Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normalde 6. haftadan sonra vajinal ultrasonda kalp atışı görülebiliyor, ama 5. haftadada görülebilir daha geç olarak 7.-8. haftalardada görülebilir. Örneğin benimki geç görüldü.kızlar kalp atışlarını ne zaman duyabilirim, şuan 5+5 deyim.
Masallah masallah canim.insallah saglikla sihhatle kucagimiza alacagimiz gunleri goruruz.nasil kocaman olmuslar di mi?bi de harekete baslasinlar o zaman bak eglenceyekızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
meleklerim çok tatlılar allah onları korusun
tşk.ederim tavsiyeni dikkate alıcam,Canım normalde 6. haftadan sonra vajinal ultrasonda kalp atışı görülebiliyor, ama 5. haftadada görülebilir daha geç olarak 7.-8. haftalardada görülebilir. Örneğin benimki geç görüldü.
Önerim şu ; bunları kafana takıp stres yapma boşuna, çünkü stres endişe özellikle ilk üç ayda sağlıklı olan bebeği bile kötü etkiliyor. Rahat ol hamileliğinin keyfini çıkar bence , çünkü bebek sağlıklıysa eğer kanamanda olsa kalp atışı geç görülsede hiç birşey olmaz bebeğini kucağına alırsın, sağlıklı değilse eğer hayırlısı neyse o olur.
Umarım bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım
Ây maşallah gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah:)
Masallah masallah canim.insallah saglikla sihhatle kucagimiza alacagimiz gunleri goruruz.nasil kocaman olmuslar di mi?bi de harekete baslasinlar o zaman bak eglenceye
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına iki duyguyu da yaşayacaksın :):):) maaşallah bebeklerine... sağlıkla sıhhatle kucağına gelsinler inşallah :):)amin canım sağol o kadar mutluyum kiiiii kelimelerle anlatamıyorum onlar iyi oldukça bende ii oluyorum. Allahım bebeklerimizi korusun hep iyi olsunlar onlar..
Maşallah canım İnşallah sağlıkla hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsınkızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
Bende senin gibi evham yapmıştım ne bulantı ne hamilelik belirtisi var noluyor diye :) ama dün gittik kızımın cinsiyetini öğrendik sıkıntı yapmaArkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin
Tebrik ederim canım allah sagsalim kucagina nasip etsin insallah!
kızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek
Allah seni iyi etsin. Guldurdun beni ehe da banim gibi biri dedim. Bende bu siralar agrim yok acaba buyumiyorlar mi diyodum. Ne guzel gozun aydin . Benim dr.un tabiriyle hamileliginin balayina girmis bulunuyorsun tadini cikar.Arkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin
lcw da olmasa napariz bilmiyorum bende aldim bir kadife pantolon. Lcw da birde 20 liraya boyle onu utu izi gibi fitilli esofman altlari vatdi bir de ondan aldim ama sakin almayin onu cok berbat bisry cok fena diz yapiyor cok xirkin duruyor.aa ne güzel fikirmiş:))güle güle giy.
beline penye mi geçirdiler o zaman.nasıl oldu.
ben lcw den aldım.bir kadife pantolon.
artık giyme zamanı geldi tabi.
ama pahalı tabi.sonuçta bikaç ay giyeceğiz şurda.49 liraydı sanırım.
ben de sorarım bi terziye olmazssa.
tebriklerrrmaşallah.
benim de bir kız bir erkek arymicim.:))
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) normal canım korkma istirahat etkızlar bugün transferden sonra 14.günüm ve biraz ayakta kalmıştım ikindinden beri belim ağrıyor.
canım sıkkın.....normal mi.... lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
14.değerim 396 sizce nasıl kızlar...
Degerin gayet iyi kasik ve bel agrisi da gayey normal adet olacakmis hissine kapilirsin ama embriyo yerlesiyor onun hazirligisdir bu agrilar endise etme ama cokta ayakta kalma!!!kızlar bugün transferden sonra 14.günüm ve biraz ayakta kalmıştım ikindinden beri belim ağrıyor.
canım sıkkın.....normal mi.... lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
14.değerim 396 sizce nasıl kızlar...