evet canım rahim kasılmalarından dolayı önerilmiyolar sanırım ama ilişkide dikkatli olundukça sorun olcagını sanmıyorum. hamileyiz hasta değiliz yani dediğin gibigünaydın canım.... bu konuyu ben de sormuştum kimisi zararlı dedi, kimisi zararı yok dedi, doktorumda 3. aya kadar tavsiye etmiyoruz dedi. Normal hamileliklerde de doktorlar ilk 3 ay ve son 3 ay tavsiye etmiyolar düşük ve erken doğum riskine karşı galiba. ama kasılmalardan korkuyoruz galiba yoksa bebeğe hiçbir şekilde herhangi bir şeyin ulaşamayacağını biliyoruz, hatta ben hala alttan muayene oluyorum en son gittiğimde doktor bebek hareket etsin diye ultrason cihazını salladı sağa sola ve rahatsız oldu sıpa yer değiştirdi :):) zaten bebeği koruyan zar da kolay kolay yırtılacak bişey değilmiş yani bence ilk aylarda da bi zararı yok aslında sadece tedbir amaçlı bence tavsiye etmiyorlar ama pozisyonlara dikkat ettiğimiz sürece bence bi sıkıntı yaşamayız, sonuçta hamileyiz çok şükür kötü bi rahatsızlığımız, hastalığımız yok... dediğin gibi zaten bu dönemde epey ara verdik
Kızlar ben bugün tekrar kesemi görmeye gittim cumartesi gittiğimde 3.4 mm di bugün tekrar kontrol etti 6.3 dedi bu arada hamileliği m tam 6 haftalık doktor dedi gelişmiyo gel cuma günü kürtaj yapalım ben hiç bişey anlamadım kanamamda yok hiç olmadı da Bi fikriniz var mı sizce kese boyu çok mu kotu bide kalp atışları henüz yok ondan mı
Nekadarlik oldu ve hic baska dr a gittinmi
Kızlar ben bugün tekrar kesemi görmeye gittim cumartesi gittiğimde 3.4 mm di bugün tekrar kontrol etti 6.3 dedi bu arada hamileliği m tam 6 haftalık doktor dedi gelişmiyo gel cuma günü kürtaj yapalım ben hiç bişey anlamadım kanamamda yok hiç olmadı da Bi fikriniz var mı sizce kese boyu çok mu kotu bide kalp atışları henüz yok ondan mıNiye böyle bişey dedi dış gebelik falan mı oldu ?
sat a göre hesaplanan hafta ne ki?4-5 haftalık yerine net bi hesaplama vermeliydi.bence de iyi bir doktor bulmam lazim.boyle kaba taslak olmaz bence de.teşekkür ederim
gebeliğin henüz en başındasın.öyle olur mu 4-5 haftalık diye kabaca bi izah.
1 gün bile farkediyor sonuçta kesehergün hızlıca büyüyor.
sat a göre 6. hafta içindeysen 5 haftayı bitirdiğin için kese 5 haftalık gözükecektir.
5+0 da n 5+6 ya kadar.ultrason çıktısında da yazar zaten.
moralini de bozma hemen.bi bekle bakalım sonuçlarını .
saol ilgilendiğin için zaten doktor aramaktayım bende inşallah iyi Bi doktor bulurum bu arada seninyapısı talıkken kaç mm dibenim daha cok 5+3 ama kese geride sanirim doktor lazim izmirde.birde kesenin boyu ne olursa olsun yapisi bozulmadigi surece aldirna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?