2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

keseme baktı 4- 5haftalık dedi ama aslında 6. hafta içindeyim moralim bozuldu. kan tahlili verdim yarın çıkçak sonucum
sat a göre hesaplanan hafta ne ki?4-5 haftalık yerine net bi hesaplama vermeliydi.
gebeliğin henüz en başındasın.öyle olur mu 4-5 haftalık diye kabaca bi izah.
1 gün bile farkediyor sonuçta kesehergün hızlıca büyüyor.
sat a göre 6. hafta içindeysen 5 haftayı bitirdiğin için kese 5 haftalık gözükecektir.
5+0 da n 5+6 ya kadar.ultrason çıktısında da yazar zaten.
moralini de bozma hemen.bi bekle bakalım sonuçlarını .

günaydınnn tatlı annelerr
kızlar utanarak bişey sormam lazım sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? doktorum 20. haftadan sonra olmasın dedi. Biz zaten bu tüp bebek serüvenine başladığımız zamandan beri hiç olmamıştı bende 3 ayımı doldurmuş olmanın verdiği güvenle bir kez denedim. Hiç agrı sızı yasamadım ama tedirgin oldum. Eşim istememişti aslında ama cok ara vermek ne kadar doğru bilemiyorum.
günaydınnn tatlı annelerr
kızlar utanarak bişey sormam lazım sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? doktorum 20. haftadan sonra olmasın dedi. Biz zaten bu tüp bebek serüvenine başladığımız zamandan beri hiç olmamıştı bende 3 ayımı doldurmuş olmanın verdiği güvenle bir kez denedim. Hiç agrı sızı yasamadım ama tedirgin oldum. Eşim istememişti aslında ama cok ara vermek ne kadar doğru bilemiyorum.​
Canım bende dr a sordum 12.haftaya kadar bekleyin dedi 12.hafta bitti koruyoruz ve tekrar sormayada utaniyorum:)

daha önce de yazmıştım sanırım senin bu soruna:))
oluyor benzer şekilde.bazen aniden bıçak saplanmış gibi oluyor.
bacaklarıma vuran ağrılarım var benim de.
işyerinde uzun süre sabit hareketsiz oturmak ta yapıyor farkettim.
karnımda ve kasıklarımda hissediyorum ara ara.
ancak ilk gebeliğimde de yaşadığım için fazlaca garipsemiyorum.
ama ikiz olduğu için biraz daha fazla çekeceğiz belli ki bu ağrıları.
ayrıca ben de son 10 günde epey farkettim kilo ve göbek olarak:))​
Ay evet hatirladim tesekkur ederim. Ya niye bilmiyorum topigin basindan beri seni armyy le karsitiriyorum. Kusura bakma

valla ben en son ne zamandı unuttum ayın 12 sinde kontrolüm var gerekiyorsa elime ip bağlayıp soracağım:)

Gunaydiiin anneleer :) :) :) hersey degismis yazi butonundaa ben hala smiley secemiyorum kiz C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
Bilemiyorum canım siteye bir haller oldu. .. bende anlamış değilim

Karmakarisik oldu :) dun ben lcw dan hamile pantolonu aldim artik normal pantolonlar da nefes alamiyorum :)

Gunaydiiin anneleer :) :) :) hersey degismis yazi butonundaa ben hala smiley secemiyorum kiz C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
Bilemiyorum canım siteye bir haller oldu. .. bende anlamış değilim

Karmakarisik oldu :) dun ben lcw dan hamile pantolonu aldim artik normal pantolonlar da nefes alamiyorum :)​
Bende aldım 9. Haftada :) eşofman almayı düşünüyorum ne giysem evde belimi sıkıyor gibi geliyor.. yarın ikili teste gidiyorum inşallah güzel çıkar

İnternettende guzel bi site var oradan da badiler sipariş ediyorum ben uygun esofmanda alicam bakalim hadi hayirli haberlerini merakla bekliyorum cnm 13 araliktada bizim ikili test cinsiyeti ogrencekmisin peki :)@cantan3m

