- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
Canm cok sukur bugun kalbini dinledik pitircigimizin leke icin igne vrdi dr. :)hayırlı haberle gel canm inşallaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm cok sukur bugun kalbini dinledik pitircigimizin leke icin igne vrdi dr. :)hayırlı haberle gel canm inşallaah
Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken
Tsk ederim canm bugun dra gittim kalbini dinledik cok sukur sorun yok gelisimi normal dedi leke icinde igne verdi... ama benim kasiklarm falan agriyo drum normal deil arimamali dedi cok moralm bozuldu
Günde 3 kere ve sadece 1 ay mı dedi?Merhaba kızlar ben de bu ay hamile olduğunu öğrenenlerdenim.
Daha önce de bir kaç kere adet gecikmesi olmuştu ondan dolayı bu seferkini çok önemsemedim. Ama 3-4 gün bir mide bulantım oldu. O zaman acaba dedim ve evde kendim test yaptım. Sonuç pozitifti :) Ertesi gün yani cumartesi de doktora gittim. SAT 4 aralık ama bebeğimiz 5 haftalık henüz. Kese göründü ama içi boşmuş şu an. 4 Ocakta tekrar gideceğim. O zaman kalp atışlarını da duyabilirmişiz inşallah :)
Şu an doğum tarihi 2 Eylül gibi duruyor bakalım.
Doktor seçmeye şimdiden başlamalı mıyız? Ben gittiğim doktoru pek sevmedim. İlk gebeliğim dediğim halde hiçbirşey söylemdi bana. Ben sordum ne yapayım neye dikkat edeyim diye. Balık ve yeşil yapraklı sebzeler ye dedi. Bir de folik asit yazdı. Günde 3 kere olacak şekilde 1 ay boyunca kullan dedi.
Hepimiz için hayırlı evlatlar olsun inşallah evlatlarımız.
Kaç haftalıksın canım? 5. Haftadan sonra azaldı bende kasık ağrısı. Bende gaz var belki de onunla karıştırıyorsundur.Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken
Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken
Hayırlı olsun, benim de böyle çıkmıştı,kan testinde de pozitif çıktı.
Günde 3 kere ve sadece 1 ay mı dedi?
Ben gebelik boyunca her gün 1tane alacagız diye biliyorum.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Seveceğiniz bir doktorla çalışmakta fayda var.
Kızlar göğüs uçları acıyan var mı?
Önceden 75i dolduramazdım. Şimdi desteksiz 80 giyiyorum. Büyüme neyse de dün geceden beri uçları çok acıyor.
Ben hergün yarım veya 1 cüz okuyorum Allahın izniyle . . Günde bir kaç sayfa da olsa okumak İyi olur ya .Ben de bebeklerimizin ruhsal sağlığı ile ilgili neler yapabiliriz diye araştırmıştım. Her gün bir cüz okumak istiyorum ama olmayacak gibi duruyor. Olduğu kadar artık dedim
Bir de bebeğim için bir günlük tutmaya başladım. Annesi ve babası olarak hem bize hatıra olur hem de yıllar sonra okumak ister belki, onun için güzel anılar olur :)
Ewet canim gazla karistirdigimda oluyor ama kasigimdada oluyo sanki... 7 hafta 2 gun dedi drKaç haftalıksın canım? 5. Haftadan sonra azaldı bende kasık ağrısı. Bende gaz var belki de onunla karıştırıyorsundur.
Yok solemedi canim normal deil arimayacak dedi asagidanda hicbisey gelmicek dedi bilmiorm lekeyimi akintiyimi kastettiCanım şimdi anladım benim de ağrıyor bazen iğne batıyor gibi oluyor ama sürekli değil hiç durmadan ağrıması normal değil diye biliyorum ama ara ara ağrıması normal doktor sebebini de söyleseymiş nie normal değil
Canım bnde sabahları aç karnına 1 tane alıyorum folik asiti kafam karıştı şimdi birde ne zaman bırakıyoruz acaba ?Günde 3 kere ve sadece 1 ay mı dedi?
Ben gebelik boyunca her gün 1tane alacagız diye biliyorum.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Seveceğiniz bir doktorla çalışmakta fayda var.
Benimde öyle sızlama ötesi birşey ayrıca ucları büyüyorKızlar göğüs uçları acıyan var mı?
Önceden 75i dolduramazdım. Şimdi desteksiz 80 giyiyorum. Büyüme neyse de dün geceden beri uçları çok acıyor.
Kızlar göğüs uçları acıyan var mı?
Bende aynı alıyorum canım doğuma kadar kullanacağız diye biliyorum. Doktor bana bugün kullanmaya devam etmemi söyledi.Canım bnde sabahları aç karnına 1 tane alıyorum folik asiti kafam karıştı şimdi birde ne zaman bırakıyoruz acaba ?
Kakao yağı aldım ben, onu sürdüm uçlarına geçti. Gece acısından uyandım öyle kötüydü. Sanırım çatlıyor başları.Benimde öyle sızlama ötesi birşey ayrıca ucları büyüyor
Sanırım doğumdan sonra vücut ilk defa hormonlara ayrı atan bir kalbe alışıyor. Bakalım daha neler olacak?Bende aynı durumdayım canım sığmıyorum sutyenlerime ağrılarım bir gün oluyor bir gün olmuyor bu dengesizlik ne zaman terkeder bizi dersiniz
TAtlım folik asiti 3.ayın sonuna kadar kullanıyormuşuz gene de drmuza danışalım tabi
Bende aynı alıyorum canım doğuma kadar kullanacağız diye biliyorum. Doktor bana bugün kullanmaya devam etmemi söyledi.
3tane bana çok geldi. Arkadaş başka doktora danışsın bence.
Kakao yağı aldım ben, onu sürdüm uçlarına geçti. Gece acısından uyandım öyle kötüydü. Sanırım çatlıyor başları.
Sanırım doğumdan sonra vücut ilk defa hormonlara ayrı atan bir kalbe alışıyor. Bakalım daha neler olacak?