• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

nasıl ya? ne oldu?
Canim 9.cu hafta da gittim suyu az kesesi dar dedi Dr 10.cu hafta gittim normal dedi 10+4 kalbi durmuş 12+5 de kontrole diye gittim kalbi atmiyor dediler alacaz dediler 2 ihtimal var dedi Dr ya kendi genetiginde sorun vardı kendini zehirlendi dedi yada anneden bebeğe kan giden kordon takılı dedi dogsa engelli olabilirdi dediler tek tesellimiz bu zaten :(

Canim 9.cu hafta da gittim suyu az kesesi dar dedi Dr 10.cu hafta gittim normal dedi 10+4 kalbi durmuş 12+5 de kontrole diye gittim kalbi atmiyor dediler alacaz dediler 2 ihtimal var dedi Dr ya kendi genetiginde sorun vardı kendini zehirlendi dedi yada anneden bebeğe kan giden kordon takılı dedi dogsa engelli olabilirdi dediler tek tesellimiz bu zaten :KK43:
cok üzüldüm canım. ne denir ki bilemedim :(
inşaallah yakın zamanda yaşarsın bu mutluluğu sorunsuzca...

Canim 9.cu hafta da gittim suyu az kesesi dar dedi Dr 10.cu hafta gittim normal dedi 10+4 kalbi durmuş 12+5 de kontrole diye gittim kalbi atmiyor dediler alacaz dediler 2 ihtimal var dedi Dr ya kendi genetiginde sorun vardı kendini zehirlendi dedi yada anneden bebeğe kan giden kordon takılı dedi dogsa engelli olabilirdi dediler tek tesellimiz bu zaten :KK43:
canım allah başka acılar dertler yaşatmasın

Amin canım senin bebeğin ne durumda nasıl gidiyor bebesinle
iyi galiba hiç bir şey hissetmiyorum en son 12 hafta 4 günlüktü gitiğimde herşey güzel normal gelişiyor dedi ikili taramada normal çıkmış değerlerin güzel dedi aydan aya gideceğim artık konturollere baklım kısmet inşallah allah devamınıda nasip eder cümlesine de

Inşallah canım 1 tane dondurulmuş var onu dendenicez artık oda olmayacakmis gibi geliyor öyle hissediyorum :KK43:
canım genetik tahlillerini yaptır hem sen hem eşin ve faktör lere baktır pıhtılaşma dan dolayı sorun yaşamış olabilirsin
bende kandaki beyaz hücreler bazı hormonda yüksek bazı hormonda düşük çıktı ve bu nedenden dolayı da pıhtılaşma oluyormuş ve rahme sağlıklı kan gitmediği için bebekler tutunup gelişemiyormuş ve düşük oluyormuş dr um söyledi bana önce serum verdi kullandım kandaki hücreler düzelmeye başlayınca hemen tüp bebek denedik ve adetimle kan sulandırıcı kullanmaya başladım benimde 5 aşılama negatif ve 6. tüp bebek denemesi tutu çok şükür rabbime yanlış anlama bilgin olsun diye yazdım

iyi galiba hiç bir şey hissetmiyorum en son 12 hafta 4 günlüktü gitiğimde herşey güzel normal gelişiyor dedi ikili taramada normal çıkmış değerlerin güzel dedi aydan aya gideceğim artık konturollere baklım kısmet inşallah allah devamınıda nasip eder cümlesine de
Amin canım inşallah sorunsuz devam eder sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

canım genetik tahlillerini yaptır hem sen hem eşin ve faktör lere baktır pıhtılaşma dan dolayı sorun yaşamış olabilirsin
bende kandaki beyaz hücreler bazı hormonda yüksek bazı hormonda düşük çıktı ve bu nedenden dolayı da pıhtılaşma oluyormuş ve rahme sağlıklı kan gitmediği için bebekler tutunup gelişemiyormuş ve düşük oluyormuş dr um söyledi bana önce serum verdi kullandım kandaki hücreler düzelmeye başlayınca hemen tüp bebek denedik ve adetimle kan sulandırıcı kullanmaya başladım benimde 5 aşılama negatif ve 6. tüp bebek denemesi tutu çok şükür rabbime yanlış anlama bilgin olsun diye yazdım
Canim genetik araştırmayı es ve kadın üzerinde mi yapıyorlar ya aslında ilk defa böyle bişey yaşadık acemiyiz keşke bebeğin de genetigine baktirsaydik neyi vardı vermediler bize :(

