2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay çok heyecanlı ya ultrasonunun cep uygulaması yokmu yaa :) keşke yapsalar. özledikce bakardım :)
hahaha aklıma geldikçe mercimeğimin ultrason resmine bakıyorum. küçücük ama sevmeye doyamıyorum. walla nazar değdiricem bebişime :) allah isteyen herkeze nasip etsin....

ayuzlu canım erkek daha kolay belli oluyormuş ama işte bilemiyoruz dünkü tahminler 10 aralıkta kesinleşicek ama benim içimden biri kız biri erkek diye geçiyor..
bebeklerim 5 cm çıktı ikiside başabaş gidiyor önceki kontrolde biri 2 mm öndeydi arayı kapatmış diğeri teyzesi.. başabaş gidiyolar minnoşlarım
saglıkla büyüsün yavrularımız cok güzel duygular bunlar..

Heyyy... Süper bir haber. Çok sevindim canım. Maşallah Demek kız, sende kız istiyordun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim :) bir sonraki kontrol ne zaman olacakmış?

canımm cok sagol
bir sonraki kontrolüm 10 aralıkta seninki ne zaman? o zamana kesin söylerim dedi bizim meraklı bakışlarımıza dayanamayarak şimdilik tahminde bulayım dedi
minnoşlar 5 cm olmuşlar, cok belirgndi. birinin ense kalınlığını zor ölçtü cok hareketliymiş..

Ayy maşallah maşallah iyi olmalarına çok sevindim bizim kontrolümüz de 24 kasımda, yani önümüzdeki pazartesi. Ertesi günde ikili test yapılacak. Heyecanla bekliyorum bende

Masallah masallahyeter ki saglikla sihhatle dogsunlar ama bir kiz bir oglan super ya.butun duygulari yasamak hem kiz hem oglan anasi olmak.

canım çok sevindim doktor emin olmasa söylemezdi zaten demek ki biri kesin kızzz maaşallah diyelim öncelikle Rabbim nazarlardan korusun kız erkek hiç fark etmez sağlıklı sıhhatli yanımıza gelsinler de :)

Ne guzel masallah darisi basimiza. Saglikla buyusun ins.
Ne guzel canim sen de stajyerlik yapardin ablanin yaninda ne guzel olmus :)
Amin canım inşallah :) evet aynı yaşta olacaklar nasipse 7 buçuk ay olacak aralarında çok tatlı maşallah meme emiyor prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…