2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bende ikizlerime hamileyim kızlar ama benim doktorum ikili istemedi ben hiç test yaptirmadim bu konuda sadece amerikaya gönderilen bi testten bahsetti onuda bize bıraktı o konuda karar verebilmis degiliz henüz ense kalinliklari 1.2 çıkmıştı ikisininde iyi demişti ne yapmak lazım bilemedim şimdi

dr. dan dr. a değişiyor bu testler.
kimi dr. ikili test ikizlerde bişey ifade etmiyor diyor .
kimisi de benimki gibi,kan değerlerini öenmsediği içni yaptırıyor.
sanırım kendilerince yorumluyorlar.
dün o testleri ben de sordum.çok istisna durumlarda öneriyorum dedi.çünkü çok pahalı,rutinde uygulanabilecek bir test değil dedi.
2750 tl miş.
ense kalınlıkları iyi çıkmış.
hepimiz kendi dr. larımız ne derse onu yaptırıyoruz bir yerde.
ikili yaptırmayıp 3 lü isteneneler de var sanırım aramızda,ikiz olanların tabi.
bende de tam tersi oldu.
3 lü test için de dedi dr. un?

aynen canım.. zaten doktorlarımıza güvenip bu yola çıktık itimat etmek gerekiyor gerçekten.. içimi rahatlattı ama söylediklerin epey tedirgin olmuştum amniyosentez yaptırmayı bile düşündüm aslında eşimin abisinin 5 tane çocuğu özürlü olmuştu diye biraz tedirgin olmuştum ama vazgeçtim arkadaşlada konuştuk, şimdi senin yazdıklarında içimi rahatlattı gerçekten çok teşekkür ederim. Allahtan ne gelirse kabulümüz zaten kader kısmet biraz bu işler. ama Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah..

hiçbirimizi sınamasın inşallah evlatlarımızla.
hayattaki en büyük acının bu olduğunu düşünüyorum lizz cim.
eşinin abisinin çocuklarına da çok üzüldüm.akraba evliliği var mı?acaba ne ki genetik tanıları.?
onların durumunu net olarak biliyor isen kendinizle bağdaştırıp ta üzülme boş yere.
dediğim gibi Allaha emanetler bebeklerimiz.
ben de amniyosentezi kesin yaptırırım filan diyordum ama dr. riskli deyince ve diğer değerlerin iyi deyince üzerinde durmadım artık.

evet canım onların ki akraba evlililiği ve tanıyı Fransada koyabilmişler buradaki hiçbir doktor anlayamamış. ikisinin genleri birleştiğinde onrtaya çıkan genetik bir hastalıkmış ama bizi etkilemez sanırım. evet amniyosentezin riskinden banada bahsetti doktorum zaten ultrason kontrolünden biliyolar ense kalınlğı burun kemiği bunlar da önemliymiş. bende yaptırmıycam artık ikili, üçlü ve amniyosentez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Canim ben bir defa hareketlerini gördüm dr gösteriyor ama hareket etmiyor yatiyorlar sanki acaba hızlıca bakip aleti bekletmedigi icinmi hareketkerini goremiyoruz

Maşallah sizeee çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canim ben bir defa hareketlerini gördüm dr gösteriyor ama hareket etmiyor yatiyorlar sanki acaba hızlıca bakip aleti bekletmedigi icinmi hareketkerini goremiyoruz
Bende bir önceki muayenede tam anlayamamıştım.Yani senin haftalar civarı.
Ama artık biraz daha büyümüş oldukları için hareketleri biz de seçebiliyoruz.Hızlıca bakıyorsa zaten sen yakalayamazssın.İleride daha net göreceksin endişelenme:))
Kızlar Günaydın ikili test yapıldı. Ense 1.4 CRL 61.7 iyi dedi doktor. Kıpır kıpırdı velet :) kan sonucu cuma çıkacak. ..
maşallah canım
demek seninki de jimnastikteydi:))

Arkadaşlar bende ikili testi yaptırmadim allah göstermesin sıkıntı çıkarsa da aldırmayi düşünmüyordum onun için yaptırmadim tedavisi yokmuş sonuçta iki karar var dedi Dr ya aldırma k ya aldırmamak. Bizim bi tanıdığımız in bir çocuğu vardı karnındaki ni test sonuçlarından dolayi aldırdı suan sağlam çocuğu da menenjit geçirdi suan o hasta . Rabbim nasıl nasip ederse ona isyan edecek halimiz yok

Kızlar Günaydın ikili test yapıldı. Ense 1.4 CRL 61.7 iyi dedi doktor. Kıpır kıpırdı velet :) kan sonucu cuma çıkacak. ..
Cnmmm cook sevindimm bebise gordunmu ne guzel haberler aldim bakar bakmaz bakalim bana ne gun verecek bugun tam 11 haftalik olduk :)

Canm bende istemedim yaptirmayi ayni dusunuyoruz burada diger arkadaslarda esim dedi yaptiralim bilelim diye yoksa bende istemiyodum

Canm bende istemedim yaptirmayi ayni dusunuyoruz burada diger arkadaslarda esim dedi yaptiralim bilelim diye yoksa bende istemiyodum
Ben çok kafaya takan bir insanım cnm esimde yaptırayim sadece öğrenme maksatlı dedi fakat ben allah göstermesin olduda birsey çıktı dedim geriye kalan en mutlu altı ayımi zehir edemem dedim onun için yaptırmadim cnm

Sağol canım eweeet bana hareket çekiyordu. Dr karnimi durtuyor oda zıplıyor ayyy çok acayip :)

Sağol canım eweeet bana hareket çekiyordu. Dr karnimi durtuyor oda zıplıyor ayyy çok acayip :)

yaramaza bak hele sen :):) maaşallah arkadaşım çok sevindim senin adına :):) ne egüzel haberleralıyoruz bu aralar maaşallah devamı gelsin inşallah
:):)

Sağol canım benim :) senin nasıl çıktı
canım doktor risk yok dedi ense kalınlığı falan iyi çıkmış ama doktor ilerisi için kesin bişey diyemem demis biz de tahlil sonucunu esimin bi arkadaşı var kadın doğumcu ona gösterdik bu sonuçlara göre sıkıntı yok gayet güzel demiş içim rahatladı benim de biraz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…