• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben de dün kontroldeydim.ilk defa gramlarını öğrendik:))
birisi 147 gr. birisi 149 gr.haftalar ise 16+0 ve 16+2 gibi çıkıyor.ben 17.hafta içindeyim.:nazar::nazar:
senin bebişlere göre biraz düşükmüş benimkiler.:nazar::nazar:maşallah diyorum bütün bebeklerimize.
herşey yolunda dedi demekki normal değerlerde.

ben de çok korkuyorum ya. arada tek tük oldu ama yine uzak durmaya başladım korkumdan:)):KK23:

başka bi açıklaması olmadı mı?hcg seviyeleri nasıl bakılmadı mı?
aslında kese büyümüş.benim bildiğim günde 1.1. mm filan büyümesi lazım.
ben daha önce gelişmeyen gebelik geçirdim.o zaman araştırmıştım.benim kese 2 haftada hiç büyümedi.tedbiren bekledik.öyle alındı.kalp atışları için erken henüz.bence başka bir d.r a daha muayene ol ,hcg ne de bakılsın.

tebrikler cnaım.Allah tamamına erdirsin inş.

yarın özele randevu aldım gideceğim işte kan tahlili yapmadı bile zaten Bi daha da gitmem

Benim daha cok erken aslinda daha 5+2yim psikolojik sanirsm
Benim transferden sonra 9. Veya 10.gun bulanmaya baslamisti. Daha hamile oldugumu bile bilmiyordum :) bende psikolojik diye dusundum ama degilmis cnm. Bizimki erken bulananlardan ama rahatsiz olmuyorum hatta hosuma bile gidiyor :)

İkiliğim yok b
Ben riskli gebelik bölümünden devam edeceğim cuma sonuçla birlikte dosya actiracagim. O zaman gün verecek . Bu arada ben kartal lütfu Kırdar semiha şakır kadın doğum ve çocuk polikilinigine gidiyorum
en Zeytinburna gidiyorum ben aynı değilmiş pardon

umuts76, post: 38082221, member: 84114"bebeklerimin cinsiyetini öğrendim kızlarrrrr:))))))))
tahminim doğru çıktı.Allahın izni ile nasip olursa bir kız ve bir erkek bebeklerimiz:nazar::nazar::nazar:
:KK73::KK73::KK73:
kıpır kıpırlardı.zannedersin cimnastik yapıyolar.kollar bacaklar inip kalkıyor ters dönüyorlar filan.
bir bebekten farklı duygularmış gerçekten ikiz gebelik.
dr. baya uzun inceledi.
kol-bacaklar,karın çapı -kafa çapı gibi ölçümler yaptı.
çok şükür binlerce şükür bugünümüze.inş.sağlıkları daim olur benimkilerle birlikte cümlemizin.
3 lü test yaptırmayacağım dedi,ikili test gayet normal çıktığı için gerek yok dedi.sonuçta 3 lü testin duyarlılığı daha az dedi.tamam dedik.
20. hafta sonrasında da detaylı ultrasona gireceğiz.
bizden haberler bu kadar:))
İnsallah saglikla kucagina alirsin :) iki emriyo yerlestirdiler bana da insallah ikizdir senin gibi ne zaman ogreniriz ki

İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin

İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
Rabbim yardımcınız olsun sabır versin. Inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip eder rabbim

kaç haftalık
bana da 2 gün geriden geliyor dedi kürtaj dedi ama ben doktorumu değiştirdim bazen kalp atışı 2 buçuk aylıkken duyulduguda oluyo kanaman varmı şimdi
7+5deyiz canım bugün ama ultrasonda ne kadar geriden geliyo bilmiyorum kanamam yok ilaçlardan belkide bugün bıraktım ilaçları

İnşallah kaç yaşındasın kaçıncı denemen
bende 6+1 hamileliği m
25 yaşındayım canım ilk denemem daha önce doğal yolla 2 gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu ve bu yüzden düştüğünü söylediler onun için gittik tüp bebek yaptırdık 6tane embriyoyu kromozom incelemesine gönderdik 1tanesi sağlıklı geldi onuda koyduk sağlıklı rahim sağlıklı bebek bu sefer Allahın izniyle olucak dedim ama olmadı senin peki?

25 yaşındayım canım ilk denemem daha önce doğal yolla 2 gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu ve bu yüzden düştüğünü söylediler onun için gittik tüp bebek yaptırdık 6tane embriyoyu kromozom incelemesine gönderdik 1tanesi sağlıklı geldi onuda koyduk sağlıklı rahim sağlıklı bebek bu sefer Allahın izniyle olucak dedim ama olmadı senin peki?

bendde 19 yaşındayım ilk denemem eşim de sperm az bendede yumurtalar tembel o yüzden 14 aylık evliyim

Back