2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken

Tsk ederim canm bugun dra gittim kalbini dinledik cok sukur sorun yok gelisimi normal dedi leke icinde igne verdi... ama benim kasiklarm falan agriyo drum normal deil arimamali dedi cok moralm bozuldu

Canım benimde öyle karnım kasıklarm ağrıyor ama son bi kaç gündür azaldı şükür haftasonu kalp atışı nı duymaya gtces inşallah duyarz seninde gözün aydın sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına fakat doktor ne dedi onu anlamadım

Günde 3 kere ve sadece 1 ay mı dedi?
Ben gebelik boyunca her gün 1tane alacagız diye biliyorum.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Seveceğiniz bir doktorla çalışmakta fayda var.

Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken

Canım şimdi anladım benim de ağrıyor bazen iğne batıyor gibi oluyor ama sürekli değil hiç durmadan ağrıması normal değil diye biliyorum ama ara ara ağrıması normal doktor sebebini de söyleseymiş nie normal değil

Kızlar göğüs uçları acıyan var mı?
Önceden 75i dolduramazdım. Şimdi desteksiz 80 giyiyorum. Büyüme neyse de dün geceden beri uçları çok acıyor.

Hadi yaa Kafam karıştı şimdi.

Kızlar başka folik asit kullanan var mı? Ne kadar kullanıyorsunuz günde?

Önceden 75i dolduramazdım. Şimdi desteksiz 80 giyiyorum. Büyüme neyse de dün geceden beri uçları çok acıyor.

Ben de de bariz bir büyüme oldu ama bir acı yok şu an. Hafif mide bulantıları oluyor arada.

Ben hergün yarım veya 1 cüz okuyorum Allahın izniyle . . Günde bir kaç sayfa da olsa okumak İyi olur ya .

maşallah ne güzel çok güzel bir hatıra.

Yok solemedi canim normal deil arimayacak dedi asagidanda hicbisey gelmicek dedi bilmiorm lekeyimi akintiyimi kastetti

Canım bnde sabahları aç karnına 1 tane alıyorum folik asiti kafam karıştı şimdi birde ne zaman bırakıyoruz acaba ?

Benimde öyle sızlama ötesi birşey ayrıca ucları büyüyor

Bende aynı durumdayım canım sığmıyorum sutyenlerime ağrılarım bir gün oluyor bir gün olmuyor bu dengesizlik ne zaman terkeder bizi dersiniz

Canım bnde sabahları aç karnına 1 tane alıyorum folik asiti kafam karıştı şimdi birde ne zaman bırakıyoruz acaba ?
Bende aynı alıyorum canım doğuma kadar kullanacağız diye biliyorum. Doktor bana bugün kullanmaya devam etmemi söyledi.
3tane bana çok geldi. Arkadaş başka doktora danışsın bence.
Benimde öyle sızlama ötesi birşey ayrıca ucları büyüyor
Kakao yağı aldım ben, onu sürdüm uçlarına geçti. Gece acısından uyandım öyle kötüydü. Sanırım çatlıyor başları.

Bende aynı durumdayım canım sığmıyorum sutyenlerime ağrılarım bir gün oluyor bir gün olmuyor bu dengesizlik ne zaman terkeder bizi dersiniz
Sanırım doğumdan sonra vücut ilk defa hormonlara ayrı atan bir kalbe alışıyor. Bakalım daha neler olacak?

Hangi şehirlerden katılıyoruz kızlarr ben ankaradayım meselaa

TAtlım folik asiti 3.ayın sonuna kadar kullanıyormuşuz gene de drmuza danışalım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…