Canim genetik araştırmayı es ve kadın üzerinde mi yapıyorlar ya aslında ilk defa böyle bişey yaşadık acemiyiz keşke bebeğin de genetigine baktirsaydik neyi vardı vermediler bize :KK43:
siz isteseydiniz verirlerdi ve tahlile gönderilirdi bebekte mi sorun sizde mi ortaya çıkardı acemilik kendi doktorun da söyleye bilirdi bunu sana tahlile gönderelim diye araştırma yapılırdı sonraki denemen de başarı şansın artardı ve ne yapılması gerektiği çıkardı ortaya tekrar denersen doktorunla iyi ce konuş her şeyi sor benim öncekilerde sorun yok sorun yok dediler bir düşüğüm oldu genetiği bozuk olduğundan ve bende düzgün sağlıklı kan dolaşımı olmadığı için bebek kendini geliştirememiş dediler geliş se bile engelli olurdu dediler bu sefer her şey yeniden yapıldı tahliller filan hata yurt dışına gönderdi doktorum emin olmak için allah herkesin yardımcısı olsun

siz isteseydiniz verirlerdi ve tahlile gönderilirdi bebekte mi sorun sizde mi ortaya çıkardı acemilik kendi doktorun da söyleye bilirdi bunu sana tahlile gönderelim diye araştırma yapılırdı sonraki denemen de başarı şansın artardı ve ne yapılması gerektiği çıkardı ortaya tekrar denersen doktorunla iyi ce konuş her şeyi sor benim öncekilerde sorun yok sorun yok dediler bir düşüğüm oldu genetiği bozuk olduğundan ve bende düzgün sağlıklı kan dolaşımı olmadığı için bebek kendini geliştirememiş dediler geliş se bile engelli olurdu dediler bu sefer her şey yeniden yapıldı tahliller filan hata yurt dışına gönderdi doktorum emin olmak için allah herkesin yardımcısı olsun
Canim bize bebeği alan Dr bişey söylemedi kendi Dr aradım hemşire çıktı yapılacak bişey yok dedi alındıktan sonra gelin görüşelim dediler öyle kaldı ilk defa olduğu için de bi bilgimiz yoktu

Merhabalar bende sizlerle durum hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Fazla mesajlaşma olmuş okumak gerçekten zor. İnşallah bu emeklerimizin sonucunda Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
amin inşallah canım cümlemize nasip etsin rabbim

Merhabalar bende sizlerle durum hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Fazla mesajlaşma olmuş okumak gerçekten zor. İnşallah bu emeklerimizin sonucunda Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
Merhaba canim.. senin dogum tarihin benimki ile ayni sayilir ben 25.7 hesapladjm.ama henuz doktor birsey demedi. Gecen cuma gittigimde minik bisey gorundu ama dis gebelik filan mi anlasilmiyormus henuz...sende durum ne? Ben persembe gidicem insallah

öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum sağlıklı bir şekilde kucağına almasını dilerim olmayanlarada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun arkadaşlar bende düşünüyorum tüp bebek ne kadara mal oluyo istanbul yardımcı olursanız sevinirim hem doktoruyla hemde fıyat .

Aynen dileklerine katılıyorum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizim 8 bini buldu. 5 bin 200 ü tüp bebek, 1300 ü dondurma, gerisi ilaç. Gerçi ilaç hala devam ediyo ama artık yazdırıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Back