• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

dr.una danışmadan iğne filan olma.
bana da sağlık ocağından dediler ki tetenozu 16. haftaya kadar olacaksın.
dr . a sorduğumda ise hayır kesinlikle 16. haftadan sonra olacaksın dedi.
bu sebeple kendi dr. una danışmadan sağlık ocağına güvenerek iğne filan yaptırma,eksik biliyorlar.
Cok sagol cnm bnm o zmn yarin vurduurmam bn doktorumla konusmadan bana ilk bas 17 hafta da dediler simdi de yarin cagiriyorlar cok sagol verdigin bilgi icin cnm

hoşbulduk canım...gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağıınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza heyecan içindeyim gördük duymayıda nasip eder Rabbim.

Eder inşallah. İnsan hep kendine dert edecek bişey buluyo. ama Allaha emanetler. öyle düşününce rahatlıyorum ben. Veren o. koruyacak olan da o. Allahın izniyle duyarsınız yakında. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle inş bende 2015 annesi olucam kasım 15 pozitifi gördüm 854 aralık 1de kontrolüm var inş bebeğimide görürüm kalp atışınıda duyarım sorunsuz bi şekilde geçiririz hamileliğimizi
Merhaba canım hoş geldin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

merhaba hanımlar 11+5 gebelik haftasında ikili tarama testi yaptırdım sonuçlardan anlayan varsa yorumlayabilirmisiniz doktorum değerler biraz yüksek dedi başka bir hastanede tekrar yaptırmayı düşünüyorum değerleri düşük olupta bebeği sağlıklı doğan varmı arkadaşlar çok perişan oldum çok üzülüyorum
papp-a değer: 1,23mlU düzeltilmiş mom: 0,71
fb-hcg:değer: 99ng ml düzeltilmiş mom: 2,34
riskler...
yaş riski 1:428
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:158
kombine trisomy 21 riski 1:966
trisomy 13/18+nt <1:10000
crl 51,6
nuchal translucency mom 0,51

öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum sağlıklı bir şekilde kucağına almasını dilerim olmayanlarada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun arkadaşlar bende düşünüyorum tüp bebek ne kadara mal oluyo istanbul yardımcı olursanız sevinirim hem doktoruyla hemde fıyat .

Back