2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Yok solemedi canim normal deil arimayacak dedi asagidanda hicbisey gelmicek dedi bilmiorm lekeyimi akintiyimi kastetti

Lekeyi kastetmiştir sanırım normal değil diyorlar ama çoğu hamile kadının da geliyo sağlıklı doğuyor bebişler inşallah bizim de sağlıklı olur

Merhaba kızlar...Aralığın 14'ünde hayatımızda yepyeni bir sayfanın açıldığını,minicik bir parçamızın bizimle olduğunu öğrendik.Adetime iki gün vardı test yaptığımda.Çok şükür keseyi gördük ancak kalp atışları için Haftaya çağırdı doktor.Çok heyecanlı,çok mutlu,çok da tedirginlik.İlk hamileligim,28 yaşındayım.Kabul ederseniz ben de buradayım artık inşallah

Hosgeldin canım hayırlı olmasını diliyorum

hayırlı olsun canım

Hoşgeldin tatlımm bebişde hoşgeldii hayırlı olsunn

Kızlar Günaydın sabah sabah gözümü bel agrisiyla açtım belim çok ağrıyor neden acaba korkmali miyim bi tehlikesi var mı

GÜNAYDIN KIZLARR YA BEN 6 HAFTALIK OLDUMDAN BERİ MİDEM BULAMAYA BAŞLADI BU ARALAR BAŞLAMASI NORMAL SANIRIM DİMİ KAHVALTI BİLE EDEMEDİM Bİ GÜN İİ OLUYOSAM ERTESİ GÜN ÇOOK BULANIYOO BİRDE GECEDEN BERİ KASIKLARIMDA Bİ AĞRI VAR GAZ SIKIŞMASI ÇOK OLUYOO O DAKASIKLARIMA VURUYO ÇALIŞTIĞIM İÇİN MECBUR İŞE GELMEK ZORUNDAYIM SİZİN NASIL GİİDYO

Merhaba araniza yeni katıldım hanimlar.bugun test yaptım. 2 çizgi silik cikti.birazdan doktora kan testi için gitcem.adetim 2 gün gecti ama sanki hep adet olcakmisim gibi oluyor.

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin :)

Son adet tarihim 28 kasım 3 gün önce idrarda yaptım. Sonuç silikti dün yaptım kırmızı çizgi belirdi.dün kan testi yaptım 3 gün geçti sonucun bu çıktı

Slm kızlar... Ben baş ağrısından ölüyorum... Hamilelikten mi gripten mi anlayamadım başımı sağa sola çeviremiyorum gözlerimi açamıyorum. Daha önce hiç başım ağrımazdı.

Günaydın canım bende aynı durumdyım işe gidiyorum ve iş yerimdekilrr bilmio caktırmamaya calısıorum bulantım katlanılır hale geldi kasıklarmda arada bi ağrıyor :/

Slm kızlar... Ben baş ağrısından ölüyorum... Hamilelikten mi gripten mi anlayamadım başımı sağa sola çeviremiyorum gözlerimi açamıyorum. Daha önce hiç başım ağrımazdı.
Griptendir bence canım cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…