insaalh....
Harika maşallah ne güzel bizde çok istiyoruz tabi once sağlıklı olsunlardakızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
meleklerim çok tatlılar allah onları korusun
Harika maşallah ne güzel bizde çok istiyoruz tabi once sağlıklı olsunlardaTebrikler canım darısı başımıza inşallah
aa ne güzel fikirmiş:))güle güle giy.günaydın güzel anneler ve güzel annelerin tatlı bebekleri :):) bu arada ben size ne dipycektim kaç gündür aklımda ama bi türlü yazamadım .. biliyosunuz ki hamile kıyafetleri birazcık pahalı ben de ne yaptım :):) bedeni olan ama düğmesi kapanmayan ya da kapanıpda sıkan ve bebeği rahatsız eden pantolonlarımı terziye götürdüm hamile pantolonu yaptırdım, belini kesmişler ve yepyeni hamile hamile pantolonlarım oldu tanesi 8 TL ye :):) hem şimdiden çok masraf da yapmamış oldum. siz de deneyebilirsiniz :):)
tebriklerrrkızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
sana malum oluyor demek ki canım.Gunaydin tatli anneler 1 haftadir okuyorum hep cinsiyetlerini ogreniyorsunuz yada ogrenmeye gidiyorsunuz masallahhhh bebeklerde zipliyorlar saglikla mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin benim daha cok var cinsiyetini ogrenmeme degilmi. Ruyamda da oglum olmus dogurmusum bile :) emziryorum bu 3.kez ruyamda oglum oluyor. oglum olcak galiba. Hayirlisiyla gelsin de anneciginin kucagina... opuyorum hepinizi canlar
Noluurr cvp verin da:)Arkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin
Ây maşallah gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah:)kızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
Canım içini ferah tut azalmaya başlamıştır benim fena migde bulantilarim oluyordu gunde 7-8 kez kusuyodum nerdeyse simdi azaldı 2 defa bazen sadece sabahları normale dönüyoruz heralde diyorum ben benim lekelenmelerim var kac gündür hayat zehir oldu canını sikma canım bence normal doktorda öyle söylemişti yeterki kanama olmasınArkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin
Canım boşuna kuruntu yapıyorsun.Demek hamilelik sana iyi geldi.Ne kadar olumsuz kotü düşünürsek onu çekeriz.Ben de maşşallah hic sıkıntisiz geçiriyorum ve bebegim de son derece sağlıklı eskiden midem yanardı oyle bişey yok şimdilik tabii olmicak diey bisey de yok ama böyle de düsünmemek lazım rahat olalim ki bebeklerimiz de rahat olsunlar.Stres yapmayalim.SevgilerNoluurr cvp verin da:)
aa ne güzel fikirmiş:))güle güle giy.
beline penye mi geçirdiler o zaman.nasıl oldu.
ben lcw den aldım.bir kadife pantolon.
artık giyme zamanı geldi tabi.
ama pahalı tabi.sonuçta bikaç ay giyeceğiz şurda.49 liraydı sanırım.
ben de sorarım bi terziye olmazssa.
QUOTE]
evte canım bel kısmını kesip benye dikmişler çokda rahat valla bi terziye sor yaptır :):)
bi problem yoktur canım için rahat olsun :):):) benim en baştan beni hiç belirtim yoktu ne bulantı ne hassasiyet ne baş dönmesi ... maaşallah de kendine :):)Arkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin
Oyy maşallah canım Allah nazarlardan saklasın çok sevindim senin adınakızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
Bende hiç bişey yok basta da yoktu suan sadece kasık ağrısı oluyor batma şeklinde o kadar :)Noluurr cvp verin da:)
12. haftadan sonra birçok gebenin şikayetlerinde azalma oluyor. Problemin olup olmadığı ultrasonla anlaşılıyor canım.Noluurr cvp verin da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?