Tatlım bn 6. Haftamda hem keseyi gördüm hem kalp arışını duydum belki sende duyarsın salı günüBen daha salı gideceğim. Doktor iki hafta sonra demişti. Ondan 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecekmişiz.
Ayy inş. Keşke duysak. Dilin bal yesin tatlım.Tatlım bn 6. Haftamda hem keseyi gördüm hem kalp arışını duydum belki sende duyarsın salı günü
Ay en sevdiğim şey balda yiyemiorm kıızzz Nerde ekşi acı ben orda kız mı olcak neAyy inş. Keşke duysak. Dilin bal yesin tatlım.
Hahahaaa bende tursu vs tuzlu seylere duskun oldum ama bakalim ne olacak?Ay en sevdiğim şey balda yiyemiorm kıızzz Nerde ekşi acı ben orda kız mı olcak ne
Beta hcg degerin kac canimBen daha salı gideceğim. Doktor iki hafta sonra demişti. Ondan 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecekmişiz.
Bilmiyorum canım ölçtürmedim tekrar. Geçen değil ondan önceki perşembe 878di.Beta hcg degerin kac canim
Yataktan kalkmadan önce bikaç tane çubuk kraker yemeni tavsiye ederim biraz uzanmak bulantıya iyi geliyor. Benim diğer kurtarıcılarım mandalina ayva ve naneli sakız belki sana da iyi gelir.Günaydın arkadaşlar ya burda midesi bulanan arkadaslar ım vardı yardimci okursanz çok sevinirim 6+2 oldum dün geceden beri midem bulanıyo gece çok kötü oldum uyuyunca geçti sabah kalkınca tekrar. Yalnız yatarken bişi yok ayağa kalkınca oluyor bu normal mi acaba
Bende de 7.haftadan sonra başladı çok kötü herseyden tiksiniyorumGünaydın arkadaşlar ya burda midesi bulanan arkadaslar ım vardı yardimci okursanz çok sevinirim 6+2 oldum dün geceden beri midem bulanıyo gece çok kötü oldum uyuyunca geçti sabah kalkınca tekrar. Yalnız yatarken bişi yok ayağa kalkınca oluyor bu normal mi acaba
Bende de 7.haftadan sonra başladı çok kötü herseyden tiksiniyorumama olsun bebislerimize değer onlar iyi olsunlar da
Yok canım benim yatarken de bulantı oluyor. Mesela gece bulantiyla uyandım ama afedersin kusma yok olursa belki rahatlatir. Bi de benim sadece sabahları olmuyor bütün gün özellikle birazçık acikinca başlıyor yemek yiyemiyorum doğru dürüstEvet cnm öyle de benim merak ettiğim sizİn nasıl oluyor ben yatarken bişi yok ayağa kalkınca oluyor senin de öyle mi
Yok canım benim yatarken de bulantı oluyor. Mesela gece bulantiyla uyandım ama afedersin kusma yok olursa belki rahatlatir. Bi de benim sadece sabahları olmuyor bütün gün özellikle birazçık acikinca başlıyor yemek yiyemiyorum doğru dürüst
Kizlar gunaydin. Ben kudret nari kullaniyorum reflu icin demistim. Hamilelik icin asla uygun degilmis. Dusuge sebep olabiliyormus.
Kanama vs kotu belirtim yok ama umarim kotu bir sey yoktur. Ilk isim doktora gitmek olacak. Halbuki o kadar da okudum hamilelerin yememesi gerekenleri. Dua edin de saglikli olsun bebegim.
Canım merak etme bişry olmamıştr olsa belli olurdu her derde deva kudret narı aslında... cok yediğim bişey değil ankaradada yok gibi zaten ama sen içini ferah tut gayet sağlıklıdır bebişinKizlar gunaydin. Ben kudret nari kullaniyorum reflu icin demistim. Hamilelik icin asla uygun degilmis. Dusuge sebep olabiliyormus.
Kanama vs kotu belirtim yok ama umarim kotu bir sey yoktur. Ilk isim doktora gitmek olacak. Halbuki o kadar da okudum hamilelerin yememesi gerekenleri. Dua edin de saglikli olsun bebegim.
O zaman iki gun sonra 1700 un ustu olmasi gerekiyo yukselisine bakilmadi mi degerin 1500 olunca kese artik ultrasonda gorunurBilmiyorum canım ölçtürmedim tekrar. Geçen değil ondan önceki perşembe 878di.
Degerin yavas yavas dusuyo canim dr a git istersen canim 184 ile 270 arasi cok buyuk bi fark degil gebelikte o yuzden belirgin yada silik olmasi ayni sey bi de sabah ki ilk idrarla bakilan daha net cikarArkadaslar yukaridaki ilk yaptigim test carsamba gunu yaptim ve ayni gun kan testi yaptirdim sonuc 270 hcg idi. Alttakini ise bugun yaptim ve daha belirgin ama dun verdigim kan testinde sonuc 184 hcg cikti. Nolur bana bi akil verin sasirdim kaldimnormalde bugun yaptigim testin daha silik cikmasi gerekmez mi hcg dustuyse
hayırlı olsun canm ekledim listeye :)Bende burdayim :)
28 yasindayim 10 aylik evliyim. 2 aydir istiyorduk. Ilk gebeligim :) mutluyum heyecanliyim :) baska soru var miydi :)
hayırlı olsun canm ekledim listeye :)Ben de varimkii:) yas 27 ilk bebis deneme yok supriz yapti kendisi :) tahmini dogum tarihi 03.09.2016 insallah :)
ben kötüyüm ya herzaman giremiyorm mide bulantıları fena etti beniIyiyiz sen nasilsin
eklemiştm seni canm liste 1. sayfada :)Ben bilgilerimi yazmıştım ama listedemiyim bilmiyorum cnm
Yok canım bir meyve, reflüye çok iyi geliyor. Almadığımda midem çok yanıyor. İlaç kullanmak istemediğimden günde bir çay kaşığı alıyordum.İNŞALLAH canım sağlıkla alırsın kucağına ilaç mı o dediğin hiç duymadm
Sağol canım umarım öyledir, sabahtan beri moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Canım merak etme bişry olmamıştr olsa belli olurdu her derde deva kudret narı aslında... cok yediğim bişey değil ankaradada yok gibi zaten ama sen içini ferah tut gayet sağlıklıdır bebişin
İki hafta sonra gel dedi. Tekrar bakılmadı değerime. Ben pazartesi gideceğim eğer doğru düzgün göremezsek başka doktora gideceğim. Senin doktor mu istemişti hcg takibini?O zaman iki gun sonra 1700 un ustu olmasi gerekiyo yukselisine bakilmadi mi degerin 1500 olunca kese artik ultrasonda gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?