2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Sağlıkla al canım kucağına inş.
Şimdi yaptırsan da kanda görünür ama sen bilirsin.
Biliyorum canım ama ilk hamileligimde haberim yoktu tesadüfen tedavi amaçla verdigim kanda hamile oldugumu ögrenmistim sonra düşük oldu ikincisi çok şükür sağlıkla aldim kucagima allah uzun ömürler versin tüm evlatlarımıza simdi 5 yasinda bi kardesi olsun istedim tekrar hamile kaldim o da gelişmedi bebegim 4 ay önce aldırmak zorunda kaldim şimdide çok umutlanmak istemiyorum ama bi yandanda icim icime sığmıyo umutlanmaya basladim bile inşallah sonu hayirli olur

Google yazınca böyle cıkıyor tatlım

Eklentiler

• image.png
    261,6 KB · Görüntüleme: 70

Canim zeytinyagi da killari beslenebilir. Bir tanisigimdan duymustum

bulantı bilekliği burda da var canm alcam inşallah.. bende lierac düşünüyorm türkiyeye gelince bakıcam

senin iş baya zor ben çöpün adını duyunca bile midem bulanıyor . oy oy çok zor cidden..

Bence hamilesin canım insan inanamıyor aynen öyle. İstersen birkaç saat sonra testi tekrarla ve yarın da kan tahlili yaptır
İnşallah canım yaa inanamıyorum gerçekten yarın tekrar test yapcam inşallah güzel sonuçlar alırım Allah isteyen herkeze nasip etsin

Allahimm çok şükür ki bnde bu gruptan 2 aydır adet görmüyorum ve pco tanısı konulmuştu gebelik istiyodum ama tedavi olmam gerektiği söylendi bu 2 ayda kaç defa test yaptım hiç birşey çıkmadı takı 26 aralık sabahın kadar çok şükür rabbim allahım hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh

perşembe gidicez. inş duyarım. benim kanamam olmuştu çarşamba şimdi de akıntı var korkuyorum bi yandan da olumsuz bişey duyucam diye
Allah korusun inşallah çok güzel haberlerle donersin korkma ama kanaman olduysa da persembeyi beklemeseydin keşke hemen gitmekte fayda var

Allah korusun inşallah çok güzel haberlerle donersin korkma ama kanaman olduysa da persembeyi beklemeseydin keşke hemen gitmekte fayda var
kanama sırasında dr a göründüm serum iğne falan verildi.bir gece hastanede kaldım artma olur mu diye tedbir amaçlı.sonra koyulaştı ve azaldı.dr bir hafta sürer bu dedi ve acil bi durum olursa ara yoksa perşembe gel demişti.şimdilik dediği gibi devam ediyor.hatta kontrol ettiğinde sağlıklı bi gebelik gibi görünüyor demişti büyümesi iyi demişti.bakalım inş kalp atışını da duyarım.

Ha iyi o zaman dr normal demisse korkma boşuna böyle kanamalar olabiliyor bazen. İnşallah duyarsınız bebisinizin kalbini

canm benm okuduklarım inşikak suresi , yasin suresi , meryem suresi ,arada enbiya suresi ve yusuf suresi , ve bolca el musavvir zikrini çekmek.. allahın 99 ismi de var tabi her gün okuduğum..

Maşallah canım benim Allah kabul Etsin . Allah razı olsun . Bu arada ben bebeğimin Hatimleri ne başladım ayrıca bunları da okurum inşaallah . Esmaul Hüsnayı da bol bol okumak lazım evet .

Merhaba kızlar ben de bu ay hamile olduğunu öğrenenlerdenim.

Daha önce de bir kaç kere adet gecikmesi olmuştu ondan dolayı bu seferkini çok önemsemedim. Ama 3-4 gün bir mide bulantım oldu. O zaman acaba dedim ve evde kendim test yaptım. Sonuç pozitifti :) Ertesi gün yani cumartesi de doktora gittim. SAT 4 aralık ama bebeğimiz 5 haftalık henüz. Kese göründü ama içi boşmuş şu an. 4 Ocakta tekrar gideceğim. O zaman kalp atışlarını da duyabilirmişiz inşallah :)
Şu an doğum tarihi 2 Eylül gibi duruyor bakalım.

Doktor seçmeye şimdiden başlamalı mıyız? Ben gittiğim doktoru pek sevmedim. İlk gebeliğim dediğim halde hiçbirşey söylemdi bana. Ben sordum ne yapayım neye dikkat edeyim diye. Balık ve yeşil yapraklı sebzeler ye dedi. Bir de folik asit yazdı. Günde 3 kere olacak şekilde 1 ay boyunca kullan dedi.

Hepimiz için hayırlı evlatlar olsun inşallah evlatlarımız.

Tsk ederim canm bugun dra gittim kalbini dinledik cok sukur sorun yok gelisimi normal dedi leke icinde igne verdi... ama benim kasiklarm falan agriyo drum normal deil arimamali dedi cok moralm bozuldu

Maşallah canım benim Allah kabul Etsin . Allah razı olsun . Bu arada ben bebeğimin Hatimleri ne başladım ayrıca bunları da okurum inşaallah . Esmaul Hüsnayı da bol bol okumak lazım evet .

Ben de bebeklerimizin ruhsal sağlığı ile ilgili neler yapabiliriz diye araştırmıştım. Her gün bir cüz okumak istiyorum ama olmayacak gibi duruyor. Olduğu kadar artık dedim

Bir de bebeğim için bir günlük tutmaya başladım. Annesi ve babası olarak hem bize hatıra olur hem de yıllar sonra okumak ister belki, onun için güzel anılar olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…