• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar kalp atışlarını ne zaman duyabilirim, şuan 5+5 deyim.
Canım normalde 6. haftadan sonra vajinal ultrasonda kalp atışı görülebiliyor, ama 5. haftadada görülebilir daha geç olarak 7.-8. haftalardada görülebilir. Örneğin benimki geç görüldü.
Önerim şu ; bunları kafana takıp stres yapma boşuna, çünkü stres endişe özellikle ilk üç ayda sağlıklı olan bebeği bile kötü etkiliyor. Rahat ol hamileliğinin keyfini çıkar bence , çünkü bebek sağlıklıysa eğer kanamanda olsa kalp atışı geç görülsede hiç birşey olmaz bebeğini kucağına alırsın, sağlıklı değilse eğer hayırlısı neyse o olur.
Umarım bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım :nazar:

kızlarrrrrrrr cinsiyetleri öğrendik..
Biri kız biri erkek:nazar::nazar::nazar:
meleklerim çok tatlılar allah onları korusun:nazar:
Masallah masallah canim.insallah saglikla sihhatle kucagimiza alacagimiz gunleri goruruz.nasil kocaman olmuslar di mi?bi de harekete baslasinlar o zaman bak eglenceye:KK50:

Canım normalde 6. haftadan sonra vajinal ultrasonda kalp atışı görülebiliyor, ama 5. haftadada görülebilir daha geç olarak 7.-8. haftalardada görülebilir. Örneğin benimki geç görüldü.
Önerim şu ; bunları kafana takıp stres yapma boşuna, çünkü stres endişe özellikle ilk üç ayda sağlıklı olan bebeği bile kötü etkiliyor. Rahat ol hamileliğinin keyfini çıkar bence , çünkü bebek sağlıklıysa eğer kanamanda olsa kalp atışı geç görülsede hiç birşey olmaz bebeğini kucağına alırsın, sağlıklı değilse eğer hayırlısı neyse o olur.
Umarım bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım :nazar:
tşk.ederim tavsiyeni dikkate alıcam,
tüp bebek olunca insan tedirgin oluyo acaba kalp atışını duyabilcekmiyim bebeği görebilcekmiyim diye,
ama takmamaya çalışıcam başka şeyler düşünücem,
çok sağol

Masallah masallah canim.insallah saglikla sihhatle kucagimiza alacagimiz gunleri goruruz.nasil kocaman olmuslar di mi?bi de harekete baslasinlar o zaman bak eglenceye:KK50:

ay evet canım ne zaman hissedicem acaba hareketlerini sen hissediyomusun şuanda ..
büyük bi merakla bekliyorum o günü..
benimkiler 9,5 cm olmuşlar canım gercekten bu kez daha da güzeldi yüzleri falan net görünüyodu..

amin canım sağol o kadar mutluyum kiiiii kelimelerle anlatamıyorum onlar iyi oldukça bende ii oluyorum. Allahım bebeklerimizi korusun hep iyi olsunlar onlar..
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına iki duyguyu da yaşayacaksın :):):) maaşallah bebeklerine... sağlıkla sıhhatle kucağına gelsinler inşallah :):)

Arkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin:KK43:
Bende senin gibi evham yapmıştım ne bulantı ne hamilelik belirtisi var noluyor diye :) ama dün gittik kızımın cinsiyetini öğrendik sıkıntı yapma

Arkadaslar biraz takinti yaptim sanirim benim onceden mide hassasiyetim cok yogundu ama şimdi cok daha iyi ama ben korkuyorum biseymi oldu diye resmen sadist olduk ya aci çekmek hoşumuza gidiyor bir problem yoktur degil mi peki problem oldugunu nasil anlariz kanama mi olur acaba rabbim uzak etsin hepimizden insallahta kuruntu iste ne yaparsin:KK43:
Allah seni iyi etsin. Guldurdun beni ehe da banim gibi biri dedim. Bende bu siralar agrim yok acaba buyumiyorlar mi diyodum. Ne guzel gozun aydin . Benim dr.un tabiriyle hamileliginin balayina girmis bulunuyorsun tadini cikar.
aa ne güzel fikirmiş:))güle güle giy.
beline penye mi geçirdiler o zaman.nasıl oldu.
ben lcw den aldım.bir kadife pantolon.
artık giyme zamanı geldi tabi.
ama pahalı tabi.sonuçta bikaç ay giyeceğiz şurda.49 liraydı sanırım.
ben de sorarım bi terziye olmazssa.

tebriklerrr:nazar:maşallah.
benim de bir kız bir erkek arymicim.:))
lcw da olmasa napariz bilmiyorum bende aldim bir kadife pantolon. Lcw da birde 20 liraya boyle onu utu izi gibi fitilli esofman altlari vatdi bir de ondan aldim ama sakin almayin onu cok berbat bisry cok fena diz yapiyor cok xirkin duruyor.

Bu arada ben epeydir takip edemedim. Cogu cinsiyet ogrenmis. Ikiz olanlarinda cogu bir kiz bir erkek galiba ne guzel darisi basima. Benim pasa kendini gosterdi teee 1 ay once ama digeri ki umarim prensesimdir gostermiyor sakliyor israrla dusunun 18. Haftanin ilk ginunde ogrenmis olacam tabi yine saklamazsa :)

kızlar bugün transferden sonra 14.günüm ve biraz ayakta kalmıştım ikindinden beri belim ağrıyor.
canım sıkkın.....normal mi.... lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
14.değerim 396 sizce nasıl kızlar...
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) normal canım korkma istirahat et

kızlar bugün transferden sonra 14.günüm ve biraz ayakta kalmıştım ikindinden beri belim ağrıyor.
canım sıkkın.....normal mi.... lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
14.değerim 396 sizce nasıl kızlar...
Degerin gayet iyi kasik ve bel agrisi da gayey normal adet olacakmis hissine kapilirsin ama embriyo yerlesiyor onun hazirligisdir bu agrilar endise etme ama cokta ayakta kalma!!!

Back