• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tatlim ya.cok haklisin bizler muhakkak endiselenecek birseyler buluyoruz.hatta bu ugurda hayatimizi zindana ceviriyoruz.ama unutma olcakla olcege engel olunmazmis.normalde senin degerin ilk basta duzenli artti(seninki 1.5 kat artti ki bu da normal)3.testten sonra hamilesin der bircok dr.ama sen surekli devam ediyorsun.test yaptikca geriliyorsun daha cok soru isaretleri ile doluyosun.kendini uzuyosun.bebisini uzuyosun.yapma artik.hayirlisi ile keseyi gormeyi ve ardindan kalp atisini duymayi bekle.kizin oluncada adini naz koy, bu gunlerini gulerek hatirla insallah:KK51::KK51:
demin hastaneden aradılar iyi değil dediler ilaçları bırak yada yarın tekrar test yaptır ultrasyon muayene ol sonra bakarız dediler umut kalmadı

Gunaydin tatli annisler beni yarin saglik ocagindan igne vurmak icin cagirdilar bu hftalarda igne vurulan war mi kizlar sizcede daha. Erken dgl mi igne icin
dr.una danışmadan iğne filan olma.
bana da sağlık ocağından dediler ki tetenozu 16. haftaya kadar olacaksın.
dr . a sorduğumda ise hayır kesinlikle 16. haftadan sonra olacaksın dedi.
bu sebeple kendi dr. una danışmadan sağlık ocağına güvenerek iğne filan yaptırma,eksik biliyorlar.

Kızlar günaydınn.... 6. Haftamdayım bir haftadır açık kahve akıntım var... Doktor kırmızıya dönmediği süre korkma dedi ama nasıl kormayım ki... Çoookkkk canım sıkılıyor bu duruma:KK43: bu konuda tecrübesi olan varmı?????
canım bende de cok az tortu şeklinde olmuştu transferin 3 . haftası. proluton depot vermişti doktorum. vuruldum geçti.

canım bende de cok az tortu şeklinde olmuştu transferin 3 . haftası. proluton depot vermişti doktorum. vuruldum geçti.
Transferden beri fitil kullanıyodum. Fitil tahriş etti bugun iğneye basladık 10 gün iğne vurulcam sonra fitile dönüş yapıcam. Belki bu sayede gecer... Dr korkma önemli diil kana dönüşürse sıkıntı diyo ama çok tedirginim. Zırt pırt tuvalete gidip kontrol ediyorum paranoyak oldum resmen:KK43:

Transferden beri fitil kullanıyodum. Fitil tahriş etti bugun iğneye basladık 10 gün iğne vurulcam sonra fitile dönüş yapıcam. Belki bu sayede gecer... Dr korkma önemli diil kana dönüşürse sıkıntı diyo ama çok tedirginim. Zırt pırt tuvalete gidip kontrol ediyorum paranoyak oldum resmen:KK43:
Canım doğru diyosun fitiller tahriş edebiliyor. ben günde iki defa kullanıyordum . şimdi sadece sabahları kullanıyorum ve çok şükür lekelenmem azaldı.

Kızlar günaydınn.... 6. Haftamdayım bir haftadır açık kahve akıntım var... Doktor kırmızıya dönmediği süre korkma dedi ama nasıl kormayım ki... Çoookkkk canım sıkılıyor bu duruma:KK43: bu konuda tecrübesi olan varmı?????
Cnm merhaba bende ayni sey yasadim 2 gun once cuma cumartesi avm gezmistim bide cok oksuryordum ondanmi diye de dusundum. Ilk gun sabah 7 gibi sulu pembe bisey geldi sonra devam etmedi. 2.gun cok islanarak uyandim camur gibi akintim vardi odum koptu diyebilirim ondan sonra bidaha olmadi cnm. dun dr gittim bende cok korkmustum dr.um da dedi kahve renginden korkma pembe olursa aspirini kesecez dedi buggun cok sukur temiz uyandim. Senin tum gunmu geliyor? Kafana fazla takma cok gecmis olsun cnm....

