• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

yo hayır dış gebelik değilse bekledikleri kadar gelişmemiş öyle diyo senin 6 haftalıkken kaç mm di araştırdığım kadarıyla benim gayet iyi​
Benim 5 haftaliken 4 mm idi 2 hafta sonra kalp atışını duydum canım acele etme başka bir doktora git. Kan değerlerinde ki artış nasıldı peki ?

yo hayır dış gebelik değilse bekledikleri kadar gelişmemiş öyle diyo senin 6 haftalıkken kaç mm di araştırdığım kadarıyla benim gayet iyi​
Benim 5 haftaliken 4 mm idi 2 hafta sonra kalp atışını duydum canım acele etme başka bir doktora git. Kan değerlerinde ki artış nasıldı peki ?

o zaman benimde iyi ya demi kan değerine bakmadı yarın baktırcam Allah nasip ederse

bugün tam 6 haftalık ve 6.3 mm tüp bebek merkezindeki doktora gittim işte o dedi kürtaj diye yarın başka Bi doktorada gideceğim ama korkuyorum sinirlerim çok bozuldu
canım kalp atımı yoksa drlar 8. haftaya kadar kürtaj için bekliyorlar canım acele etme :) başka dra da git için rahatlasın :) inşallah hayırlısı ile beveğin sağlıklıdır ve sağlıkla büyütürsün inşallah :)

canım kalp atımı yoksa drlar 8. haftaya kadar kürtaj için bekliyorlar canım acele etme :) başka dra da git için rahatlasın :) inşallah hayırlısı ile beveğin sağlıklıdır ve sağlıkla büyütürsün inşallah :)

İnşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur

Hanimlar bu arada benim mide bulantilarim gecmisti ama iki gundur yine basladi. Ne olacak boyle anlamadim ben. Haftasi ileri olanlar sizde durumlar nasil.

Bir de dr. 12. Haftadan sonra bebegin boyu degil grami onemli dedi gramini olctu ama bize soylemeyi unuttu o ara baska bisey sormus bulundum. Ben 16. Haftadayim. Sizin kuzular kac gram fikir edinelim​
Canim ben gecen hafta gittigimde ki galiba senin su anki halin gibiydim biri 180 gr.biri 175 gr.di.seninkilerde bu civarlardadir galiba
ben de dün kontroldeydim.ilk defa gramlarını öğrendik:))
birisi 147 gr. birisi 149 gr.haftalar ise 16+0 ve 16+2 gibi çıkıyor.ben 17.hafta içindeyim.:nazar::nazar:
senin bebişlere göre biraz düşükmüş benimkiler.:nazar::nazar:maşallah diyorum bütün bebeklerimize.
herşey yolunda dedi demekki normal değerlerde.

Kızlar ilişkiden kaçının. . :eek: Gecende eşimle bi kaçamak yapalım dedik .. tak dustan sonra kan geldi.. tövbe bi daha yapmam orgazm olmak iyi gelmiyor“:KK23:
ben de çok korkuyorum ya. arada tek tük oldu ama yine uzak durmaya başladım korkumdan:)):KK23:
Kızlar ben bugün tekrar kesemi görmeye gittim cumartesi gittiğimde 3.4 mm di bugün tekrar kontrol etti 6.3 dedi bu arada hamileliği m tam 6 haftalık doktor dedi gelişmiyo gel cuma günü kürtaj yapalım ben hiç bişey anlamadım kanamamda yok hiç olmadı da Bi fikriniz var mı sizce kese boyu çok mu kotu bide kalp atışları henüz yok ondan mı
başka bi açıklaması olmadı mı?hcg seviyeleri nasıl bakılmadı mı?
aslında kese büyümüş.benim bildiğim günde 1.1. mm filan büyümesi lazım.
ben daha önce gelişmeyen gebelik geçirdim.o zaman araştırmıştım.benim kese 2 haftada hiç büyümedi.tedbiren bekledik.öyle alındı.kalp atışları için erken henüz.bence başka bir d.r a daha muayene ol ,hcg ne de bakılsın.
Evet cok şükür hayirli haberi aldik :) uç asilama ve ikinci tüp bebek denememin sonucu :) Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :)
tebrikler cnaım.Allah tamamına erdirsin inş.

