Cnm anlamiyorum ben yaptirmadim ama hemen sikilma nolur bilen arkadaslarda bi yorumlarKombine risk 1:313
ben de geldim burdayım:) beta hcg:308 e2:1286 progesteron:>40.00 sonuçlarm nasıl
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende geldim :)) kalp sesini duyan arkadaşlar hangi hafta duydunuz şimdiden teşşekür ederim
hoşbulduk canım...gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağıınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza heyecan içindeyim gördük duymayıda nasip eder Rabbim.hoşgeldin... 6+6 da duyduk kalp sesini...
Benide tetenoz icin cagirdilar cnm ama 13 hafta erken diye biliyorm sorum olur mu ki cnm ondan korktumNe iğnesiymiş ki o merak ettim beni 4. ay bittiğinde çağıracaklar tetenoz için
Cok sagol cnm bnm o zmn yarin vurduurmam bn doktorumla konusmadan bana ilk bas 17 hafta da dediler simdi de yarin cagiriyorlar cok sagol verdigin bilgi icin cnmdr.una danışmadan iğne filan olma.
bana da sağlık ocağından dediler ki tetenozu 16. haftaya kadar olacaksın.
dr . a sorduğumda ise hayır kesinlikle 16. haftadan sonra olacaksın dedi.
bu sebeple kendi dr. una danışmadan sağlık ocağına güvenerek iğne filan yaptırma,eksik biliyorlar.
hoşbulduk canım...gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağıınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza heyecan içindeyim gördük duymayıda nasip eder Rabbim.
Hoş geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)hayırlı akşamlar arkadaşlar bende geldim :)) kalp sesini duyan arkadaşlar hangi hafta duydunuz şimdiden teşşekür ederim
Merhaba canım hoş geldin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle inş bende 2015 annesi olucam kasım 15 pozitifi gördüm 854 aralık 1de kontrolüm var inş bebeğimide görürüm kalp atışınıda duyarım sorunsuz bi şekilde geçiririz hamileliğimizi
Amin canım inşMerhaba canım hoş geldin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
hoşbulduk bitanem Allah razı olsun cümlemize inşallah nasip Rabbim...aminHoş geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Canim son adet tarihinin ilk gunune gore sat a gore yaniKızlar hamilelik haftanızı neye göre hesaplıyosunuz batınıza mı transfer tarihine göre mi doktora hiç sormadım kontrole gittiğimde inş heycandan unutmam sorarım bu defa
Son adet tarihine göre canımKızlar hamilelik haftanızı neye göre hesaplıyosunuz batınıza mı transfer tarihine göre mi doktora hiç sormadım kontrole gittiğimde inş heycandan unutmam sorarım bu defa
Canım nasılsın :)Canim son adet tarihinin ilk gunune gore sat a gore yani
İnternette tüp bebekle hamile kalanlar bebek transfer edildiğinde 15günlük oluyo ona göre hesaplanıyo diye yazıyoda ondan sordum benim sat 10 ekim transfer 1kasım 10 ekime göre hesaplıcam o zamanCanim son adet tarihinin ilk gunune gore sat a gore yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?