Cnm merhaba bende ayni sey yasadim 2 gun once cuma cumartesi avm gezmistim bide cok oksuryordum ondanmi diye de dusundum. Ilk gun sabah 7 gibi sulu pembe bisey geldi sonra devam etmedi. 2.gun cok islanarak uyandim camur gibi akintim vardi odum koptu diyebilirim ondan sonra bidaha olmadi cnm. dun dr gittim bende cok korkmustum dr.um da dedi kahve renginden korkma pembe olursa aspirini kesecez dedi buggun cok sukur temiz uyandim. Senin tum gunmu geliyor? Kafana fazla takma cok gecmis olsun cnm....
Öyle çok koyu değil benimki... Gün içindeki akıntımın rengi bembeyaz değil peceteyeçok çok açık kahve geliyor... Çok şükür kan değil ama insan korkuyor işte:(

Gunaydin tatli annisler beni yarin saglik ocagindan igne vurmak icin cagirdilar bu hftalarda igne vurulan war mi kizlar sizcede daha. Erken dgl mi igne icin
Cnm bende saglik ocagina kan testi icin gitmistim dr.um sana dosya acalim cunku 20. Haftadan sonra asilarin olacak demisti iyi arastir cnm hemen gidip yaptirma. Dun haberlerde sahte doktor olayi vardi allahim yaa kime guvenecegimizi sasirdik. Cnm iyice arastir derim optum....

Öyle çok koyu değil benimki... Gün içindeki akıntımın rengi bembeyaz değil peceteyeçok çok açık kahve geliyor... Çok şükür kan değil ama insan korkuyor işte:KK43:
O zmn bisey degil cnm :) zamanla gecer icerde bir can yasiyor yani :) halimize sukur cnm 9 ay sakir sakir kanamasi olan arkadasimi taniyorum bide onun psikolojisi zaten bidaha bebek yapmak istemiyor o psikolojiyi yasamamak icin. Allaha bin sukur... :) boyle hafif kahverengi kanamalar normalmis rahatla cnm bi off cek :)

ayy içime su serptin inşallah canım ya yüce rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öptüm çok

Size nacizane bir tavsiye..
Artık daha fazla tahlil yaptırmayın.. Ben 106,4'ten sonra bıraktım tahlili ve kesemizi gördük geçen cuma :) hala değerlerimi fln bilmiyorum :)

Size nacizane bir tavsiye..
Artık daha fazla tahlil yaptırmayın.. Ben 106,4'ten sonra bıraktım tahlili ve kesemizi gördük geçen cuma :) hala değerlerimi fln bilmiyorum :)
canım yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 106 trasferin kaçıncı günüydü kaçıncı gün embriyosu

demin hastaneden aradılar iyi değil dediler ilaçları bırak yada yarın tekrar test yaptır ultrasyon muayene ol sonra bakarız dediler umut kalmadı
Nasil yaaaa.ilaclari birakma lutfen. Ya biz ne artislar gorduk burada.lutfen ilaca devam et.belki gec belki zor tutunuyo umut vermek icin degil ama gercekten inaniyorum ben ya.senin artislarin hic kotu degildi hala da degil kimyasalda falan birak artmayi azaliyo deger.ultrasona n3 zaman gireceksin.

Nasil yaaaa.ilaclari birakma lutfen. Ya biz ne artislar gorduk burada.lutfen ilaca devam et.belki gec belki zor tutunuyo umut vermek icin degil ama gercekten inaniyorum ben ya.senin artislarin hic kotu degildi hala da degil kimyasalda falan birak artmayi azaliyo deger.ultrasona n3 zaman gireceksin.
canım içim kan ağlıyor desem yeridir ben ilk dafa bebeğime bu kadar yaklaştım pozitifi gördüm ama ilerlemiyor denilince yıkıldım yaşımdan dolayı da son şansım belkide bir daha hiç tedaviye bile almayacaklar canım normalde 1 hafta sonra ultrasyon muayene böyle olunca yarın git dediler randevu aldım yarın sabah gidecem hakkımızda hayırlısı olsun artık çok yoruldum

canım içim kan ağlıyor desem yeridir ben ilk dafa bebeğime bu kadar yaklaştım pozitifi gördüm ama ilerlemiyor denilince yıkıldım yaşımdan dolayı da son şansım belkide bir daha hiç tedaviye bile almayacaklar canım normalde 1 hafta sonra ultrasyon muayene böyle olunca yarın git dediler randevu aldım yarın sabah gidecem hakkımızda hayırlısı olsun artık çok yoruldum
Amin canim amin.hakkinda hayirlisi olsun.belki boylesi daha hayirlidir.yasamadan bilemiyoruz.yarin hakkinda hayirli haberleri bekliyorum.lutfen kendini uzmemeye calis.ne kadar uzulsende sonuc degismiyor.allah yardimcin olsun

Back