veee bebeklerimin cinsiyetini öğrendim kızlarrrrr:))))))))
tahminim doğru çıktı.Allahın izni ile nasip olursa bir kız ve bir erkek bebeklerimiz:nazar::nazar::nazar:
:KK73::KK73::KK73:
kıpır kıpırlardı.zannedersin cimnastik yapıyolar.kollar bacaklar inip kalkıyor ters dönüyorlar filan.
bir bebekten farklı duygularmış gerçekten ikiz gebelik.
dr. baya uzun inceledi.
kol-bacaklar,karın çapı -kafa çapı gibi ölçümler yaptı.
çok şükür binlerce şükür bugünümüze.inş.sağlıkları daim olur benimkilerle birlikte cümlemizin.
3 lü test yaptırmayacağım dedi,ikili test gayet normal çıktığı için gerek yok dedi.sonuçta 3 lü testin duyarlılığı daha az dedi.tamam dedik.
20. hafta sonrasında da detaylı ultrasona gireceğiz.
bizden haberler bu kadar:))

veee bebeklerimin cinsiyetini öğrendim kızlarrrrr:))))))))
tahminim doğru çıktı.Allahın izni ile nasip olursa bir kız ve bir erkek bebeklerimiz:nazar::nazar::nazar:
:KK73::KK73::KK73:
kıpır kıpırlardı.zannedersin cimnastik yapıyolar.kollar bacaklar inip kalkıyor ters dönüyorlar filan.
bir bebekten farklı duygularmış gerçekten ikiz gebelik.
dr. baya uzun inceledi.
kol-bacaklar,karın çapı -kafa çapı gibi ölçümler yaptı.
çok şükür binlerce şükür bugünümüze.inş.sağlıkları daim olur benimkilerle birlikte cümlemizin.
3 lü test yaptırmayacağım dedi,ikili test gayet normal çıktığı için gerek yok dedi.sonuçta 3 lü testin duyarlılığı daha az dedi.tamam dedik.
20. hafta sonrasında da detaylı ultrasona gireceğiz.
bizden haberler bu kadar:))
arkadaşım hayırlı olsun ne güzel haber bu sabah sabah :):) zaten ikiz gebeliklerde 3 lü tarama testi doğru sonuç vermiyor diye yapılmıyor diye biliyorum. Yerleri rahat tabi jimnastikte yaparlar keyif de yaparlar :) ne mutlu senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tekrar :) ben de geçen cuma ikili testi yaptırdım ölçümlerde sıkıntı çıkmadı ama az önce kan tahlili sonuçları için aradılar hastaneden doktor yaşınıza göre risk çok düşük çıktı ama ben kesin bişey söyleyemem sağlıklı bir bebektir diye dedi açıkcası biraz tedirgin oldum ama Allaha emanetiz artık inşallah benim bebeğim de sağlmıklıdır bana da dua et ..

arkadaşım hayırlı olsun ne güzel haber bu sabah sabah :):) zaten ikiz gebeliklerde 3 lü tarama testi doğru sonuç vermiyor diye yapılmıyor diye biliyorum. Yerleri rahat tabi jimnastikte yaparlar keyif de yaparlar :) ne mutlu senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tekrar :) ben de geçen cuma ikili testi yaptırdım ölçümlerde sıkıntı çıkmadı ama az önce kan tahlili sonuçları için aradılar hastaneden doktor yaşınıza göre risk çok düşük çıktı ama ben kesin bişey söyleyemem sağlıklı bir bebektir diye dedi açıkcası biraz tedirgin oldum ama Allaha emanetiz artık inşallah benim bebeğim de sağlmıklıdır bana da dua et ..
çok teşekkür ederim canım.
hareketlerini izlemek çok hoştu gerçekten.:))
aynı şeyi benim dr.um da söyledi.
bu tesler en nihayetinde matematiksel hesaplamalar.
kan değerleri ve bebk ile ilgili ölçümlerin istatiksel olarak karşılaştırılmasına dayalı.
benim yaş riskim çok yüksek olduğu için açıklama yaptı d.r
diğer değerlerin çok normal,sadece yaşa bakmanın bi anlamı yok dedi.
ama tabi bu bebeklerin % 100 sağlıklı olduğu anlamına gelmez dedi.
seninki de benzer açıklamalar yapmış ama risk düşüklüğüne karşın.
kısacası dr. lar da suçlanmaktan korktukları için tabi ki açık kapı bırakarak konuşuyorlar.
doğrusunu söylüyorlar.
Allaha emanetler artık.sen de içini ferah tut canım.
bak dedim ya benim yaş riskim çok yüksek ama dr. a itimat ediyorum.etmesek ne yapacağız.
ikizlerde amniyosentez riskliymiş.kolay kolay yapmam dedi.
inşallah senin de hepimizin de bebekleri tastamam sağlıklı olurlar.Allah onların herbir hücresine her bir zerresine sağlık versin inşallah.sağlıkla büyüsünler.daha çook yolumuz var önümüzde..

Back