Canim cok tsk ederim. Son iki haftadir erkek gibi duruyo diyordu zaten.insallah sende ogrenirsin. Cinsiyeti onemli deil aslinda ama merak geciyo iste. Iki tane ara renk yelek yapmistim. Artik erkel renklerine yonelcem :) ama esim bi kac saatte zor kabullendi oglu olacagini :) saskin kocam ya. Kiz daha cok istiyordu herkesin aksine :)Ayy canım maşallah oğlan anası olacaksın demekben daha ogrenemedim erken diyorlar malesef senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim surme bence. Ben jel deil fitil kullanmistim birakali cook oldu ama hala kasintim ve asiri akintim var. Dr kotu koku yoksa sorun deil kasina kasina idare ediyorum kac haftadir :) :) :)Ya bisi sorucam jelden galiba tahris olsum kasintim var cok krem yada talk pudra falan sursem olurmuki
Bende fitil kullanıyordum kasıntım oldu hatta gece uyandıran bi kasıntıydı. Doktor fitili kesti 12 gündür iğne oluyorum inan daha yeni yeni rahatlıyorum... Tamamen gectiğinde tekrar fitile dönecekmişim.. Popom çok ağrıyo ama inan kaşıntıdansa bu agrıyı çrkmeyi tercih ediyorumYa bisi sorucam jelden galiba tahris olsum kasintim var cok krem yada talk pudra falan sursem olurmuki
Haftaya bende soyleyim bakayim valla pudra surdum biraa bakalim kurutur belki insallahBende fitil kullanıyordum kasıntım oldu hatta gece uyandıran bi kasıntıydı. Doktor fitili kesti 12 gündür iğne oluyorum inan daha yeni yeni rahatlıyorum... Tamamen gectiğinde tekrar fitile dönecekmişim.. Popom çok ağrıyo ama inan kaşıntıdansa bu agrıyı çrkmeyi tercih ediyorum
Bana alerji olmuşsun dedi krem verdi internette sirkeli pamukla silin diye bi yazı okudum ama evde sirke yoktu yapmadım çok geçmiş olsun canımHaftaya bende soyleyim bakayim valla pudra surdum biraa bakalim kurutur belki insallah
Evet sağlıklı olsun yeter :) ama insan merak ediyor annem kazak örecek onu bekliyor soruyor :)Canim cok tsk ederim. Son iki haftadir erkek gibi duruyo diyordu zaten.insallah sende ogrenirsin. Cinsiyeti onemli deil aslinda ama merak geciyo iste. Iki tane ara renk yelek yapmistim. Artik erkel renklerine yonelcem :) ama esim bi kac saatte zor kabullendi oglu olacagini :) saskin kocam ya. Kiz daha cok istiyordu herkesin aksine :)
iki kızın varsa sigortalsın, hayatta ortada kalmazsın.Canim cok tsk ederim. Son iki haftadir erkek gibi duruyo diyordu zaten.insallah sende ogrenirsin. Cinsiyeti onemli deil aslinda ama merak geciyo iste. Iki tane ara renk yelek yapmistim. Artik erkel renklerine yonelcem :) ama esim bi kac saatte zor kabullendi oglu olacagini :) saskin kocam ya. Kiz daha cok istiyordu herkesin aksine :)
iki kızın varsa sigortalsın, hayatta ortada kalmazsın.
bir kız bir oğlansa bağ-kur'lusun, döner dolaşır kızın bakar.
iki oğlun varsa yeşil kartlısın. devlet bakarsa bakar, yoksa geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım dinlen biraz...herkese günaydın :) iki gündur yemekli misafirim vardı çok yorgun ve bitkinim karnim taş gibi oldu kalkıp kahvalti yapçak bile halim yokbelimde çok agrıyo ...
Gunaydın ama burasi yagmurlu ve hüzünlü...Birde pazar pazar acıkögretim sinavlarinda gorevli olup sabahin 6sında uyaniyorsan daha gicık ama yine bebeğimle saglikli olmak dünyanın en güzel duygusu...Gunesli bir pazar gününden Günaydın arkadaşlar
tesekkur ederim :) evet sanki biraz geriden gibiHayırlı olsun. Sonucunun bana göre normal. Zaten bir olumsuzluk gorseydi doktorun söylerdi. Yanlız normal yolla hamile kalan annelere kıyaslama durumunu çünkü tüp bebek hamileliğimde gelişmeler biraz geriden geliyor. Onun için insanın morali bozulabiliyor.
Ayy canım benim eşimde dün görevdeydi hiç sorma Allah size kolaylık versinGunaydın ama burasi yagmurlu ve hüzünlü...Birde pazar pazar acıkögretim sinavlarinda gorevli olup sabahin 6sında uyaniyorsan daha gicık ama yine bebeğimle saglikli olmak dünyanın en güzel duygusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?