2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

zeymuran0 canim mesajlarini yeni gordum. Tesekkur ederim. Ben bosuna kuruntu yaptim demekki. Sevindim
ayrica cinsiyetlerine. Masallah senin kuzulat gostermis benim ki cok utangacti.18. Haftamizi bekliyoz bir kiz bir oglan olmasina da ayrica sevindim. Darisi basima insallah

Maşallah canım çok sevindim sırada üçlü test var bakalım:)

Ayy hadi masallah.allah nazardan korusun.saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah.cok guzel ya.hem kiz cocuk hem erkek cocuk sevgisi kilolarida iyi.sen benimkilere bakma canim ben kendim iriyim zaten.cocuklarim nasil ufak olsun

Ayy hadi masallah.allah nazardan korusun.saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah.cok guzel ya.hem kiz cocuk hem erkek cocuk sevgisi kilolarida iyi.sen benimkilere bakma canim ben kendim iriyim zaten.cocuklarim nasil ufak olsun
amin canım cümlemizinkini inşallah.
valla ben de iriyimdir biraz canım.kilo fazlam var epey.tedavide de aldım.hızla da alıyorum halen.:))

Sağol canım eweeet bana hareket çekiyordu. Dr karnimi durtuyor oda zıplıyor ayyy çok acayip :)

Ayy çok güzel değilmi Benimde doktor karnımı titretmişti, hemen arkasını dönmüştü. Öyle olunca bende güldüm, bu sefer gülmemle göbeğim hareket etti ve yine dönmüştü. Çok garip bir o kadarda güzel bir duygu değilmi? Şimdi onu hep görmek isteyeceksin

Maşallah canım. Çok sevindim iyi olmalarına. Bir erkek bir kız süper valla

Allah nazardan saklasın

Evet canım çok güzel bir duygu Rabbim tüm isteyenlere bugünleri nasip etsin. Ben zaten ilk günden beri hep görmek onun geliştiğini bilmek istiyorum. :) her yeri belli burnu gözü ağızı göbüşü .. bir şeyini göstermedi amaaa şaka biyana sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum

Canımtestlerimizi aynı yerde yaptırıyoruz benim kan riskli çıkmıştı hatırlarsan ben pek takmıyorum açıkçası 3 lü testi ekliyorumm sana hangi tarihi verdiler ???
Ben riskli gebelik bölümünden devam edeceğim cuma sonuçla birlikte dosya actiracagim. O zaman gün verecek . Bu arada ben kartal lütfu Kırdar semiha şakır kadın doğum ve çocuk polikilinigine gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…