2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Amin canim amin.hakkinda hayirlisi olsun.belki boylesi daha hayirlidir.yasamadan bilemiyoruz.yarin hakkinda hayirli haberleri bekliyorum.lutfen kendini uzmemeye calis.ne kadar uzulsende sonuc degismiyor.allah yardimcin olsun
teşekkür ederim canım allah ne muradın varsa versin inşallah yarın iyi haberlerle gelirim ya yeterki doktor umut versin ben hep evde yatacam bir süre ama inşallah o umut bitmez

demin hastaneden aradılar iyi değil dediler ilaçları bırak yada yarın tekrar test yaptır ultrasyon muayene ol sonra bakarız dediler umut kalmadı

Bir de 5. gün embriyosu ancak 1 blast + 1 morula idi.

Bak benim 9. günde doğru düzgün artmamıştı ancak ben dedim ki kendi kendime "kim ne derse desin bebeğim benimle!" bence bunu söyle kendine.

Dilerim tutunur bebeğin sımsıkı sana..

teşekkür ederim canım allah ne muradın varsa versin inşallah yarın iyi haberlerle gelirim ya yeterki doktor umut versin ben hep evde yatacam bir süre ama inşallah o umut bitmez
Insallah canim kacta yarin randevun?dr keseyi goremez ama zaten bu degerde.bu senin daha da moralini bozar sanki.kan tahlilinide sabahtan yaptiracaksin di mi

İkili test değerlerini yazabilirmişim bana kan sonucunu

Çok teşekkür ederim:)

canım benimki 10. gün 49 - 12. gün 82 - 14. gün 186 - 18. gün 490 - 20. gün 686

tatlım ben değerlerinde bir sıkıntı göremiyorum 3 taneden fazla test yapmasaydın keşke.. sıkıntıya sokma kendini biraz rahat olmaya çalış ve herseyin hayırlısını dile.. allahın izniyle güzel haberle geliceksin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…