• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sağoll canım.. evet haklısın zaten hiç ilaç almayı düşünmüyorum baş ağrısınıda mide bulantısınıda yaşamaya razıyım yeterki sağlıklı ve benimle olsun:))
seninde değerlerine baktım maşallah çok güzel yükselmiş gittiğinde keseyi görürsün artık cnm o aşamaya gelmişsin hatta kalp atışınıda bir ihtimal duyabilirsiniz...
inşallah canım rabbim ne eylerse güzel eyler :)

Saol canim darisi basina en guzelide kalp atisini duymak Allahim herkese nasip etsinn daim olsun iki embriyo transfer edilmisti tek kese gorduk canim saglikli bi sekilde kucagimiza da aliriz insallahh
insallah canmmm benim her gun okuyorum yavrum büyüsün diye :)

Bu arada ilk denemem geçen yıldı embriyo olusmadığı icin transfer bile yaşayamadım... Bu yıl eşim tedavi oldu azo spermden oligo sperme döndü..Transferim 2 adet blastokist yani 5. Gün embriyosu 22 eylülde gerçekleşti 1 ekimde ilk testim 174 3ekimde 2. Testim 516 çıkt.ı ilk ultrason tarihim 11 ekim.İkizlerim inşallah tutmuştur tek dileğim ikisini de sağlıkla kucağıma almak!

Merhabaa... Ben de geldiiimmm... Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite.. Doktor normal yolla bebek sahibi olabilecegizi soyledi ama yasim 35 olunca 5 ay bekledi olmayinca tup bebek sansi dusmeden baslamak istedi. Cok sukur ilk denememizde tuttu.. Oglusumuzz yolda.. Icimde bu hafta kipirdanmaya basladii... Allahh saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Sonra da hep iyi gunlerini gostersinn...

amin canmmm :) bogazlarım acıyor kafayı gözü sardım yatıyorumm:KK1:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende nezle olmuştum çabuk geçti buronşitim var benim oyüzden öksürük oluyor sürekli bide üşütürsem vay halime bebekler doğana kadar dikkat etmeliyiz kendimize

Oy anammm bu benim gozumden nsill kacar..
Ses birki :p hayrli olsun kuzumm topigin..
Bende 25 yasinda.. 1.5senleik ewliyim.. Erkek infertilesi.. Ilk demememizde.. 2.gun embryomuz.. Tuttu cok sukur.. 7hafta 2gunluk hamileyim :) ay zaman ne cabuk geciyr yahu :) allhim herkesin kucagina pamuklarini verain rabbim.. Aminn

cantan3m yeni topiğimiz hayırlı olsun :KK25: benimde bugün testimin tekrarı vardı. 45' ten 98' e yükselmiş çok şükür. transferin 13. günündeyim. İnşallah düzenli bir şekilde katlarınır. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.
hos gedin canmm degerin kat ve kat artsın hep birlikte doguralım insallah :)
merhaba güzel annelerrrr, yeni topik tatlı olmus C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
burda yer almak cok güzellll
kesemizi 11 ekimde görücez allahın izniyle..
merhaba canmm hos geldin canmmmhayırrlısıyla keseyi gorelimmm :)
Merhabaa... Ben de geldiiimmm... Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite.. Doktor normal yolla bebek sahibi olabilecegizi soyledi ama yasim 35 olunca 5 ay bekledi olmayinca tup bebek sansi dusmeden baslamak istedi. Cok sukur ilk denememizde tuttu.. Oglusumuzz yolda.. Icimde bu hafta kipirdanmaya basladii... Allahh saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Sonra da hep iyi gunlerini gostersinn...
masallah canmmm oglusunu sag saglim kucagına al darısı bizlereee :)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende nezle olmuştum çabuk geçti buronşitim var benim oyüzden öksürük oluyor sürekli bide üşütürsem vay halime bebekler doğana kadar dikkat etmeliyiz kendimize
haklısın canmmm nasıl üşüttüm bilmiyorun kazak uzerimde bogazım sarılı ayagımda corap patik grip oldum fenayım:KK1::KK1::KK43:

Oy anammm bu benim gozumden nsill kacar..
Ses birki :p hayrli olsun kuzumm topigin..
Bende 25 yasinda.. 1.5senleik ewliyim.. Erkek infertilesi.. Ilk demememizde.. 2.gun embryomuz.. Tuttu cok sukur.. 7hafta 2gunluk hamileyim :) ay zaman ne cabuk geciyr yahu :) allhim herkesin kucagina pamuklarini verain rabbim.. Aminn
hoş geldın uğur bocegimiz :) gözünden kacmamıstır bayram yogunlugu nedeniyle girememissindir:KK53::KK8:

hoş geldın uğur bocegimiz :) gözünden kacmamıstır bayram yogunlugu nedeniyle girememissindir:KK53::KK8:
Hee kuzummm yahu.. Bayramdan dolayi giremedimmki arada bir baktim tam.okuycam birsey oluyrdu.. Olsun sonucta gordum canimcim. :) allhim insallhhhh burasida gebelerle dolsun tassin oteki topigide bos birakmayalim gunah.. Bizden destek bekleyen cok insan var.. Su araliga bir.cikalim insallh.. Hayrlisiyla.. Allhim hepsne hayrli ewlatlar nasip etsin .. Canim bnmm

Back
X