• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet canım 1 kasımdı. 9. Gün 156 çıktı 11. Gün 303 tü. 18. Günde 4676 çıktı. Korkuyorum yaaa... Kalp atışını duymadan rahat edemiyorum... Bakalım ne dicek bugün doktor???
İnşallah guzel seyler söyleyecek canim benim de 10. Gun sabah 210 12. Gun aksam 632 14 . Cu gün aksam 1506 cikti ayni seyrediyoruz:) ve insaallah guzel haberler veririz bugün:)

İnşallah guzel seyler söyleyecek canim benim de 10. Gun sabah 210 12. Gun aksam 632 14 . Cu gün aksam 1506 cikti ayni seyrediyoruz:) ve insaallah guzel haberler veririz bugün:)
İnşallahhh:) doktorunla bi görüş belki çağırır... Benim 18. Gün biraz fazla yükseldi daha düşük olmalıydı tedirgin oldum biraz

İnşallahhh:) doktorunla bi görüş belki çağırır... Benim 18. Gün biraz fazla yükseldi daha düşük olmalıydı tedirgin oldum biraz
Ahh ahh biz hamisler.inan o endisleler hic gecmeyecek.deger yuksek mi cikti?kese goruncek mi?kalp atisi duyulacak mi?sonra her kontrolde kalp atisi devam edecek mi?2 li testi 3 lu testi dogumu falan yani doguma kadar endiselerimiz hic ama hic bitmeyecek.:KK48::KK48:

Ahh ahh biz hamisler.inan o endisleler hic gecmeyecek.deger yuksek mi cikti?kese goruncek mi?kalp atisi duyulacak mi?sonra her kontrolde kalp atisi devam edecek mi?2 li testi 3 lu testi dogumu falan yani doguma kadar endiselerimiz hic ama hic bitmeyecek.:KK48::KK48:
:) sorma paronayak oldum resmen:) bence doğduktan sonrada devam edecek:):):)

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun saglıkla kucagına al inşallah...
bu günlerde insan cok stres oluyor bende degerlerimle bozmştum kafayı az yükseldi tam ikiye katlamadı falan diye 1 haftamı düşünerek geçirmiştim şimdi gülüyrum o halime sana sakin ol desemde sen bebeğini görmeden rahat edemiceksin ama inan bu endişe hiç bitmiyorrrrrr her an iyi mi diye düşünüyosun..

A
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun saglıkla kucagına al inşallah...
bu günlerde insan cok stres oluyor bende degerlerimle bozmştum kafayı az yükseldi tam ikiye katlamadı falan diye 1 haftamı düşünerek geçirmiştim şimdi gülüyrum o halime sana sakin ol desemde sen bebeğini görmeden rahat edemiceksin ama inan bu endişe hiç bitmiyorrrrrr her an iyi mi diye düşünüyosun..
beni tarif ediyosun sanki:) inşallah rahatlarım bugün:)

Evetttt:KK49::KK49:biri kiz biri oglan teyzesi.allahim saglikla sihhatle kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:KK9:
maaşallah hadi bakalım ne güzel hem kız anası hem oğlan anası olacaksın bir anda iki güzel duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın.. senin bebişlerinde hayırlısıyla doğup hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallan :):) :nazar::nazar:

Es

evet yaa hala diyrmiyorum:)

bende diyememiştim herkes deli misin sevinsene diyordu bende manasız bir tedirginlik bir mutsuzlk olmuştu doktora gittiğimizde bebek yok diyecek diye ödüm kopuyordu garip rüyalar gördüm ilk haftalar.. doktora giderken korkarak gittim.. hele o ultrason ekranına bakarken sanki kalbi yerinden çıkmıştı.. sizde yaşıyacaksız bunları güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar..

bende diyememiştim herkes deli misin sevinsene diyordu bende manasız bir tedirginlik bir mutsuzlk olmuştu doktora gittiğimizde bebek yok diyecek diye ödüm kopuyordu garip rüyalar gördüm ilk haftalar.. doktora giderken korkarak gittim.. hele o ultrason ekranına bakarken sanki kalbi yerinden çıkmıştı.. sizde yaşıyacaksız bunları güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar..
Şu anki yasadıklarımı dile getidin sanki...

yesilinci yesilinci h.geldin cnm topige :) bende hastaneden geldim simdi bebisimizi gordum nssil guzel bir duygu :) eveet kanama alani biraz kuculmus sevindim kizlar bebegi iyi gordum dedi saglikli masaalah :) 10 gun sonra yine gel dedi igneleri biraktik fitile geri donduk inss bi sikinti olmaz igneyi birakinca :( tek korkum o Allaha bin sukur Rabbim meleklerimizi korusun

Back