• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken

Tsk ederim canm bugun dra gittim kalbini dinledik cok sukur sorun yok gelisimi normal dedi leke icinde igne verdi... ama benim kasiklarm falan agriyo drum normal deil arimamali dedi cok moralm bozuldu

Canım benimde öyle karnım kasıklarm ağrıyor ama son bi kaç gündür azaldı şükür haftasonu kalp atışı nı duymaya gtces inşallah duyarz seninde gözün aydın sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına fakat doktor ne dedi onu anlamadım

Merhaba kızlar ben de bu ay hamile olduğunu öğrenenlerdenim.

Daha önce de bir kaç kere adet gecikmesi olmuştu ondan dolayı bu seferkini çok önemsemedim. Ama 3-4 gün bir mide bulantım oldu. O zaman acaba dedim ve evde kendim test yaptım. Sonuç pozitifti :) Ertesi gün yani cumartesi de doktora gittim. SAT 4 aralık ama bebeğimiz 5 haftalık henüz. Kese göründü ama içi boşmuş şu an. 4 Ocakta tekrar gideceğim. O zaman kalp atışlarını da duyabilirmişiz inşallah :)
Şu an doğum tarihi 2 Eylül gibi duruyor bakalım.

Doktor seçmeye şimdiden başlamalı mıyız? Ben gittiğim doktoru pek sevmedim. İlk gebeliğim dediğim halde hiçbirşey söylemdi bana. Ben sordum ne yapayım neye dikkat edeyim diye. Balık ve yeşil yapraklı sebzeler ye dedi. Bir de folik asit yazdı. Günde 3 kere olacak şekilde 1 ay boyunca kullan dedi.

Hepimiz için hayırlı evlatlar olsun inşallah evlatlarımız.
Günde 3 kere ve sadece 1 ay mı dedi?
Ben gebelik boyunca her gün 1tane alacagız diye biliyorum.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Seveceğiniz bir doktorla çalışmakta fayda var.

Kizlar sizin hicmi kasiklarinz agrimiyo benim dr normal deil dedi kasik agrisina butun drlar normal derken

Canım şimdi anladım benim de ağrıyor bazen iğne batıyor gibi oluyor ama sürekli değil hiç durmadan ağrıması normal değil diye biliyorum ama ara ara ağrıması normal doktor sebebini de söyleseymiş nie normal değil

Kızlar göğüs uçları acıyan var mı?
Önceden 75i dolduramazdım. Şimdi desteksiz 80 giyiyorum. Büyüme neyse de dün geceden beri uçları çok acıyor.

Hadi yaa :( Kafam karıştı şimdi.

Kızlar başka folik asit kullanan var mı? Ne kadar kullanıyorsunuz günde?

Önceden 75i dolduramazdım. Şimdi desteksiz 80 giyiyorum. Büyüme neyse de dün geceden beri uçları çok acıyor.

Ben de de bariz bir büyüme oldu ama bir acı yok şu an. Hafif mide bulantıları oluyor arada.

Ben de bebeklerimizin ruhsal sağlığı ile ilgili neler yapabiliriz diye araştırmıştım. Her gün bir cüz okumak istiyorum ama olmayacak gibi duruyor. Olduğu kadar artık dedim :KK43:

Bir de bebeğim için bir günlük tutmaya başladım. Annesi ve babası olarak hem bize hatıra olur hem de yıllar sonra okumak ister belki, onun için güzel anılar olur :)
Ben hergün yarım veya 1 cüz okuyorum Allahın izniyle . . Günde bir kaç sayfa da olsa okumak İyi olur ya .

maşallah ne güzel çok güzel bir hatıra. :KK51::KK68:

Canım şimdi anladım benim de ağrıyor bazen iğne batıyor gibi oluyor ama sürekli değil hiç durmadan ağrıması normal değil diye biliyorum ama ara ara ağrıması normal doktor sebebini de söyleseymiş nie normal değil
Yok solemedi canim normal deil arimayacak dedi asagidanda hicbisey gelmicek dedi bilmiorm lekeyimi akintiyimi kastetti

Canım bnde sabahları aç karnına 1 tane alıyorum folik asiti kafam karıştı şimdi birde ne zaman bırakıyoruz acaba ?

Bende aynı durumdayım canım sığmıyorum sutyenlerime :( ağrılarım bir gün oluyor bir gün olmuyor bu dengesizlik ne zaman terkeder bizi dersiniz

:KK64::KK64::KK64:
Canım bnde sabahları aç karnına 1 tane alıyorum folik asiti kafam karıştı şimdi birde ne zaman bırakıyoruz acaba ?
Bende aynı alıyorum canım doğuma kadar kullanacağız diye biliyorum. Doktor bana bugün kullanmaya devam etmemi söyledi.
3tane bana çok geldi. Arkadaş başka doktora danışsın bence.
Benimde öyle sızlama ötesi birşey ayrıca ucları büyüyor
Kakao yağı aldım ben, onu sürdüm uçlarına geçti. Gece acısından uyandım öyle kötüydü. Sanırım çatlıyor başları.

Bende aynı durumdayım canım sığmıyorum sutyenlerime :KK43: ağrılarım bir gün oluyor bir gün olmuyor bu dengesizlik ne zaman terkeder bizi dersiniz
Sanırım doğumdan sonra :KK53: vücut ilk defa hormonlara ayrı atan bir kalbe alışıyor. Bakalım daha neler olacak?

:KK64::KK64::KK64:
Bende aynı alıyorum canım doğuma kadar kullanacağız diye biliyorum. Doktor bana bugün kullanmaya devam etmemi söyledi.
3tane bana çok geldi. Arkadaş başka doktora danışsın bence.

Kakao yağı aldım ben, onu sürdüm uçlarına geçti. Gece acısından uyandım öyle kötüydü. Sanırım çatlıyor başları.

Sanırım doğumdan sonra :KK53: vücut ilk defa hormonlara ayrı atan bir kalbe alışıyor. Bakalım daha neler olacak?
TAtlım folik asiti 3.ayın sonuna kadar kullanıyormuşuz gene de drmuza danışalım tabi

Back