teşekkür ederim canım allah ne muradın varsa versin inşallah yarın iyi haberlerle gelirim ya yeterki doktor umut versin ben hep evde yatacam bir süre ama inşallah o umut bitmezAmin canim amin.hakkinda hayirlisi olsun.belki boylesi daha hayirlidir.yasamadan bilemiyoruz.yarin hakkinda hayirli haberleri bekliyorum.lutfen kendini uzmemeye calis.ne kadar uzulsende sonuc degismiyor.allah yardimcin olsun
canım yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 106 trasferin kaçıncı günüydü kaçıncı gün embriyosu
canım benimki 10. gün 49 - 12. gün 82 - 14. gün 186 - 18. gün 490 - 20. gün 6867. gün değeri 25 küsür
9. gün 38.1
11. gün 106.4'tü.
daha fazlasına devam etmedik.
demin hastaneden aradılar iyi değil dediler ilaçları bırak yada yarın tekrar test yaptır ultrasyon muayene ol sonra bakarız dediler umut kalmadı
canım benimki 10. gün 49 - 12. gün 82 - 14. gün 186 - 18. gün 490 - 20. gün 686
Insallah canim kacta yarin randevun?dr keseyi goremez ama zaten bu degerde.bu senin daha da moralini bozar sanki.kan tahlilinide sabahtan yaptiracaksin di miteşekkür ederim canım allah ne muradın varsa versin inşallah yarın iyi haberlerle gelirim ya yeterki doktor umut versin ben hep evde yatacam bir süre ama inşallah o umut bitmez
canım 9-10 arası gidecez testi de yeniliyecez ordaInsallah canim kacta yarin randevun?dr keseyi goremez ama zaten bu degerde.bu senin daha da moralini bozar sanki.kan tahlilinide sabahtan yaptiracaksin di mi
5. gün embriyosu canımTamam daha fazla devam etme lütfen. Ultrason için gün al ve bekle. Ve lütfen daha fazla strese sokma kendini. konuş bebeğinle... Bence geç tutunmuş bebeğin. kaçınci gün embriyosuydu?
İkili test değerlerini yazabilirmişim bana kan sonucunugünaydınnn kızlar öncelikle öğretmen olan tüm arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum..
Evimizde tadilat olduğundan dolayı haftasonu hiç bakamadım.. Bi süreliğine kayınvalidmde kalıyırz çok şükür bitti sadece temizlik yapılcak..
İkili test sonucum düşük risk çıktı doktorum gayet iyi olduğunu söyledi..
çok mutluyum
Ayyyy hadi bakalim.hala annesin benim icin ve tip icin.lutfen kendine dikkat et.canım 9-10 arası gidecez testi de yeniliyecez orda
Cnm cok test yaptirmissin bu zamanlarda bebek sadece kanla besleniyor. Biraz beslenmene dikjat et bence. Moralini yuksek tut allahin izniyle hersey yolunda gitcek cnm...canım benimki 10. gün 49 - 12. gün 82 - 14. gün 186 - 18. gün 490 - 20. gün 686
inşallah siz haklısınız canım çok teşekkür ediyorum canımCnm cok test yaptirmissin bu zamanlarda bebek sadece kanla besleniyor. Biraz beslenmene dikjat et bence. Moralini yuksek tut allahin izniyle hersey yolunda gitcek cnm...
inşallah tatlım inşallahAyyyy hadi bakalim.hala annesin benim icin ve tip icin.lutfen kendine dikkat et.
Çok teşekkür ederim:)O zmn bisey degil cnm :) zamanla gecer icerde bir can yasiyor yani :) halimize sukur cnm 9 ay sakir sakir kanamasi olan arkadasimi taniyorum bide onun psikolojisi zaten bidaha bebek yapmak istemiyor o psikolojiyi yasamamak icin. Allaha bin sukur... :) boyle hafif kahverengi kanamalar normalmis rahatla cnm bi off cek :)
İkili test değerlerini yazabilirmişim bana kan sonucunu
1:144 ikili test sonucum.......İkili test değerlerini yazabilirmişim bana kan sonucunu
canım benimki 10. gün 49 - 12. gün 82 - 14. gün 186 - 18. gün 490 - 20. gün 686
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?