2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ben çok kötüyüm kızlar afedersiniz de bugün iki kere çıkardım hiiç bişe yiyemiyorm
Aahh canım, benim doktorum iki tane ilaç verdi, biraz daha iyiyim ben. Dramamine biri, çok hafif bi bulantı ilacı. Biri de premesis diye bi vitamin, ama yan etki olarak bulantıya iyi geliomuş. Bulantılarım tamamen geçmedi ama en azından yediğim midemde kalıo. Bi de zencefil önerdi doktorum, ama onu denemedim.

Selam kızlar, Allah'a çok şükür şimdi doktordan geldim.
Keseyi gördük, doktor gayet iyi dedi maşallah.
Allah herkesin yavrusunu korusun.
2 hafta sonra da kalp atımı için gideceğiz.

Bulantım bugün biraz başladı. Bulantı ilacı verdi. Şimdilik ihtiyac duymuyorum. Bulantı hissedersem atıştırıyorum hafifliyor. Ayy bende kuş gibi hafifledim yaa. Çok şükür.

bende zencefil var canm çay olrk mı içmem gerek ?

aleyküm selam canm çok sevindm rabbm kalp atışını duymayı da nasip etsn inşallah :)
inşallah kusmalar başlamaz sende ya çok zor vallahi..

ben çok kötüyüm kızlar afedersiniz de bugün iki kere çıkardım hiiç bişe yiyemiyorm
geçmiş olsun canım ya . bulantı bilekliklerinden dene dicem ama nerden bulcan orda .
Bu arada bi arkadaşıma sordum leirac ile badem yağını dönüşümlü kullanmış. 2 kutu leirac anca bitmiş. Hiç çatlağı olmamış. 2 kutu yerlerliyse o zaman ben leirac almayı düşünüyorum.

aleyküm selam canm çok sevindm rabbm kalp atışını duymayı da nasip etsn inşallah :)
inşallah kusmalar başlamaz sende ya çok zor vallahi..
Çok sağol canım yaa. Amin inş, sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin.
Kusma başlarsa çok kötü olacak benim için çünkü okulumuz ilçe çöplüğünün yanında. Sürekli tuvalete taşınırım sanırım.
Bende kakao yağını duydum. Lierac çok pahalı geldi bir de her ay almak lazım hele son aylarda 15 günde bitiyormuş.
Bir kampanya falan olsa keşke.

Herkeze merhaba kızlar size bir sorum olucak cevaplarsanız çok memnun olurum 4 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktım bu ay adetim 2 gün gecikti korunmayı bıraktım diye gecikme yasadim diye düsünüyodum bugün test aldım yaptim ikinci çizgi 2 dk kadar sonra çok silik bi sekilde belirdi sizce hamilemiyim lütfen cevap verin

Bence hamilesin canım insan inanamıyor aynen öyle. İstersen birkaç saat sonra testi tekrarla ve yarın da kan tahlili yaptır

İnş kusmalar olmsz bnmde cok bulanıo ama kusmuyorum idare ediyorum canım kakao yağını bn kalıp ssbun halinde ablam hamileyken almıştım kullandı sürekli onnda hiç çatlağı olmadı kendimde kullancam

İnş kusmalar olmsz bnmde cok bulanıo ama kusmuyorum idare ediyorum canım kakao yağını bn kalıp ssbun halinde ablam hamileyken almıştım kullandı sürekli onnda hiç çatlağı olmadı kendimde kullancam
Normal yağ formunda değil mi? Fotoğrafı varsa ekler misin?

inşallah canım 10 ay oluyor
Hayırlısı olsun canım.
Testin fotosunu ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…