Yok solemedi canim normal deil arimayacak dedi asagidanda hicbisey gelmicek dedi bilmiorm lekeyimi akintiyimi kastetti
Bende eskisehir den canımHangi şehirlerden katılıyoruz kızlarr ben ankaradayım meselaa
Süslü eskişehirr Yakınmışız tatlımBende eskisehir den canım
Hosgeldin canım hayırlı olmasını diliyorumMerhaba kızlar...Aralığın 14'ünde hayatımızda yepyeni bir sayfanın açıldığını,minicik bir parçamızın bizimle olduğunu öğrendik.Adetime iki gün vardı test yaptığımda.Çok şükür keseyi gördük ancak kalp atışları için Haftaya çağırdı doktor.Çok heyecanlı,çok mutlu,çok da tedirginlik.İlk hamileligim,28 yaşındayım.Kabul ederseniz ben de buradayım artık inşallah
Teşekkür ederiim,hepimiz için inşallahHosgeldin canım hayırlı olmasını diliyorum
hayırlı olsun canımMerhaba kızlar...Aralığın 14'ünde hayatımızda yepyeni bir sayfanın açıldığını,minicik bir parçamızın bizimle olduğunu öğrendik.Adetime iki gün vardı test yaptığımda.Çok şükür keseyi gördük ancak kalp atışları için Haftaya çağırdı doktor.Çok heyecanlı,çok mutlu,çok da tedirginlik.İlk hamileligim,28 yaşındayım.Kabul ederseniz ben de buradayım artık inşallah
Hoşgeldin tatlımm bebişde hoşgeldii hayırlı olsunnMerhaba kızlar...Aralığın 14'ünde hayatımızda yepyeni bir sayfanın açıldığını,minicik bir parçamızın bizimle olduğunu öğrendik.Adetime iki gün vardı test yaptığımda.Çok şükür keseyi gördük ancak kalp atışları için Haftaya çağırdı doktor.Çok heyecanlı,çok mutlu,çok da tedirginlik.İlk hamileligim,28 yaşındayım.Kabul ederseniz ben de buradayım artık inşallah
İlk üç ay günde 1Hadi yaaKafam karıştı şimdi.
Kızlar başka folik asit kullanan var mı? Ne kadar kullanıyorsunuz günde?
canm çok sevindim :) rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah..Canm cok sukur bugun kalbini dinledik pitircigimizin leke icin igne vrdi dr. :)
amin canım hepimizin inşallahcanm çok sevindim :) rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin :)Merhaba kızlar...Aralığın 14'ünde hayatımızda yepyeni bir sayfanın açıldığını,minicik bir parçamızın bizimle olduğunu öğrendik.Adetime iki gün vardı test yaptığımda.Çok şükür keseyi gördük ancak kalp atışları için Haftaya çağırdı doktor.Çok heyecanlı,çok mutlu,çok da tedirginlik.İlk hamileligim,28 yaşındayım.Kabul ederseniz ben de buradayım artık inşallah
Günaydın canım bende aynı durumdyım işe gidiyorum ve iş yerimdekilrr bilmio caktırmamaya calısıorum bulantım katlanılır hale geldi kasıklarmda arada bi ağrıyor :/GÜNAYDIN KIZLARR YA BEN 6 HAFTALIK OLDUMDAN BERİ MİDEM BULAMAYA BAŞLADI BU ARALAR BAŞLAMASI NORMAL SANIRIM DİMİ KAHVALTI BİLE EDEMEDİM Bİ GÜN İİ OLUYOSAM ERTESİ GÜN ÇOOK BULANIYOO BİRDE GECEDEN BERİ KASIKLARIMDA Bİ AĞRI VAR GAZ SIKIŞMASI ÇOK OLUYOO O DAKASIKLARIMA VURUYO ÇALIŞTIĞIM İÇİN MECBUR İŞE GELMEK ZORUNDAYIMSİZİN NASIL GİİDYO
Griptendir bence canım cok gecmiş olsunSlm kızlar... Ben baş ağrısından ölüyorum... Hamilelikten mi gripten mi anlayamadım başımı sağa sola çeviremiyorum gözlerimi açamıyorum. Daha önce hiç başım ağrımazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?