İnternettende guzel bi site var oradan da badiler sipariş ediyorum ben uygun esofmanda alicam bakalim hadi hayirli haberlerini merakla bekliyorum cnm 13 araliktada bizim ikili test cinsiyeti ogrencekmisin peki :)@cantan3m​
Iyi canım hamileliğin tadını çıkaralım bilmiyorum ki erken dedi perşembe günü gittiğimde sağlıklı olsunda. . Farketmez kayın validem Rüyasında erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyaları da çıkıyor hayırlar olsun :)

İnternettende guzel bi site var oradan da badiler sipariş ediyorum ben uygun esofmanda alicam bakalim hadi hayirli haberlerini merakla bekliyorum cnm 13 araliktada bizim ikili test cinsiyeti ogrencekmisin peki :)@cantan3m​
Iyi canım hamileliğin tadını çıkaralım bilmiyorum ki erken dedi perşembe günü gittiğimde sağlıklı olsunda. . Farketmez kayın validem Rüyasında erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyaları da çıkıyor hayırlar olsun :)​
Hayirlisi olsun arkadasiim inss :) ikili test ucreti ne kadar benim 275 tl mis ve 11 araliga verdi randevu esimin dogum gunu ogunde inss gusel seyler duyariz :)

Iyi canım hamileliğin tadını çıkaralım bilmiyorum ki erken dedi perşembe günü gittiğimde sağlıklı olsunda. . Farketmez kayın validem Rüyasında erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyaları da çıkıyor hayırlar olsun :)​
Hayirlisi olsun arkadasiim inss :) ikili test ucreti ne kadar benim 275 tl mis ve 11 araliga verdi randevu esimin dogum gunu ogunde inss gusel seyler duyariz :)​
Valla ben Semiha Şakir kadın doğum hastanesine gidiyorum ücret yok sigorta karşılıyor kontrole özele gidiyorum :)

Hayirlisi olsun arkadasiim inss :) ikili test ucreti ne kadar benim 275 tl mis ve 11 araliga verdi randevu esimin dogum gunu ogunde inss gusel seyler duyariz :)​
Valla ben Semiha Şakir kadın doğum hastanesine gidiyorum ücret yok sigorta karşılıyor kontrole özele gidiyorum :)​

Cok iyiymis :) bizimki cmt si gunu ikili teste gun verince bisey diyemedim aslinda bende sigortada yaptirabilirdim ama ilk gittim bu dr a nasil olurdu bilemedim sence nasil olur bende yapabilirmiyim oyle bende yakinim semiha sakire tup icinde orada rapor cikarmistim :) bedavaya yaptirmak varken niye para verelim

Valla ben Semiha Şakir kadın doğum hastanesine gidiyorum ücret yok sigorta karşılıyor kontrole özele gidiyorum :)​

Cok iyiymis :) bizimki cmt si gunu ikili teste gun verince bisey diyemedim aslinda bende sigortada yaptirabilirdim ama ilk gittim bu dr a nasil olurdu bilemedim sence nasil olur bende yapabilirmiyim oyle bende yakinim semiha sakire tup icinde orada rapor cikarmistim :) bedavaya yaptirmak varken niye para verelim​
Yani neden para verelim. . ? Bence sende orda takipte ol dosya aciyorlar. Ve benim için dediki ordaki doktor sen tüp bebek hamilesisin. . Bizim için kıymetli gebelik dedi ve ayrı bölümden dosya actiracagim yarın. . Riskli olduğu için. Sende orada yaptir ve burada devam etmek istiyorum de. Seni her test zamanı çağıracaklar gün verecekler. . Özele de git kontrol için testlere para verme

canım bende ikiz gebelik yaşıyorum doktorum 20. haftadan sonra olmasın deyince biz zaten transferden sonra hiç olmadı dedik güldü. Riskli bir durumum yok çok şükür inş hep de böyle devam eder.
Evet kadınlık hormonlarımız arttı sanırım haha

bizde 10 haftlaık falandı denedik ama çok temkinli oldu. Bi daha denemedik korkuyoruz ya bişey olursa diye ama bilemiyorum doktorum yasaklamamıştı
canım evet bende bir daha denemem sanırım zararı yok ama sonrasında tedirgin oldum
eşim zaten istemiyor o benden daha hassas bu konuda transferden önce olmuştu en son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…