2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gordum teyzesimehmet abilerine cok selamlari varbuyumuslerrr artik hareketlere basladik yavastan.allahim ne olur saglikla sihhatle kucagimiza almamiza izin verir.sen nasilsin?pasam uzmuyo di mi seni
maşallah maşallah kuzulara :) tatlım hareketlerini hissetmek ne güzel değil mi? hamileliğimizi hissetmeye başladık şükür :) teyzesi biz de ctesi gördük kuzuyu :) iyimiş büyümüş 900gr civarı olmuş :)dr amcası toparlak dedi oğluma :) çok hareketli maşallah :) sürekli kıpırtı sürekli :) hatta suan vuruyor sana ve senin kuzulara selam söylüyor galiba :) inşallah sağlıkla allahın izni ile kucağımıza alacağız kuzuları :)

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

benim eşimdede aynı sorun vardı bendede sorun vardı ikl denemede tuttu hatta bugün kalp atışlarını bile gördük.herr zaman pozitif düşün en önemli bu İNŞALLAH hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

bne de dün aldım pozitif sonucu.
doktorum tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama
ben yarın tekrar yaptırıcam
onbeşgün sonra kontrol dedi.
değerim 12.gün 164,4 sizce nasıl kızlar
Hayirli olsun cnm sonucun cok iyi bence cok fazla yaptirma test bebegin suan kanindan beslendigi icin fazla kan kaybi olmasin. 15 gun gecnek bilmez simde :) ama gonlunu ferah tut allahim hepimizi bebislerimize kavusturmayi nasip et.......

Ayyyy maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) o kürtaj diyen doktorun gözüne sokacaksin bu be diye

Tebrik ederim canım allah sagsalim kucagina nasip etsin insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…