• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Teşekkür ederim canımmm:KK48: Ben tedaviye başladığımızdan bu yana hep erkek hissediyordum doğru çıktı:KK25: Darısı sana, sende en kısa zamanda öğrenirsin inşallah:KK36:
inşallah canım ben de öğrenmek istiyorum bi an önce ama sadece meraktan kız erkek tabi ki önemi yok ona göre isim arayışlarına ve alışverişe başlayayım diyorum :):) cuma günü kontrolüm var belki söyler doktor :) herkes bana da söylüyo anne hissedermiş diye sende bu kanıyı doğrulamış oldun demek ki :):)

Sag

Sagol canım allah hepimizin yavrularını korusun kız erkek farketmez onların nefesi yeter bize iyi olduklarınj bilmek en güzeli.. yakında hareketlerini hissederiz inşallah ben asıl onu bekliyorum

Ayy evet canım bende merakla hareketlerini bekliyorum. senin ikiz olduğu için sen daha erken hissedersin :KK66: Neler hissettiğini bize de anlatırsın:KK54:

Kizlar oglusum olacak. Dun netlesti artik.kiz cok istemistik hatta adi bile hazirdi.tesellimiz saglikli olmasi sukur.geri kalan 5 ayda da alisiriz artik erkek fikrine :)

Gözün aydın canım. Sağlıklı olsunlar, mutlu huzurlu bebek olsunlarda kız erkek fark etmez. Benimde oğlum olacak :KK46:

Günaydın kızlar:KK73:
Benim Karnım ın sağında solunda batma şeklinde ağrı oluyor acaba hareket mi ediyor yoksa başka birşey mi anlamadım:-)
aynısı bende oluyo daha bugün geldik kontrolden herşey yolunda galiba hareket ettiğinden ve birde rahim büyüdüğünden kaslar geriliyomuş ondan da sancı yapıyomuş bizimde bugün ikili test yapıldı ense kalınlığı 0.8 çıktı doktor çok iyi değer dedi kan tahlilide haftaya çıkıcak cinsiyetini biz öğrenemedik 1 ay sonraya randevu verdi doktor o zaman kesin söylerim dedi :KK68:

aynısı bende oluyo daha bugün geldik kontrolden herşey yolunda galiba hareket ettiğinden ve birde rahim büyüdüğünden kaslar geriliyomuş ondan da sancı yapıyomuş bizimde bugün ikili test yapıldı ense kalınlığı 0.8 çıktı doktor çok iyi değer dedi kan tahlilide haftaya çıkıcak cinsiyetini biz öğrenemedik 1 ay sonraya randevu verdi doktor o zaman kesin söylerim dedi :KK68:

Maşallah canım. İki testinde güzel çıkacak inşallah. Bizim doktorda bir sonraki kontrole bırakacaktı ama sıkıştırınca söyledi:KK54: Bizimde bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra.

Maşallah canım. İki testinde güzel çıkacak inşallah. Bizim doktorda bir sonraki kontrole bırakacaktı ama sıkıştırınca söyledi:KK54: Bizimde bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra.
şimdi 1 ay özlicez :KK68:

merhaba canım,
diğer topikten hatırlarsın beni :)
bende şimdilik tüp bebek doktoruma gidiyorum, herhalde 2-3 aylık olana kadar ona giderim, çünkü şuanda bizi en iyisi o bilir. yinede aklımda bi isim var ama şimdilik tüp bebek doktorumdayım canım. inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi. sana da hayırlı olsun diyeyim.

çok teşekkürler cnm. ben de zaten en erken kalp atışını duyana kadar tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum. sonrasında adını internetten çok sık duyduğum ebru saraça başlamayı düşünüyorum ama kısmet tabi. hele şu riskli günleri bir atlatalım;) sana da şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum cnm.

inşallah canım ben de öğrenmek istiyorum bi an önce ama sadece meraktan kız erkek tabi ki önemi yok ona göre isim arayışlarına ve alışverişe başlayayım diyorum :):) cuma günü kontrolüm var belki söyler doktor :) herkes bana da söylüyo anne hissedermiş diye sende bu kanıyı doğrulamış oldun demek ki :):)
Bende ultrasyonda ilk gördüğümde 7 haftalikti ve eşime erkek buuuu demiştim :) dogru çıktı hissediyoruz galibaaaa :)

Back